Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר השאיל לי קורולה למשך יום אחד, בסימטה צרה ועליה חדה מעכתי וקימטתי מעט את דלתות הרכב. החבר טוען שכעת עליו להחליף את 2 הדלתות, והצעת המחיר הכי זולה שהוא השיג זה בערך 12,000 ש"ח.

מכיון שאיני מכיר את השוק, שאלתי היא האם בקמט של 2/3 ס"מ אכן מוכרחים להחליף כבר דלת, וא"כ האם זהו המחיר.

תודה רבה.

• ספונסר פורום
פורסם

ואת התמונות שלח ישירות ב-SMS אל אלעד שירותי רכב. תקבל תוך כמה דקות הצעת מחיר ראשונית לתיקון הנזק.

לדעתי אצל אלעד החלפה של שתי דלתות (אם בכלל צריך להחליף אותן) תעלה לך פחות מ-12 אלף ש"ח. הרבה פחות.

פורסם

ראשית, תודה רבה למגיבים.

מדובר באחד שהולך רק למוסך טיוטה, לטענתו בגלל שהוא נכה צה"ל, והוא מוכר את הרכב במחיר מחירון. (לא בדיוק הבנתי, אבל זה לא משנה לי, כי תכל'ס אני רק מעוניין לדעת שהוא לא עושה עליי קופה בדרך).

בהיותי נהג חדש (אמנם לא צעיר), אין עלי ביטוח מקיף (חובה כן יש...?)

צילמתי, אבל לא הצלחתי להעלות את התמונות, מישהו מתנדב להסביר לי, מה עליי לעשות?

לאחר שטענתי את התמונות, כתוב שהקבצים מצורפים, אבל איך אני מעלה אותם לגוף ההודעה? (אני רגיל בפורומים אחרים שחלון צירוף הקבצים נעלם בשעה שמסתיימת הטעינה).

???

פורסם

לבעל הרכב יש מקיף (99.9%).

אם הוא נתן לך רכב בלי חובה שמכסה אותך (למשל ביטוח נהג יחיד) זו כבר עבירה חמורה מאוד. זה לא העניין.

תגיד לו במפורש

אין שום בעיה לתקן איפה שאתה רוצה, כל עוד הביטוח משלם את זה, ואני אשלם לך את ההשתתפות העצמית שלך בתוספת עליית הפרמיה.

אחרת - אני מוכן ללכת לכמה מקומות, להוציא הצעות מחיר, ולתקן במקום טוב לפי בחירתי, עד שאתה תהיה מרוצה.

תחליט מה אתה רוצה לעשות. אם תתקן ולא תתאם איתי - את הכסף תראה רק בבית המשפט. לא אשלם לך בשום אופן יותר ממה שהצעות המחיר שאני אביא יעידו על עלות הנזק.

ההגיון מחייב שהוא יבחר באחת משתי האופציות.

פורסם

הביטוח כמובן לא משלם כאן, כך שאין על מה לדבר.

ואכפול את בקשתי:

צילמתי, אבל לא הצלחתי להעלות את התמונות, מישהו מתנדב להסביר לי, מה עליי לעשות?

לאחר שטענתי את התמונות, כתוב שהקבצים מצורפים, אבל איך אני מעלה אותם לגוף ההודעה? (אני רגיל בפורומים אחרים שחלון צירוף הקבצים נעלם בשעה שמסתיימת הטעינה).

???

פורסם

תנחומיי אם העזת לנהוג ברכב לא שלך בלי ביטוח. באמת. מה עבר לך בראש?

לגבי מה שאמרתי - אם אין לך אולטימטום נורמלי לתת לבנאדם - אז אכלת אותה. הוא יתקן איפה שהוא רוצה, בכמה שהוא רוצה, ויכול לתבוע אותך אישית. אם הוא ילך למשפט, הוא יכול אפילו לטעון שלקחת את הרכב בלי אישורו!

לך אליו הביתה, ותנסה לגרום לו להסכים שתקח אחריות על התאונה ושייתן לך לבצע את התיקון. אתה עכשיו צריך לשכנע אותו. הוא מבחינתו - אין לו שום בעיה.

עכשיו- תמונות. אני ניסיתי ללחוץ על העלאה, לשים במצב Basic Uploader ומייד התמונות עלו והופיעו. אין פשוט מזה. אולי התמונות שניסית להעלות פשוט שוקלות יותר מדי. נסה להקטין אותן.

• ספונסר פורום
פורסם
  • תוכן חדש...