Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכלכת

פלדה עם פלטינה ולוח אפור מדהימים בעיני.

אני משום מה דופק את השעון בקירות על בסיס קבוע, משהו הזוי ביותר.

לאחר החלפה של זכוכית לאומגה סי מאסטר בעכבות קיר שלא היה אמור להיות שם (מבחינתי לפחות) אני ביום יום החלפתי לשעון זול שלא אכפת לי שישבר.

עם רולקס אני לא יילך בחיים למרות שאני מאוד אוהב את העיצוב של הסאב, פשוט בגלל ש90% מהאנשים שהולכים עם השעון הנ"ל הוא מזוייף ואני לא ייקח את הסיכון שמישהו יחשוב שאני הולך עם שעון מזוייף.

אגב, זו גם הסיבה שאני כמעט ולא הולך עם חולצות של לקוסט וראלף לורן, רוב האנשים לא יודעים להבחין בין מקורי לזיוף ואני לא ייקח את הסיכון.

מבחינתי, אני מעדיף ללכת עם חולצה לא ממותגת מאשר שלקוח יחשוב שאני הולך עם זיופים.

במקרה אני עונד סימאסטר בנסיבות שאני יודע שהוא עלול לחטוף. שזה אומר פעילות אקטיבית ביותר.

לא יודע איך אפשר לפגוע בטנק הזה.

לגבי ביגוד, אני אגלה לך סוד. יש לי חולצות של לקוסט שהן מזוייפות. לא ידעתי שהן כאלה כשקניתי. אבל גיליתי אחרי כביסה ראשונה.

חוץ מצורה של לסת עליונה של התנין אין הבדל כשהן חדשות. גם את זה רואים רק בהשוואה אם זכוכית מגדלת. ההבדל הוא אחרי כביסה.

אבל הסטיגמה של זיוף דבקה ברולקס, אומגה, ולואי ויטון חזק. 90% ישר חושבים שזה זיוף, לכן עדיף להמנע.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואני הייתי בטוח שעכשיו יתקפו אותי על זה שאני נזהר שלא יחשבו שאני הולך עם זיופים...

שמח שהבנת אותי.

פורסם

אני לא זוכר אם היאכטמסטר הראשון או השני בא עם מיליון צבעים על פני השעון.

בכלל אני גם מאוד אוהב את המילגאוס והאקספלורר הראשון, אבל עוד לא עברתי את המחסום הפסיכולוגי שיאפשר לי להוציא עלויות כאלה על שעון. במקום אקספלורר קניתי sarb017

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

רולקס לא איבדה מאום מיוקרתה, בדיוק להיפך, יש לה מוניטין כל כך מוצק ועיצוב שכל כך מזוהה עם המותג שהם פשוט דבקים בו לאורך שנים, שינויים מינוריים לאורך השנים אבל עיצוב בסיסי שהינו "נצחי" מבחינתם ומבחינת הלקוחות שלהם.

מזכיר לך איזושהי חברה?...

לא טעית, בדיוק אותו סיפור של פורשה, רק על פרק כף היד.

עידן, באמאש'ך... אתה מבין שלאדם ההדיוט כל ה"עיצוב הנצחי" הזה נראה אותו דבר? שסמל הסטטוס הזה לא מרשים אף אחד חוץ מחברים נוספים באותו מועדון מצומצם? ואם כבר אתה משווה לחברה אחרת, השינויים בעיצוב לאורך השנים דומים יותר לאילו של בואינג ואיירבאס (כלומר אפסיים ושקופים לחלוטין לרוב האוכלוסיה) מאשר לאילו של פורשה.

