Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסה OPC מול פיג'ו RCZ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכול חברי הפורום.

כמו שהבנתם מהכותרת אני מתלבט בין 2 הרכבים הללו.

טוב אז ככה...

ההיתרונות של האופל הם מושבי ספורט של ריקארו, הגה ספורט, שליטה ממהגה על הרדיו, סאן רוף (מה שאני מאוד רוצה), קופה. התנהגות כביש מעולה- הגה מגיב מצויין.

החסרונות, עיצוב פנים מיושן נותן תחושה זולה של פלסטיקה, המושבים מאחורה לא כול כך נוחים (קשיחים), והדבר שהכי מציק לי זה שאין מד חום למנוע (!).

ההיתרונות של RCZ מול האופל הם, פוזה, עיצוב פנים מרשים בלי פלסטיקה עוד 8 כ"ס מול האופל, הגה די ספורטיבי וגם המושבים.

החסרונות אין סאן רוף (מה שמאוד חסר לי ברכב), המושבים האחוריים נראים כמו ציור ולא מושבים אמיתיים וגם מואד צפופים ולא נוחים, ותא מטען קטן נפח שממש מתאים בגודלו רק לגלגל רזרבי. תחזוקה מסובכת כמו כול שאר הצרפתיות החל מהחלפת פנס ועד הפרטים הכי קטנים.

ואלה כול ההתלבטיות שלי אם יש לכם משהו להוסיף אני ישמח אם תוסיפו.

אם יש לכם רכב אחר להציע אני מאוד אשמח, מה שחשוב לי שיהיה ברכב הם:

מושבי ספורט (בגלל התמיכה בצדדים), הגה ספורט, סאן רוף (חובה), עיצוב פנים די סביר ולא פלסטיקה, שיהיה מעל 190 כ"ס וכמובן גיר ידני. שיהיה חד בפניות והאצות בקו ישר ואחזקה די סבירה לרכב ספורטיבי.

*לא מעוניין ברכבים תוצרת פוולקסוגן וצרפתיות*

עריכה אחרונה על ידי ANUTKK
פורסם

פיג'ו 208GTI צרפתייה בדיוק כמו ה-RCZ.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מהי RCZ אם לא צרפתייה?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

תלוי מה אתה מחפש ברכב, כי הopc הוא רכב ספורט שנחשב ליותר הארדקור וחד. וזה של rcz

יש 8 סוסים יותר זה ממש לא משמעותי במקרה הזה( עזוב שהיא מאיצה למאה ב7.5 שניות ולעומתה הקורסה עושה את זה ב7.2 שניות למרות שמונת הסוסים)

אתה צריך לבדוק מה אתה מחפש ולמה אתה מתחבר חותר כי הקורסה יותר אקסטרימית ופחות סלחנית לטעויות אנוש...למרות שמנגד הrcz נחשבת ללא פחות מהנה לנהיגה.

אני אגב הייתי הולך על הopc

פורסם

ניראה לי אני יותר בכיוון של הקורסה, עקב הציוניים הגבוההים שהוא קיבל מכתבי רכב בארץ ובחו"ל. אבל לעומת זאת יש את RCZ שיש בה פוזה מאוד יפה לעומת הקורסה שהיא יותר סולידית.

ומה שרשמתי בהתחלה שאני לא מעוניין בוואגיות וצרפתיות אז את הצרפתיות אפשר למחוק התכוונתי רק לוואגיות.

אם יש לכם אופציה מעניינת יותר אז התקציב עומד על 150K ואל תציעו לי STI , EVO כי רוב הרכבים שחוקים.

פורסם

אם צרפתיות כן עומד על הפרק אז הייתי מציע לשקול ברצינות 208 gti. הביקורות משבחות את הרכב אפילו יותר מהקורסה ברוב הפרמטרים...

פורסם

כמו שכתבתי בהודעה הראשונה שלי, תבדוק את ה208 GTI, ויתרתי עליה כי חיפשתי אוטומט

בנוסף, תבדוק מול איילון על הפיאסטה ST

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...