Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי חברים,

לאט לאט אוסף ציוד.

לאחרונה רכשתי 4 מגבות צהובות מהקוריאני 570 GSM שיצטרפו בקרוב לארסנל הקיים.

כרגע מצויד במכונת שטיפה,ג'ריקן 20 ליטר,אקדח קצף,מגבות ייבוש והברקה,סט מגבות קוריאניות ירוקות,שאריות של ONR וUWWA.

ובנוסף חומרי פנים.

בשישי האחרון התנסיתי לראשונה בשטיפה בשיטת דין עם ONR כחול UWWA ו5 מטליות ירוקות מהקוריאני (מעולות לניקוי יבש).

הרכב היה עם אבק של שבועיים וקצת כמעט ללא ליכלוך רציני.

הלך חלק,תוצאות מעולות-אין זכר לשריטות, אך זה לקח שעתיים ללא חלונות וצמיגים.כיף אך מעייף.

החלטתי להיערך לשטיפות בכל השיטות שזה אומר רגילה עם אקדח קצף, יבשה עם ONR, ושיטת 2 הדליים.

לכן הרכבתי את הרשימה הזו של חומרים ואביזרים שיספיקו לי להרבה זמן(שנים) ושתסגור לי את הפינה.

שיקולים להרכב הרשימה:

ONR-קראתי ביקורות טובות על הירוק,התרשמתי לטובה מהכחול אך לפי הביקורות הירוק משאיר יותר GLOSS וחלקלקות מה שאני אוהב.

שמפו פלוס של מגס- מנקה היטב,מייצר סיכוך טוב, מייצר קצף (ע"פ חוות דעת ולא מנסיון אישי),זול וחסכוני, ישמש אותי בשטיפות רגילות כולל PRE WASH.

Last touch-מייעד אותו לצורך QD,פלסטלינה,אך בעיקר כ DRYING AID לאחר שטיפה רגילה.קיבל ביקורות מצוינות לתפקידים אלה בכל הפורומים והאתרים הנחשבים.

כפפה+גריט.

מברשות חישוקים-רוצה משהו איכותי שיחזיק שנים לצורך ניקוי חיצוני וניקוי בית הגלגל.

כמו כן נרכשה מברשת ספוקס EZ MINI בחו"ל ומברשות דיטיילינג ואלט 1 אינץ'.

אפליקטור לצמיגים-נראה נוח כמו המבריק נעליים,כרגע יש לי תרסיס של מגס Netrual shine,קניתי אותו לצורך הגנה על הדאש והשתמשתי רק פעם אחת בחצי השנה האחרונה.קראתי שהוא מתאים גם לגומיות ולצמיגים,האם כדאי ליישמו על הצמיגים ולחסוך על ENDURENCE GEL למשל?

נייר דבק-סתם שיהיה, לא מזיק.

תודה

ניצן

2014-07-07_01-01-16_837.jpg

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם

72 צפיות ושום תגובה?

אולי לא הסברתי את עצמי נכון.

מבקש חוות דעת לגבי הרכב הרשימה.שינויים שיפורים וכו'.

תודה.

פורסם

"יאללה בירי".

פורסם

תשמע,קראתי את המדריך שלך מילה במילה,אחלה מדריך!,עזר לי בתהליך.8)

בנוסף לעשרות סירטונים שראיתי ביוטיוב.

לקח לי כמה שבועות מרגע שהחלטתי להשתמש בשיטה, עד שצברתי מספיק ידע וביטחון.

חבל שלא צילמתי ,פעם הבאה אעשה זאת.

בגדול עבדתי כך:

5 מטליות ירוקות-קוריאניות.

מטלית מגס צהובה 40X60 .

התחלתי מהגג,ריססתי את כולו ב ONR QD.

לקחתי מטלית קיפלתי ל-8.

חילקתי את הגג ל 3 חלקים דמיוניים.

ריססתי את המטלית.

מעבר עם מטלית מקצה לקצה ללא הרמתה ללא לחץ.

הרמת המטלית, בחינת פס הליכלוך.הרמתה מעט על מנת שפס הליכלוך לא יגע שוב בצבע.

מעבר מקצה לקצה(לא הלוך חזור) על הקטע הבא וחלק מהקטע הראשון.(שליש שני שליש).

שוב הרמת המטלית וחוזר חלילה.

לאחר 3 "פסי ליכלוך" עובר לחלק הבא במטלית(יש שמונה).לאחר שמסתיים ניקוי הפנל,ביצוע באפינג להורדת שאריות חומר עם המטלית זבלה של מגס.

בדיקת המטלית הצהובה של מגס לאחר הבאפינג של הפנל לליכלוכים למיניהם(אאוץ'),כמעט ולא היו-GOOD JOB.

ככה עשיתי פנל פנל.

עם 4 וחצי מגבות ירוקות "סגרתי" את כל הרכב.

לקח לי שעתיים ללא חלונות וצמיגים.

אין שריטות,אין סווירלים(בדקתי עם פנס).

יש תמונות יומיים אחרי:

2014-07-06_15-13-02_963.jpg2014-07-06_15-13-09_857.jpg2014-07-06_15-13-26_515.jpg2014-07-06_15-15-07_590.jpg2014-07-06_15-15-22_130.jpg

2014-07-06_15-15-54_249.jpg

• תוכן חדש...