Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי יש מובילאיי ברכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בוחר, 530, 560 או 560 + EBOX.

ה-530 זה הפשוט ביותר, ה-560 בנוסף קורא תמרורי מהירות ושולט על האורות דרך (הגבוהים) וניתן להתקנה ברכבים מסוימים.

ה-EBOX מוסיף עוד כמה דברים שאתה יכול לקרוא בלינק.

אגב אין לי נסיון מי יודע מה עם המערכת, לאבא שלי יש אותה (כנראה ה-530), וגם הוא התקין אותה כדי לקבל הנחה בביטוח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה לא יכול להתקין גם 530 וגם 560

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למישהו יש מובילאיי 560+ עם פונקציית הרטט בהגה או במושב ?

אני מעוניין להיתנסות ברטט, לפני שאני מחליט לרכוש את המערכת (קניתי קיה פיקנטו)

בחברת מובילאיי אין אפשרות להיתנסות ברטט לפני הרכישה.

תודה

פורסם

לי יש בקיה 560 והתרגלתי לחיות איתו בשלום. לי הוא שימושי מאוד, למרות שלפעמים מעצבן. גם הייתה לי מערכת סטיה מהנתיב מובנת באוטו עם רטט בהגה וזה היה עוד יותר מעצבן. מן רטט כאילו עלית על קו הפרדה. עדיף הצפצוף.

פורסם

לא מבין למה צריך את הזבל הזה ברכב...

מה קרה ללהסתכל על הכביש ולהתרכז בנהיגה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אז זהו שיש סיבה.

כך אפשר להאשים את מובילאיי באי מניעת תאונה ולהוריד אשם תורם\בלעדי מנהג:

"אבל היא לא הודעה לי שאני עף לנתיב הנגדי לכיוון מיקרובוס מלא נזירות"

8)

פורסם

יש אצל אמא שלי באוטו לא מכיר דגם מדויק אבל יש את הנוהל התנעה הקבוע, לכבות בשניה שמתניעים את האוטו,

הדבר הזה מצפצף סתם בלי סיבה ודווקא שצריך לא, זה מציק ברמה בלתי רגילה ולא מדוייק(אני בנתיב שלי לבד בכביש והוא סתם מצפצף), ממליץ בחום להימנע.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לנו בכול רכבי הקיבוץ (כמעט) מותקן הדגם הפשוט. מתריע על זליגה לנתיב (שנעשתה ללא איתות) וקירבה יתרה לרכב מלפנים. די מציק בעיקר בנסיעות קצרות ועירוניות, כאשר הצפצוף הופך למטרד שלא נגמר. עם זאת, לפעמים, "מעיר" אותך בזמן.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

יצא לי לנהוג עם מובילאי (אין לי מושג איזה דגם) בתנועה צפופה על מרצדס ספרינטר - אני מצאתי

את המערכת הזאת כמציקה, חסרת תועלת וכמטרד מיותר (לפחות עבורי).

פורסם
אתה בוחר, 530, 560 או 560 + EBOX.

ה-530 זה הפשוט ביותר, ה-560 בנוסף קורא תמרורי מהירות ושולט על האורות דרך (הגבוהים) וניתן להתקנה ברכבים מסוימים.

ה-EBOX מוסיף עוד כמה דברים שאתה יכול לקרוא בלינק.

אגב אין לי נסיון מי יודע מה עם המערכת, לאבא שלי יש אותה (כנראה ה-530), וגם הוא התקין אותה כדי לקבל הנחה בביטוח

מקבלים הנחה בביטוח אם מתקינים אותה? זה נשמע כמו איתורן מספר 2, מהנחה והמלצה, בקרוב חברות הביטוח יכריחו את כולם לשים את המערכת הזאת.

פורסם
לא מבין למה צריך את הזבל הזה ברכב...

מה קרה ללהסתכל על הכביש ולהתרכז בנהיגה?

ככלי עזר - בעיני לפחות זה יכול להיות דבר טוב.

גם נהג מרוכז ומלא כוונות טובות לא תמיד שומר מרחק כנדרש (עניין של אומדן) ולכן יש לבדוק את המרחק ידנית מדי פעם (לספור שניות) אם כי גם שיטה זו אינה מדויקת - השימוש במערכת כמו מובילאי לשמירת מרחק מאפשר למדוד בצורה מדויקת ורציפה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יש מערכת חדשה... 4 עובדים זרים שרצים ליד הרכב כשאתה נוסע ומזהירים לא רק אותך אלא גם את הנהגים מסביב. הקיצור תלמדו לנהוג ותתעסקו רק בנהיגה ולא מליון דברים אחרים. המערכת מורידה מהחדות והערנות שלך בנסיעה כי אתה סומך עליה בצורה כזו או אחרת. ובכלל כל התקנה מקומית של דברים ברכב הורסת אותו ... חבל.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

רק לי זה נראה מפחיד להתחיל להתקין מערכת כל כך מסורבלת על רכב חדש? (או בכלל)

רטט בהגה? שליטה על האור הגבוה? זיהוי איתות?

בחיים לא הייתי שם כזה דבר על הרכב שלי.

חוץ מזה, שאני לגמרי מסכים שזה מוריד את רמת העירנות של הנהג כתוצאה משקט נפשי מדומה של "מישהו ששומר עלי"

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...