Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

יש לי תקציב של 50k ואני לא מהמבינים הגדולים ברכבים..

אני אשמח להצעות לרכבים קטנים חסכוניים לצעירים(בן 23)

.

אשמח אם תתנו חוות דעת על סיאט איביזה 2011 מנוע 1.6 אוט׳ 4 דלתות

ק״מ 99 אלף יד ראשונה מליסינג פרטי. הרכב במצב חיצוני ופנימי טוב..

המחיר שלו הוא 50k שמעתי מכל מני אנשים שיותר ופחות מבינים כל אחד עם דעה שונה..

אשמח לייעוץ בעיקר לגבי הסיאט כי כניראה שזה יהיה הכיוון ונשבר לי מהכאב ראש הזה..

תודה לעוזרים :) !

פורסם

הקמ גבוה אבל המחיר משקף את זה.

האיביזה ניראית טוב ולכן צעירים אוהבים אותה,הבעיה שיש לה גיר אוטומטי dsg בינוני באמינותו,לכן אישית הייתי פוסל ובוחר רכב עם גיר פשוט יותר אבל אמין.

למשל היונדאי i20,פיאסטה,סוויפט

אם יש לך אפשרות צידנית אז בהחלט לא הייתי פוסל את האיביזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תודה.

מה לגבי פיאט פונטו ספיריט 1.4 2010 ידנית עם 53 אלף קילומטר יד ראשונה פרטית.

אשמח לחוות דעת מבחינת אמינות הרכב טיפולים וצריכת דלק

פורסם

אוטו מעולה,חסכוני לקטגוריה,אמינות טובה,חלפים לא יקרים,באמת רכב מוצלח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחר נחגוג 9 חודשים עם פונטו איבו 1.4 רובוטית, אנחנו מאוד מרוצים ממנו.

חיסכוני בדלק (בתוך חיפה לא הצלחנו לרדת מ1:11.5 כאשר רוב הנסיעות עם מזגן ורגל לא קלה על הדוושה), בשיוט בכביש בין עירוני הרכב מאוד נוח ושקט למרות שהוא נמצא מעל 3000 סל"ד.

מחיר של טיפולים אני עדיין לא יכולה להגיד לך, את המידע הזה אתה יכול לקבל במוסך מורשה.

הביטוח לא יקר, 4500 ש"ח (חובה+מקיף) לשני נהגים 24+ כאשר לאחד מהם יש תאונה ברזומה.

הרכב מאובזר בצורה יפה מאוד גם ברמת אבזור הבסיסית, הספיריט מגיע עם כמה תוספות מפנקות במיוחד, כמו גג נפתח, מגנזיום ומערכת בלו&מי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זאת אומרת הספיריט זה בעצם דגם משודרג של האיבו??

ותודה רבה!! היה חשוב לי לשמוע מילים טובות :) עזרתם מאוד!

פורסם

איבו זה דגם. ספיריט זאת אחת מרמות הגימור שיש לדגם.

לנו יש את הדיינמיק, יש לו עיצוב פנים שמשלב צבעים של כחול (מושבים, ריפודים בדלתות, הפס בקונסולה שבדר"כ אפור אז הוא כחול), בקרת אקלים מפוצלת, ידיות בצבע הרכב ואולי עוד משהו ששכחתי.

ספיריט הגיע בדגמים הידניים (לא ראיתי\שמעתי על אחת אוטומטית) וכבר כתבתי לך על התוספות שאני יודעת עליהן.

ב2011 יצא גם דגם 150TH שזה בעצם אקטיב עם גג פנורמי+מגנזיום מיוחד.

היה גם את דגם MY LIFE, לא נתקלתי בו עד היום, ככה שאין לי מושג מה הוא כולל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...