Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נכון לאנשים שהחליטו כבר בראש שלהם שהם קונים במקום הזול ביותר. יש כאלה שאמנם רוצים לחסוך אבל המחשבה הזאת לא מקובעת להם בראש, זו לא החלטה שהם קיבלו, אז יותר קל למשוך אותם לסופרים מעוצבים ומזמינים. וכשהם כבר שם, אז הם לא יקנו שום דבר?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וכשהם כבר שם, אז הם לא יקנו שום דבר?!

אני לא יכול לענות לך על השאלה הזו.

אם אני הייתי נכנס לסופר מעוצב, יפה, נוח, מסודר, כל מה שאי פעם חיפשתי, אבל המחיר למוצרים הקבועים שלי גבוה יותר מדיי, פשוט לא הייתי רוכש כלום וחוזר למקום אחר. אבל זה אני וזה נכון למצבי עד היום ונכון להיום. אני מקווה מאד שבעתיד אוכל לשנות את המנגינה הזו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה רע בהתנהלות כזאת? לקנות את אותו הדבר במחיר יקר יותר זו לא עלייה באיכות החיים, סתם בזבזנות.

פורסם

בעיר שלי יש את כל רשתות הדיסקאונט הכי זולות, כולל יו, 365, אושר עד ורמי לוי, אבל עדיין נוסע לעיר הסמוכה לסופר הרגיל, שאולי טיפה יותר יקר אבל מוכר, נקי ואסטתי. לא מסוגל להדחף בתור לקופות כשאני עומד בתוך ג'יפה שנשפכה לפני שעה. כזה אני סנוב.

פורסם

אם אנחנו כבר כאן. מי רוצה למצוא לי זנית' אוטומטי וינטג' במחיר סביר? רצוי עם נגיעות זהב, זה לDress.

אני פונה ללב שלכם

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בעיר שלי יש את כל רשתות הדיסקאונט הכי זולות, כולל יו, 365, אושר עד ורמי לוי, אבל עדיין נוסע לעיר הסמוכה לסופר הרגיל, שאולי טיפה יותר יקר אבל מוכר, נקי ואסטתי. לא מסוגל להדחף בתור לקופות כשאני עומד בתוך ג'יפה שנשפכה לפני שעה. כזה אני סנוב.

הפעם מוכן להסכים איתך באופן מלא. בדיוק הסיבה בגללה הפסקתי להכנס לרמי לוי. וזה עוד מה שהלקוחות רואים בעיניהם. לא רוצה לדמיין מה הולך במחסנים איפה שהמזון מאוחסן.

THEN: Ford Focus ZX5 2001 ,VW Golf 1.2 TSI 2012

פורסם
מה רע בהתנהלות כזאת? לקנות את אותו הדבר במחיר יקר יותר זו לא עלייה באיכות החיים, סתם בזבזנות.

לפי ההגיון הזה - גם לנהוג במרצדס זה בזבזנות. הרי שברולט אוואו תביא אותך לאותו מקום באותה מהירות ואפילו תחסוך דלק.

פורסם

אף אחד לא אמר שזה רע. זו התנהלות שמתאימה לאנשים מסויימים, והם מתנהלים לפיה. וזה בסדר גמור.

יש אנשים שיתנהלו באופן אחר, למשל ילכו לסופר שהכי קרוב להם לעבודה\בית, והמחיר פחות משפיע.

או יש אנשים שילכו לסופר שמצא חן בעיניהם הכי הרבה, והמחיר לא משחק פה תפקיד.

או יש אנשים שיש להם דלק על חשבון העבודה, אז הם ילכו ל-5 סופרים שונים על מנת לחסוך ויהנו מהנהיגה על הדרך.

כל אחד והסטייה שלו. אני אשמח לוותר על הצורך הכפייתי בחסכנות על מנת להנות קצת יותר מהחיים, בשלב הזה זה לא ריאלי עבורי. אז אני הולך לחנות הזולה ביותר שאני מוצא בה את המוצרים שאני צריך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מצד שני, זו התנהלות שלא מתאימה לאנשים מסויימים (אותו סוג של אנשים שמאחרים 4 חודשים בשכ"ד אבל יש להם את הסמארטפון הכי חדש) ובסוף הם אוכלים אותה רק בגלל שהוסיפו כסף על דברים מיותרים, לדעתי לפחות. אולי אני חושב ככה בגלל שאף פעם לא נהניתי מהקונספט של "חויית קניה" בסופרמרקט. בכל המקומות האלה עם התפאורה, התאורה החמה ומסכים גדולים עם פרסומות ברצף הרגשתי כאילו מישהו ממש משתדל שאני אתמרח שם ואוסיף לעגלה דברים בכח. בשבילי הסופר הכי טוב זה איפה שיש חניה בשפע, המעברים רחבים, קל למצוא כל דבר, יש המון מבחר, הכל יותר "נייטרלי" ולא מנסים למשוך את תשומת הלב שלך עם עמדות טעימות והקנייה עצמה לוקחת כמה שפחות זמן, שזה בדיוק הסופר הענקי והמכוער שדומה למחסן.

לפי ההגיון הזה - גם לנהוג במרצדס זה בזבזנות. הרי שברולט אוואו תביא אותך לאותו מקום באותה מהירות ואפילו תחסוך דלק.

זה עניין אחר לגמרי. מדברים על אותו מוצר במחירים שונים ולא על מוצר שונה בתכלית שאחד היעודים הבסיסיים שלו זהה.

בירה בסופרמרקט עם עצים מקושטים בלדים, קופאיות מחייכות ומוזיקת מעליות זה אותה הבירה בסופר שנראה כמו מחסן תעשייתי (שד"א בדרך כלל שם יש יותר קופות ומבחר והתורים קצרים יותר)

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

~

אני חושב שאתה מפסיד הרבה בחיים אם זו ראיית העולם שלך. יש גבול כמה תכליתי וממוקד-מטרה אפשר להיות.

עניין של טעם, אני לא הייתי רוצה לחיות ככה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי. אבל אם נניח שכן, אני לא מרגיש שאני סובל. אני מעדיף את חווית השימוש על חווית הקניה.

פורסם

בקיצור - רוצה את חווית הראיה :lol: ( שופוני )

כמו לצאת עם דוגמית ( דוגמנית , התעות במקור ) יפיפיה , וברר קרה במקומות האחרים .

ואני רוצה רק יפה חמה ו מתפעלת , חווית המישמוש .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...