Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה vladcar, כרגע אני אלך על 2 איכותיים בשל מגבלת תקציב, מקווה שעוד חודשיים שלושה אוכל לגייס כמה גרושים לזוג נוסף.

בקשר לשאלתי מקודם, איפה לשים את הזוג החדש, מקדימה או אחורה?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שים זוג חדש על הסרן האחורי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם לגבי הסיכוי הקלוש שיבדוק אותך בוחן רכב באמצע נסיעה.. הוא יכול להוריד אותך מהכביש + קנס. חבל. תחליף תצמיגים

פורסם

קיבלתי הצעה לרכוש צמיגים משומשים במצב טוב במחיר של 150 ש"ח כולל הכל ליחידה. מדובר בצמיגים עם שם טוב (ולא סיניים) כדוגמת דנלופ ומישלין.

האם שווה להחליף בחצי מחיר לצמיגים עם שם טוב אך משומשים?

פורסם

אגב, ברשיון הרכב רשום 185/65/15 אך אני קורא ושומע כי לא מעט שמים על הרכב צמיג במידה - 195/65/15; האם רצוי ומומלץ באמת לשים צמיג טיפה יותר רחב?

האם זה יותר בטיחותי או שלהפך, הצמיג יהווה סכנה בטיחותית?

פורסם

ה 195 זאת מידה נפוצה בהרבה וכנראה גם זולה יותר עקב כך.

אבל זה לא משנה אם זה זולה יותר או לא, אתה יכול לשים _רק_ את מידת הצמיגים המאושרת ברישיון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם משהו שמע על צמיגי GOLDWAY?

ראיתי באתר שהם נמכרים בכ 240 ש"ח ליחידה.

עכשיו ברור לי שהם סיני השאלה אם זבל סיני או סיני נורמלי שיחזיק איזה שנתיים או שלוש?

פורסם

לא מודדים איכות של צמיג לפי 'כמה הוא מחזיק', אלא לפי פרמטרים כמו רמת אחיזה ברטוב וביבש, רמת רעש, נוחות וכו'. אחד הפרמטרים הוא עמידות לשחיקה, אבל ממש לא החשוב שבהם. יכול להיות שהם יחזיקו גם 5 שנים, אבל ייסכנו אותך מבחינה בטיחותית כל ה-5 שנים האלה. לא שווה לחסוך בצמיגים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

רונלדו אני מצטער להודיע לך, אבל אתה מתעסק בשטויות. סליחה על הביטוי. אמרו לך שזוג טוב של פאלקן ישאירו לך עודף מ-300 ש"ח ליחידה, ותקבל צמיג טוב שאנשים התנסו איתו התנסות חיובית. תפסיק לנסות לחסוך עוד אגורה ועוד אגורה עם צמיגים שאף אחד בפורום לא ניסה ולא ינסה על בשרו. ההפרש בין זוג פאלקן לזוג סיני זה מקסימום עוד 100-150 שקל סך הכל. כמו חצי מיכל דלק באוטו קטן. למען השם, זהו. לא אלפייה ולא חצי אלפייה.

פורסם

פריג'י.. אל תתעצבן.

היכן ניתן לקנות פלקן טוב באיזור חיפה, קריות, צ'קפוסט במחיר שציינת?

ממה שאני בדקתי זה מתחיל ב 350 ליחידה.

פורסם

רונלדו, באותו האתר שראית את הGOLDWAY עשיתי חיפוש למידה שלך,

בבקשה קישור

http://www.tireclub.co.il/catalog.html#diameter=15&profile=65&width=185

יש שם 2 דגמים של פאלקן, 828 ו- 912.

רכבי נועל באופן קבוע 828, צמיג איכותי היחיד שמגיע לארץ במידת גלגל האופניים של רכבי (...)

לך עליו, חד משמעית. צמיג טוב מאוד, 300 ש"ח ליחידה כולל הרכבה ואיזון, איפה שאתה בוחר.

שים לב מה כתוב באתר:

מחירי הצמיגים כוללים הכל (פירוק, איזון, התקנה ומע"מ). המחירים הינם להזמנה דרך אתר האינטרנט או המוקד הטלפוני בלבד.

בחיפה יש להם 2 צמיגיות שעובדות איתם. תעשה הזמנה מהאתר, ותתחדש.

• תוכן חדש...