Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אחרי סיום הרכבת מערכת באוטו כ4 חודשיים, החלטתי שצריך להשקיע גם במראה של הרכב ולא רק שיהיה לו אופי:wink:

עשיתי פוליש ,הכהתי חלונות.

והיום היה לי יום חופש מהצבא , כן כן בזמן מלחמה..

החלטתי לצבוע את הקליפרים ולעשות פלסטי דיפ ברכב[למי שלא מכיר: צבע לרכב/מגנזיום שניתן להורדה]

חבר המליץ עליו, וחייב להגיד שזה מוצר מעולה!.החלטתי לשתף פה:

א. כי אני לא הכרתי אותו שמעתי ממתקין

ב. אין כמעט נושאים על המוצר הזה.

הרבה מתעסקים פה איזה תוספות לשים לרכב שיראה יותר טוב וישפר את המראה, ולא שמעתי איזכור על המוצר הזה.

שוב לציין: אין לי שום ניסיון עם המוצר, פעם ראשונה שמשתמש בו חובבן מושבע

חפרתי נתחיל בעבודה:

צביעת קליפרים בצבע אדום עם ספריי של יעקובי עמיד בחום

mtzntmzmbhnn.jpg

רכב עם הקליפרים

2jywjgix3myy.jpg

צביעה ראשונה של המגנזיום יצא לי הרבה בועות

bnmjzlyjuza2.jpg

צביעה שניה של מגנזיום אחר, אחרי שהבנתי איך משתמשים בחומר - פשוט מדהים!

mjmjnmziqy00.jpg

לפני

natnb0z4qhng.jpg

אחרי

yhvngneqwm23.jpg

המלצות מהשימוש בחומר:

1. קודם עלות, פחית עולה 115-120 שקל, צריכים 4פחיות[אפשר להסתפק גם ב3 אבל עדיף לא לקחת סיכון] העלות 480שקל.

הרבה נרתעים מהמחיר , לא מוכרים את זה באינטרנט עם משלוח לישראל[ebay וכו] , כמו ישראלי טוב לא הייתי מוכן לשלם מחיר מופקע כזה חיפשתי פרצה ומצאתי - אפשר להזמין דרך האתר dipyourcar , העלות 35$ כולל משלוח בארה"ב בלבד להביא להם את הכתובת של החברה buy2usa והם ישלחו אליכם עד הבית עם שליח ב 20$ , סהכ 65$ = 227 הכול. חסרון - זמן

2. מוצר נוח,קל לשימוש,ניתן להורדה,מגוון צבעים- יש סרטונים ביוטויב dipyourcar שמסבירים בדיוק איך צובעים עם המוצר

3. אפשר לצבוע גם חלקי רכב/כל הרכב עם המוצר.

4.המגנזיום שלי האחורי היה משופשף וקיבל מכות בכמה אזורים והפלסטי דיפ פשוט העלים את זה! כמו חדש.

5. עמיד במים! , גם בניקוי עם קיטור לא מתקלף

בהמשך מתכוון לצבוע גם את המראות מחוץ לרכב , יעדכן בהמשך!

עריכה אחרונה על ידי tomer434
פורסם

המשכתי היום את המראות מחוץ לרכב, לקח 30 דקות פחות או יותר- וגם זה בגלל שחיכית לייבוש בין שכבה לשכבה.

kmmnjtn3qyzz.jpg

mzrihmwdzwri.jpg

תוצאה סופית:

jlzztezme4ty.jpg

dohzy4znq4wd.jpg

נשאר לי עוד בקבוק וחצי מחפש מה לצבוע עוד אם יש רעיונות..

פורסם

קודם כל כל הכבוד על היוזמה,

מעבר לזה לדעתי נראה מצויין ואין יותר מדי מה להוסיף כי אחרת הרכב יקבל מראה קצת פלצני.

המקסימום שאפשר להוסיף במידה שאתה מאוד רוצה לבזבז צבע זה המכסה של הדלק או ידית/פס ליד הידית של הבגז'.

8)
פורסם

נראה טוב מאוד!

שאלה לגבי ההסרה של החומר אמרת שהוא לא יורד עם קיטור אז איך מורידים אותו והאם הוא יורד לרמה שלא רואים שהוא היה פעם (במקרה שרוצים למכור את הרכב נגיד)

פורסם (נערך)
נראה טוב מאוד!

שאלה לגבי ההסרה של החומר אמרת שהוא לא יורד עם קיטור אז איך מורידים אותו והאם הוא יורד לרמה שלא רואים שהוא היה פעם (במקרה שרוצים למכור את הרכב נגיד)

צריך לתת לצבע להתייבש ולהיתפס טוב ברכב בערך שבוע![וזה לא זמן מוגזם] - אין לך ממה לחשוש מקיטור ומכונת שטיפה.

כדי להוריד פשוט במקרים שיש איזה פתח למשל בין דלת לדלת, תלך לשם ותתחיל לחשוף את הצבע

במקרה שאין פשוט תפצע את הצבע ותתחיל לחשוף ולמשוך כמו חוט.

חוזר כמו חדש, לי יצא לנסות להוריד את זה חצי שעה אחרי שצבעתי חזר כמו חדש.

סרטון אחרי שנה הוא מוריד את הפלסטי דיפ -

עריכה אחרונה על ידי tomer434
  • תוכן חדש...