Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגת בוקר+ נהיגת מבחן על פרארי 458 SPECIALE!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, איזה כיף לכך. יש בתוכנית נהיגה על עוד כמה רכבים מענינים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שלא תכננתי, מסתפק בספציאלה ומחכה לראות את אישתי נוהגת במפלצת הזאת :lol:

באינסטינקט אישתי ישר אמרה שהיא מפחדת לנהוג בפרארי עד שהיא הבינה שהפרארי אומנם חזקה אבל היא נוסעת ביום יום ברכב שהוא מאוד חזק כשלעצמו.

היא התרצתה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתה חייב להשיג גו-פרו או sj4000 ולצלם את החוויה (מבחוץ)

בכל מקרה, נראה שהשירלי הזאת נדלקה עליך או שהיא חיה בסרט שאתה הולך לקנות את הפרארי הזאת ולגרום לה לקבל בונוס שמן.

פורסם

יש לי גו פרו אבל נראה לי לא מכובד לבוא לנסיעת מבחן ולתקוע מצלמה על המכונית....אבל מי יודע, אולי.

שירלי לא נדלקה עלי, היא פשוט עושה את העבודה שלה בצורה מצויינת (אה אמממממ.......קרסו) ואף ציינה שאישתי ואנוכי מוזמנים בשמחה לנסיעת המבחן הנוספת וכמובן ללא שום התחייבות מצידנו וכו׳.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אנשי מכירות סינים מאוד ממוקדי מטרה.

לפני שבועיים רציתי לברר עבור חבר מחיר של פריט שהופיע בעליבאבא,

בשביל המחיר הייתי צריך לשלוח מייל עם פרטים אישיים, שלחתי וציפיתי לקבל מייל עם תשובה.

בבוקר למחרת הטלפון מצלצל, המספר שמופיע על הצג התחיל בקידומת סינית, אני עונה תוך אימוץ הזיכרון מי לעזאזל אני מכיר בסין עד שהקול הנשי בצד השני מזכיר לי באנגלית רצוצה את הפריט ששכחתי כבר ממנו בעליבאבא.

• תוכן חדש...