Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדלת נפח מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, הקיץ הגיע, ורגל ימין התחילה להתגרד. ברשותי דודג דארט שנת 73, עם מנוע מסורתי 3600 סמק.

אני חושב על, הגדלת נפח. או השתלת v8 חזק. אשמח לדעת, אם יש מנוע v8 גדול חזק, שמתאים בתושבות לדודג.

אם מישהו , מכיר יודע!!! ואולי גם להחליף תיבה לידנית. תודה ויום טוב.

פורסם

בוקר טוב, שבוע טוב. עברתי על הקטלוג של החברה, יש דברים מעניינים, אבל לא לדודג, כמו כן הכל ברמת ההדרסים, קרבורטורים. אין שם שום דבר, למנוע, בוכנות מוגדלות, קאמשפט חם וכיוב.

תודה

פורסם
בוקר טוב, שבוע טוב. עברתי על הקטלוג של החברה, יש דברים מעניינים, אבל לא לדודג, כמו כן הכל ברמת ההדרסים, קרבורטורים. אין שם שום דבר, למנוע, בוכנות מוגדלות, קאמשפט חם וכיוב.

תודה

אמרתי לך שלח להם אמייל

וגם לחברה האלה

http://www.kustombitz.com.au/

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני חושב שכדאי שתתחיל עם תוצאה סופית .

כמה כח אתה רוצה ואיזה גיר , ידני\אוטומט .

בגדול אני לא הייתי מתעסק עם ה 6 צילינדר שלך , אני בטוח שאפשר להוציא ממנו הספקים יפים אבל מכיוון שמעט מאוד אנשים עושים את זה, אז זה יהיה מאוד יקר ומעט חומר קריאה על זה .

לעשות הסבה ל 8 זה לא בשמים ואנשים עשו את זה גם בארץ .

שורה תחתונה הכל קשור בתקציב שלך .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

החליפו ל8 טור או וי, יש לך מושג מה צריך להחליף, או מידע כתוב איפה שהוא. בגלל תקציב לא גדול, (יש לי פרויקט ענק אחר) את הגיר האוטומט, נשאיר. אבל חיב להגיע למצב , שהמנוע יבעט!!!

פורסם
החליפו ל8 טור או וי, יש לך מושג מה צריך להחליף, או מידע כתוב איפה שהוא. בגלל תקציב לא גדול, (יש לי פרויקט ענק אחר) את הגיר האוטומט, נשאיר. אבל חיב להגיע למצב , שהמנוע יבעט!!!

כמה $$$$$$$$$$$$$ מתוכנן?

פורסם

ערב טוב חברים אני די עסוק עם המלחמה , אז ככה תודה על העצות. אבל לבעוט בו, אני לא ממש רוצה. אני ממש אוהב אותו , סהכ רציתי , טיפה יותר כוח. אבל אהבה לא זורקים, או בועטים, גם עם הזדקנה קצת. תודה וערב טוב

פורסם
ערב טוב חברים אני די עסוק עם המלחמה , אז ככה תודה על העצות. אבל לבעוט בו, אני לא ממש רוצה. אני ממש אוהב אותו , סהכ רציתי , טיפה יותר כוח. אבל אהבה לא זורקים, או בועטים, גם עם הזדקנה קצת. תודה וערב טוב

קובי ועופר אמרו לך לבעוט כי האוטו עצמו לא אטרקטיבי בכלל בגרסת ה 4 דלתות .

אבל אם אתה אוהב אותו ואתה מוכן להשקיע אז סבבה .

שוב הכל תלוי בתקציב כך בחשבון שתצטרך לא מעט להשקיע וזה לא פרוייקט שיסתיים ב 10 אלף

• תוכן חדש...