Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

תוכנה פשוטה לעריכת סרטונים - dash cam


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי חיפוש אך לא הצלחתי לאתר , בעבר הועלה לפה לינק



ולדעתי גם הסבר קצרצר על שימוש בתוכנת עריכה פשוטה ומינמלית לסרטונים שצולמו במצלמת רכב

למישהו יש קישור לתוכנה הזו ?

תודה

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

רובנו משתמשים בwindows movie maker שמגיע מובנה בחלונות ויסטה/7/8, ניתן להורדה כ windows live movie maker אם יש לך XP.

חינמי לחלוטין.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

Adidas1 תודה

אבל היא לא עובדת על ה 8.1 שלי , תודה בכל זאת

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

אני משתמש בFORMAT FACTORY, תוכנה קטנה פשוטה וחכמה (חינמית). אחד הפיצ'רים שלה - אפשר להדביק ביחד כמה קטעים שרוצים בצורה אוטומטית, ברוב המצלמות יש חפיפה של שניה או שתיים בין הסרטונים, ואם מדביקים אותם אז זה יוצא לא טוב. אפשר להגדיר בתוכנה חיתוך אוטומטי של X שניות מהסוף/התחלה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

×
×
  • תוכן חדש...