Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מקום שנרשמתי, נרשמתי עם המייל שלהם.

יש לי שם מלא חומרים וכו'.

כיצד אפשר לגבות את זה?

איך אני יכול להפנות עכשיו כל מקום שאליו נרשמתי, לתיבת מייל חלופית?

הצילו

פורסם

אני לא מבין את משתמשי נענע-מייל כמעט כמו שאני לא מבין את משתמשי וואלה-מייל :-P

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הוטמייל נסגר והוחלף באאוטלוק אונליין. אבל מי שפתח בעבר חשבון הוטמייל נשאר עם הסיומת הזו, למרות שהממשק עבר לצורה החדשה. גם בוצע איחוד עם הצ'ט של סקייפ.

פורסם
אני עוד רואה אנשים עם הוטמייל. חשבתי שסגרו אותו.

לי יש שלושה מיילים שאני משתמש yahoo, gmail, hotmail , למה אני צריך להפסיק להשתמש באחד מהם?

hotmail, yahoo יש לי כמעט 20 שנה

אני לא סובל מוצרים של גוגל, הם מציפים אותך בפרסומות ומוציאים ממך את כול המידע שהם רוצים.

מי שמשתמש בישראלים עושה את זה בשביל העברית, מובן לגמרי.

ובקשר לשאלה על מייל של נענע.

לא ניסיתי את נענע אבל את רוב המיילים אפשר להוסיף לאאוטלוק או משהו חליפי ואז כול המייל שלך עובר למחשב.

אייל

פורסם

איפה ראית שאמרתי למשתמשי הוטמייל להפסיק להשתמש בו?

אם אתה חושב שחברות אחרות לא אוספות עליך מידע, צר לי, אבל אתה חי בסרט. אתה מקבל מייל בחינם, כאשר בפועל אתה הוא המוצר.

תופעת איסוף המידע נכנסה לתודעה באמת בגלל גוגל ואיסוף הנתונים שלה, אבל זה קרה בגלל שהם פשוט החברה הכי גדולה שעושה את זה.

אתה יכול לא לסבול את המוצרים של גוגל, אבל לדעתי הולך להיות לך יותר ויותר קשה לא להשתמש במוצרים שלהם פשוט כי הם נכנסים לכל תחום אפשרי בחיים שלנו.

עוד כמה שנים תצטרך לתרגל תפעול מערכת אנדרואיד באוטו שלך כי יצרני הרכבים מתחילים לשתול מערכות של גוגל ואפל ברכבים.

אז בנוסף לכל השיקולים של בחירת רכב, עכשיו תוסיף לזה את ההעדפה שלך למערכת הפעלה.

בקיצור, אף אחד לא אמר לך להפסיק להשתמש בהוטמייל, פשוט ציינתי שזה ישן ושהייתי בטוח שסגרו את השירות הזה.

TOM, תודה על ההבהרה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)
אני לא סובל מוצרים של גוגל, הם מציפים אותך בפרסומות ומוציאים ממך את כול המידע שהם רוצים.

א' - יש מלא מדריכים ברשת איך לבטל את המעקב הזה (ולא רק גוגל עושים את זה), לנקות את כל היסטוריית הגלישה שלך ולשמור על הפרטיות שלך קצת יותר טוב. הנה אתר שסורק מי מציע לך פרסומות - http://www.networkadvertising.org/choices/

ב' - תתחיל להשתמש בחוסם פרסומות, ותשכח מהר מאוד איך נראה עמוד מפוצץ פרסומות.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

יש לי GMAIL פרטי(לא מקבל לשם הרבה דברים) ויש את המייל של העבודה(עיקר השימוש).

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...