Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין לקנות seat ibiza 2005 Fr

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעונין ברכב שצינתי הוא שנת 2005 עם 126K ק''מ הוא יד 5 ורציתי לדעת מה אני צריך לבדוק לפני רכישה ועם שווה לי בכלל כבר לקנות אוטו בשנתונים האלה הסדר גודל שאני רוצה לקנות אוטו הוא עד 35אלף ואיפה אתם ממליצים לי לבדוק את האוטו לפני רכישה

או תמליצו לי על רכב שבסביבות ה35 לא יותר שהיא לו כוח ושנתון כמה שיותר גבוהה

תודה לעוזרים

פורסם

ומה יכול להיות המחלות שלה בשנה כזאת?

ומה על מה אני צריך לבדוק יותר לעומק בזמן שאני הולך לבדוק את האוטו?

וכמה דלק הוא שותה 1ל?

ומה אתם חושבים על המנוע והגיר בשנים כאלה?

פורסם

בדיוק קניתי כזאת לפני שבועיים.

קודם כל המנוע הוא 20VT המוכר. אמין מאוד, נמצא בשלל רכבים ונחשב למנוע ממש מוצלח.

בגדול תבדוק את כל החשמל ברכב, חלונות, סאנרוף, מזגן. תבדוק היסטורית טיפולים. טיימינג ,ברקסים, טיפולים שוטפים.

תבדוק איפה האוטו טופל.

ממליץ להתחבר עם מחשב לסרוק תקלות.

בגדול זה הרבה אוטו בשביל קצת כסף. מנוע עם פוטנציאל שיפורים גדול, דיי אמין, מזגן טוב :)

מבחינת דלק קניתי את האוטו דיי משופר ככה שאולי זאת לא האינדקציה הכי טובה אבל בגדול 1/10-12 במשולב.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

הרכב נחשב די אמין. ממליץ לך לבדוק שטופל כמו שצריך ובחלקים מוקריים/איכותיים.

בדיקה ממליץ לך לעשות במוסך רון בת"א מומחה לוואגיות (קרא כאן המלצות עליו) ואת השילדה אצל כל מפחח/מכון.

לגבי דלק מנסיון עם קופרה 1/11+- בנסיעה רגוע, אבל אם תלחץ בשקט אתה יכול להגיע ל 1-7/8 ואפילו פחות.

פורסם
בדיוק קניתי כזאת לפני שבועיים.

קודם כל המנוע הוא 20VT המוכר. אמין מאוד, נמצא בשלל רכבים ונחשב למנוע ממש מוצלח.

בגדול תבדוק את כל החשמל ברכב, חלונות, סאנרוף, מזגן. תבדוק היסטורית טיפולים. טיימינג ,ברקסים, טיפולים שוטפים.

תבדוק איפה האוטו טופל.

ממליץ להתחבר עם מחשב לסרוק תקלות.

בגדול זה הרבה אוטו בשביל קצת כסף. מנוע עם פוטנציאל שיפורים גדול, דיי אמין, מזגן טוב :)

מבחינת דלק קניתי את האוטו דיי משופר ככה שאולי זאת לא האינדקציה הכי טובה אבל בגדול 1/10-12 במשולב.

איפה בדקת את האוטו שלך?

וכמה קמ קנית אותו ויד?

אתה חכול לשלוח לי בהודעה פרטית כמה קנית את שלך שאני ידע בערך מה הסדר גודל מחירים שלהם

• תוכן חדש...