זה כמו שאני עכשיו אסביר לך על ההבדלים בין HP FB7500 ו-FB7600, שתי מערכות דפוס תעשייתיות שנראות זהות למעט כמה עדכוני תוכנה וזה שאחת מהן יודעת להדפיס בדיו לבן. זה מה שיגרום לאדם מהרחוב לחשוק בה ולפנטז עליה? היא עדיין תיראה לו כמו חתיכת ציוד תעשייתי אפור ומסורבל. וזה מה שאני אומר לגבי השעונים - אם רולקס משנים את צבע המחוג פעם בחמש שנים זה לא מה שיביא להם קהל יעד צעיר יותר.

FB7600.jpg

פורסם
כמו שכתב האיש מעלי,

הקירות פשוט לא אמורים להיות שם.

זה קורה לא יודע איך להסביר את זה.

אולי אתה לא רגיל לזה שיש לך שעון, או שעון עם "בליטה" החוצה מהיד?

זה קרה לי המון כשעברתי משעון לשעון ואחד יותר עבה מהשני

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אגב, זו גם הסיבה שאני כמעט ולא הולך עם חולצות של לקוסט וראלף לורן, רוב האנשים לא יודעים להבחין בין מקורי לזיוף ואני לא ייקח את הסיכון.

מבחינתי, אני מעדיף ללכת עם חולצה לא ממותגת מאשר שלקוח יחשוב שאני הולך עם זיופים.

האם אני היחיד פה שמבחינתו תשומת הלב למה הבחור מולי לובש זה "יש לו חולצה ומכנסיים, הוא לא בא ערום לפגישה"?

עידן, באמאש'ך... אתה מבין שלאדם ההדיוט כל ה"עיצוב הנצחי" הזה נראה אותו דבר? שסמל הסטטוס הזה לא מרשים אף אחד חוץ מחברים נוספים באותו מועדון מצומצם?

היו כמה שירשורים האמת בנושא הזה של סמלי סטאטוס. מסתבר שיש אנשים שחושבים שסמלים כאלו מעידים על הצלחה של אדם, ויש כאלו שמחפשים את הסמלים האלו כדי להחליט החלטות. לא, זה לא סותר את החלק הקודם של ההודעה שלי.

זה כמו שאני עכשיו אסביר לך על ההבדלים בין HP FB7500 ו-FB7600, שתי מערכות דפוס תעשייתיות שנראות זהות למעט כמה עדכוני תוכנה וזה שאחת מהן יודעת להדפיס בדיו לבן. זה מה שיגרום לאדם מהרחוב לחשוק בה ולפנטז עליה?

לי כן. רק בתנאי שהיא גם באמת מדפיסה כששולחים הדפסה. מדפסת שיודעת להדפיס עם דיו לבן זה משהו ייחודי יחסית בתעשייה, ויש לזה שימושים ספציפיים שדווקא היו יכולים לעזור לי עם העסק. אם כבר מדברים.

היא עדיין תיראה לו כמו חתיכת ציוד תעשייתי אפור ומסורבל.

אבל זה גם נכון.

וזה מה שאני אומר לגבי השעונים - אם רולקס משנים את צבע המחוג פעם בחמש שנים זה לא מה שיביא להם קהל יעד צעיר יותר.

לא קל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עידן, באמאש'ך... אתה מבין שלאדם ההדיוט כל ה"עיצוב הנצחי" הזה נראה אותו דבר? שסמל הסטטוס הזה לא מרשים אף אחד חוץ מחברים נוספים באותו מועדון מצומצם? ואם כבר אתה משווה לחברה אחרת, השינויים בעיצוב לאורך השנים דומים יותר לאילו של בואינג ואיירבאס (כלומר אפסיים ושקופים לחלוטין לרוב האוכלוסיה) מאשר לאילו של פורשה.

מבלי להעליב אף אחד (כולל אותי), מי שעונד שעון בתור סמל סטטוס- לא מעניין אותו מה האדם ההדיוט חושב עליו או אם אותו אדם הדיוט מבין בכלל במה מדובר- מעניין אותו בדיוק אותו חוג מצומצם (לא מצומצם בכלל אגב).

