Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני שבוע עשיתי פחחות וצבע לרכב והפחח אמר שבועיים לא לשטוף אותו עכשו השבוע אני יוכל לשטוף אותו כבר והשאלה היא כזו העם אפשר לשטוף אותו עם שמפו+ווקס או רק עם מים בינתיים כמו שאבא שלי אומר? הצבע של האוטו מטאלי.

פורסם

כי השכבה של הלכה שנמצאת מעל הצבע עדיין רכה מידי לניגוב עם מטלית (למרות שאתה נוגע בה עם האצבע והיא לא מרגישה ככה). במידה ותעשה את זה, סווירלים (Swirls) עלולים למצוא את דרכם אל הלכה.

אגב, שמעתי גם המלצות על תקופה של חודש-חודשיים לפחות.

פורסם

אני הייתי מחכה אפילו חודשיים.

אחרי חודש הייתי מנקה אותו רק עם סמרטוט יבש מאבק ורק אחרי עוד חודש הייתי שוטף כמו שצריך.

תחכה קצת..

פורסם

טוב אז עוד שבועיים אני ינקה אבק עם מטלית מיקרופייבר וחודש לאחר מכן אני ישטוף עם מים ושמפו+ווקס וג'ילדה וכל העסק.. תודה לעוזרים והמשך שבוע מצויין.

פורסם

אחרי חודש הייתי מנקה אותו רק עם סמרטוט יבש מאבק ורק אחרי עוד חודש הייתי שוטף כמו שצריך.

תחכה קצת..

העצה הכי גרועה בחיים לא מנגבים את האבק על האוטו!

אני הייתי מחכה עוד שבוע אולי יותר ועושה שטיפה רגילה (אם יש לך גישה למפוח אז הייתי מייבש את האוטו בעזרתו).

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם
העצה הכי גרועה בחיים לא מנגבים את האבק על האוטו!

אני הייתי מחכה עוד שבוע אולי יותר ועושה שטיפה רגילה (אם יש לך גישה למפוח אז הייתי מייבש את האוטו בעזרתו).

תוכל לפרט מדוע ?

פורסם

ניגוב האבק על הרכב ללא חומר סיכה (מים/סבון...) גורם להרבה מאוד

סווירלים.

אני אוהב לדמות ניגוב של אבק על האוטו לשיוף האוטו עם נייר זכוכית.

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם

טוב אני יחכה חודש חודש ושבוע וישטוף עם מים ושמפו רכב וינגב בסוף עם ג'ילדה ולא ימרך ווקס עד חודש לאחר מכן. תודה לעוזרים .

פורסם

הזמן שאתם מתארים פה נראה לי סופר מוגזם.

השכבה של הצבע היא סופר דקיקה, לדעתי הזמן ייבוש שלו לא אמור לעבור את היום-יומיים מקס' .

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...