Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

REMOTE - 12V או 14.4V ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מישהו יודע בוודאות כמה יוצא בחוט הכחול לבן (REMOTE) שיוצא מהHU?

האם זה 14.4V (מתח המצבר בזמן נסיעה \ טעינה) או 12V?

פורסם

ארז, בדרך כלל יוצא זרם של 300 מילי אמפר פחות או יותר אבל מתח זה שאלה קצת יותר קשה כי אני לא יודע עם כולם כסטנדרט מייצבים את המתח בספק של הhu או לא והבדיקה הכי טובה ופשוטה תהיה רב מודד ישירות על החוט עם מנוע רץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אדי, בתור בעל קאר-פיסי, האם הוצאת רימוט מהמחשב למגברים?

אם לא, מה עשית במקום?

פורסם

אצלי המגברים מקבלים רימוט מביט 1.הביט מקבל רימוט מפלוס אחרי סוויצ'.

אני לא מוציא רימוט מהמחשב בגלל שלא בכל נסיעה אני עובד עם המחשב.

בשיפוצים...

פורסם

השאלה נובעת מהרצון לחבר רימוט למגבר ממקור שאינו HU סטנדרטי או מסיבה אחרת?

למיטב ידיעתי, לפחות בחלק מן המגברים יש טווח של מתח (נגיד 11V-16V) שמפעיל את הרימוט שלהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

(מתייחס להודעה שמעל ההודעה שמעליי :) )

^ האמת שגם על הפיתרון הזה חשבתי.

הסיבה שנראה לי עדיף כן להוציא רימוט היא כדי להימנע ממצב שקורה לי כרגע עם HU רגיל-

נניח הדלקתי את האוטו ושכחתי להכניס קוד.

הHU מספיק להידלק, הביט1 נדלק גם הוא ושולח רימוט למגברים.

אני מכבה את המנוע ומתניע מחדש- הביט1 לא הספיק להכבות ולכבות את הרימוט, המגברים מקבלים ספייק רציני בהתנעה.

אם אני שולט ברימוט- אני נותן לו דיליי של 20 שניות נניח (לא משהו שיהרוג אותי), כדי להימנע ממצבים כאלה...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
השאלה נובעת מהרצון לחבר רימוט למגבר ממקור שאינו HU סטנדרטי או מסיבה אחרת?

למיטב ידיעתי, לפחות בחלק מן המגברים יש טווח של מתח (נגיד 11V-16V) שמפעיל את הרימוט שלהם.

אכן, אני מעוניין לספק את הרימוט מראספברי פיי שישמש כHU.

כמוכן יש לי אופציה להוציא 12V או מתח מצבר, זה לא ממש משנה לי (הרימוט יישלט על ידי ריליי, ויש לי את 2 המתחים הנ"ל לבחירה).

לפי מה שאתה אומר זה לא ממש משנה?

פורסם (נערך)

לפי הדף הטכני של ה-BIT1 הוא מקבל רימוט (7-15VDC (1.3mA ומוציא רימוט של (12VDC (130mA.

אם תגיד באיזה מגבר/ים מדובר אולי נמצא גם את מתח הרימוט שלהם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אם אני זוכר נכון בספקי הM2 והM4 יש רימוט מיוצב - אני לא זוכר אם ניתן להשהות אותו, אני חושב שלא אבל בדיוק כאן נכנסים כל ממסרי התזמון החיצוניים לתמונה.

אני בעקרון השתמשתי בחוט שבא אחרי הסוויץ' של הרכב עם שני מפסקים בכדי לשלוט בנפרד על המחשב ועל הביט1 ואני עד היום עובד ככה גם עם הטאבלט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אדי, הספקים האלה עולים בערך כמו כל הפרוייקט שאני עושה :-P

בכל אופן אני אתן 12 וולט מיוצב מהסיבה הפשוטה שאולי הרוב תומכים ב14.4V אבל מספיק אחד שלא...

שמתי לב נניח שהMINIDSP דורש 12 ולא 14.4V

פורסם

המיני DSP מגיע עם מייצב מתח - אתה קנית אותו ממני ביחד עם הISOLATOR

רמז - יש לו REMOTE OUT...

Pioneer TS-X150

פורסם
אדי, הספקים האלה עולים בערך כמו כל הפרוייקט שאני עושה :-P

בכל אופן אני אתן 12 וולט מיוצב מהסיבה הפשוטה שאולי הרוב תומכים ב14.4V אבל מספיק אחד שלא...

שמתי לב נניח שהMINIDSP דורש 12 ולא 14.4V

אתה לא צריך לדאוג שה-REMOTE נותן במוצא 14.4 וולט.

כול הציוד ההקפי המיועד לתחום הרכב מתוכנן בדרך כלל לעבוד בצורה תקינה גם כאשר המתח הוא 16 וולט.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אתה צודק בעקרון אבל - הוא בונה פרוייקט מבוסס רספברי פיי וזה לא מוצר NATIVE לתחום הרכב בדיוק כמו שהMDSP ללא האיזולאטור.

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אדי מה שעוד יותר מוזר זה שהאיזולטור של הMDSP לפחות לפי המפרט שלו בנוי לקבל רימוט של 12V בדיוק...

האיזולטור אמור להיות בנוי מלכתחילה לרכב, יכול להיות שזו טעות בדאטהשיט.

• תוכן חדש...