Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ביונדאי I30 מודל 2008, הצמיגים הם משנת 2011 אך מתחיל לראות סימני שחיקה, האם חייב להחליף באופן מיידי או שניתן למשוך עוד עד ההחלפה? ראו תמונות -

20140705_183608.jpg

20140705_183510.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה ככה ,הצמיגים די יבשים וסדוקים אני לא מצריך לראות את הרבדים (מסגרת המתכת שעטופת את הגומי ) של הצמיג .

נסה לצלם את תאריך הייצור שלהם.

פורסם

אין ספק שהגיע הזמן להחליף את הצמיגים הגומי שלהם כבר סדוק כולו ועשה את שלו הייתי ממליץ לעשות זאת בהקדם האפשרי!

פורסם

תאריך הייצור הוא שבוע 46 שנה 2010 אך הותקנו בשנת 2011. בסביבות 4 שנים על הכביש. האם דחוף ולא בטיחותי לנסוע איתם ואפשר למשוך עוד איזה שנה בערך או שמומלץ באופן מיידי להחליף?

פורסם

לדעתי אפשר למשוך עד החורף, אבל אז כדאי להחליף. הגומי יבש ומאבד מיכולת האחיזה שלו, וזה משמעותי בעיקר בכביש רטוב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לדעתי אפשר למשוך עד החורף, אבל אז כדאי להחליף. הגומי יבש ומאבד מיכולת האחיזה שלו, וזה משמעותי בעיקר בכביש רטוב.

צמיג יבש בולם פחות טוב בכל מצב ואולי בקיץ אפילו יותר. צמיג שאיבד מגובה החריצים יבלום פחות טוב בחורף מפנה פחות מים

פורסם

לדעתי אי אפשר למשוך עם הצמיג במצב הזה כלל. הצמיג זה הדבר היחידי שמחבר אותך עם הכביש ונכון לעכשיו הוא לא בטיחותי נקודה!

אני במקומך הולך ומחליף את כל הצמיגים הנמצאים במצב הזה,הצמיג סדוק ויבש לגמרי וכבר עשה את שלו גם מבחינת עייפות החומר וגם מבחינת זמן,לדעתי צמיג שעבר כבר 4 שנים מרגע ייצורו זה צמיג שכבר דורש החלפה(נדיר לדעתי הצמיגים שלא דורשים החלפה לאחר תקופה כזו).

הצמיג הזה כבר לא מתנהג כמו שצמיג תקין צריך להיתנהג,הגומי כבר יבש לגמרי ואין לו את האחיזה שיש לצמיג תקין אם זה בבלימה או אחיזה בסיבובים או כל מיני מצבים שונים אחרים

בקיצור לא חושב שאחראי להמליץ למישהו למשוך עם צמיגים במצב כזה אין ספק שזהו לא צמיג תקין.

פורסם

ממליץ בחום להחליף.. בגלל צמיגים במצב הזה אתמול החליקו לי בבלימה ודפקתי את הרכב.. אף פעם אתה לא יכול לדעת מתי יגיע המצב שתצטרך את יכולת הבלימה הזו זה יכול לבוא בהפתעה וכדי שהרכב יהיה מוכן מראש למצב הזה..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
תודה, נראה לי שאחליף אותם בקרוב, מישהו יכול להמליץ על צמיגייה טובה באיזור חיפה-קריות?

אתה מוזמן להשוות בין צמיגים עפ"י תכונותיהם ולהתאים צמיג לסגנון הנהיגה שלך באמצעות מנגנון "צמיג בהתאמה אישית" באתר טייר קלאב.

ניתן לבצע את ההזמנה ישירות באתר או דרך המוקד הטלפוני. המחירים כוללים הכל - איזון, התקנה ומע"מ, וניתן לבצע את ההתקנה ברשת טייר קלאב בפרhסה ארצית, כולל שתי פנצ'ריות בחיפה.

פורסם

ברכב של אישתי החלפתי לא מזמן 4 צמיגים שהיו במצב דומה לתמונות שהעלית, אפילו טיפה פחות יבשים, גם הם משנת 2011.

אחרי ההחלפה, הרכב פשוט התנהג אחרת. הרבה יותר שקט, בולם הרבה יותר טוב, אוחז הרבה יותר טוב בסיבובים וכמובן- פחות מרגישים מהמורות בכביש.

לדעתי כדאי לך להחליף את הצמיגים בהקדם.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

מה שהכי מוזר זה שהרכב עבר טסט עם הצמיגים הללו ללא שום בעייה. מצד שני לוחית רישוי במצב מעולה וברורה לחלוטין עם נקודת לכלוך קטנה ביותר נפסלה.

מה שמראה על ה"מקצועיות" הרבה של הבוחנים.

יש עוד הצעות לצמיגיות בחיפה / קריות?

פורסם

בהנחה שאקנה 2 צמיגים (ולא 4) היכן עדיף למקמם? קדימה או אחורה?

הצמיגים האחוריים במצב קצת יותר טוב מהקדמיים, האם להשאירם אחורה ולשים ת'חדשים קדימה או ת'חדשים אחורה ואת הישנים האחוריים להעביר קדימה?

פורסם

אני מניח שהצמיג בתמונה הראשונה הוא אחורי, ובתמונה השנייה קדמי.

נכון שהקדמי שחוק יותר, אבל כולם יבשים וסדוקים באותה המידה.

אצלי צמיגים כאלה לא היו נשארים על הרכב יום אחד נוסף, כל הארבעה.

בן אדם, אתה מחליף צמיגים כל 3.5-4 שנים. אל תחסוך בבטיחות את הגרושים (באמת גרושים, אם תחלק את הסכום ל 4 שנים).

אתה לא חייב לקנות צמיגים יקרים, תמצא לך פאלקן ze912 ותקנה הרביעיה במחיר טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...