Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלבד שומרי הגלקסיה, מה עוד נחמד?

הטיהור 2 נשמע נחמד, אבל אני לא בטוח אם זה סרט מתח או ממש אימה. כי אני לא מעוניין באימה. המלצות נוספות?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן הרקולס מצוין.

השבוע יש גם את צבי הנינג'ה,מקווה שיהיה טוף.

קצת יותר ישנים אבל עדיין מוקרנים - רובוטריקים 4,קצה המחר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בתור מי שגדל על צבי הנינג'ה המצויירים אני כבר לא יכול לחכות ליראות את הסרט ולהרגיש שוב כמו ילד קטן :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הלו מה קרה לכם? שומרי הגלקסיה , באמת? יש כוכב הקופים!

הטיהור 2 ראיתי , זה סרט אקשן , דווקא אהבתי , יותר טוב מהקודם לדעתי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לפני יומיים נסעתי לראות ביס פלנט את שומרי הגלקסיה.

פשוט סרט מעולה.

עריכה:לא שמתי לב שפותח השרשור אמר מלבד שומרי הגלקסיה.

תיסע לכוכב הקופים,חברים שלי לא מפסיקים לדבר כבר שבוע כמה הסרט מעולה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ניראה לי שהשנה נוציא הרבה כסף על קולנוע :-),

-כוכב הקופים

-צבי הנינג'ה

-שומרי הגלקסיה

-אקספנדבלס3

ומה עוד ? :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בלתי נשכחים 3!!!

יוצא במהלך החודש הזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
-אקספנדבלס3

בלתי נשכחים 3!!!

יוצא במהלך החודש הזה.

שניכם לא מעודכנים אה? הודלף עותק באיכות נאה (DVDSCR,אבל יותר נראה כמו R5 ממוצע) לפני שבועיים וחצי למרחבי הטורנטים :) )

שמועה גורסת שהאולפנים יזמו זאת,בשביל לקדם סוג של שיווק ולהגביר מכירת כרטיסים.

just saying :D (אני בכל מקרה אראה בקולנוע)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כוכב הקופים - אחד הסרטים הטובים שראיתי בזמן האחרון

הרקולס - תתרחק אני לא יודע מי אומר שהוא מעולה אבל התלבטתי אם להרדם באמצע הסרט הוא היה גרוע (כל מי שיצא איתי מהקולנוע אמר שזה סרט גרוע)

רובוטריקים אני אוהב אז נהניתי מי שלא אוהב לא נהנה.

פורסם

אני רואה ש"קצה המחר" אכן מציג עדיין בכמה מקומות. הסרט הכי טוב שראיתי בקולנוע השנה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לא ממש התלהבתי מכוכב הקופים. מצד שני אני מתלהב רק מסרטי אקס-מן.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בעקרון ראיתי קפטן אמריקה וספיידרמן 2 - יצאו כבר מהקולנוע אבל יש להורדה באיכות 1080P מעולה של YIFI...אם אתה רוצה לראות גם בבית.

כל מה שיש בקולנוע טוב עכשיו כבר כתבו לך :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...