אני מתעסק ביום יום שלי עם אנשים כאלה, אלה האנשים שאני מבלה איתם לא מעט מזמני (כולל חברי לתחביב המוטורי), ככה זה עובד, פה בכל אופן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מקווה שזה היה בצחוק..

לא בדיוק כזה,

זה היה בשביל להמחיש שהוא שעון מחוגים של קסיו.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אני רוצה להצטרף ולהוסיף. לפעמים השואו-אוף הוא כל המטרה, ושלא תטעו, זו מטרה חשובה כשלעצמה.

לשיטתכם, אין טעם כמעט לשום דבר בחיים. שכן, בקלות ניתן להציג כל דבר כמוצר שבא לשרת פונקציה מסוימת ותו לא.

אפילו אוכל, אתה לא חייב לאכול מדליוני פילה עם כבד אווז, גם אם תאכל פיתה עם שקר-כלשהו אתה תשבע.

החלק החשוב באמת כמו שעידן ציין זה מה קבוצת האנשים שמעניינת אותך, תחשוב עלייך כשאתה מסתובב עם פריט X.

אגב, לדוגמא, גם אני בתור לקוח פוטנציאלי של עידן, הייתי מורשם הרבה יותר אם היינו נפגשים והוא היה בא כשהוא עונד איזה שעון יוקרה כזה או אחר, מאשר עם קסיו למשל.

אין מה לעשות, סממני עושר כאלו ואחרים מעידים על הצלחה, אין דרך לשנות את החשיבה, זהו דפוס חשיבה די אוניברסלי.

פורסם
לי כן. רק בתנאי שהיא גם באמת מדפיסה כששולחים הדפסה. מדפסת שיודעת להדפיס עם דיו לבן זה משהו ייחודי יחסית בתעשייה, ויש לזה שימושים ספציפיים שדווקא היו יכולים לעזור לי עם העסק. אם כבר מדברים.

זה עדיין של HP, עזוב... ראש בריא, מיטה חולה וכל זה.

מבלי להעליב אף אחד (כולל אותי), מי שעונד שעון בתור סמל סטטוס- לא מעניין אותו מה האדם ההדיוט חושב עליו או אם אותו אדם הדיוט מבין בכלל במה מדובר- מעניין אותו בדיוק אותו חוג מצומצם (לא מצומצם בכלל אגב).

אני מתעסק ביום יום שלי עם אנשים כאלה, אלה האנשים שאני מבלה איתם לא מעט מזמני (כולל חברי לתחביב המוטורי), ככה זה עובד, פה בכל אופן.

סבבה, וזה בדיוק מה שאני אומר - שעון יוקרתי זה משהו "למבינים" בניגוד למכונית יוקרתית למשל. אם יצרן שעונים רוצה לסקרן ולמשוך לקוחות חדשים, הוא יצטרך קצת יותר ממוניטין ומתיחת פנים קלה אחת לתקופה, וזה משהו שהשאלון של פות"ש מתעלם ממנו לגמרי.

פורסם
האם אני היחיד פה שמבחינתו תשומת הלב למה הבחור מולי לובש זה "יש לו חולצה ומכנסיים, הוא לא בא ערום לפגישה"?

לא קל.

אתה לא היחיד, אבל ישנם אנשים שעובדים בחוגים מסויימים ששם כן שמים לב, ובלא מעט מקרים המשפט "כסף הולך לכסף" משחק תפקיד מאוד משמעותי.

על אותו משקל אפשר להבין למה נציגי מכירות של חברות סלולר הולכים עם עניבות.

זה הרי לא פרקטי ואפילו מגוחך, אבל בתת מודע זה משרה אווירה חגיגית על הלקוח ומדרבן את רצונו להשתייך לאותה קבוצה.

יותר מזה, אני חסיד גדול של ריחות.

תמיד עם בושם ברכב ובתיק והרכב תמיד מריח טוב, זה על אותו משקל של שעון או חולצה ממותגת.

• תוכן חדש...