Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראוטר מעל הראש-קרינה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בהוט החליטו לתת ראוטר כדי שמהירות הגלישה תהיה גבוהה יותר כחלק מהחבילה.

ה"התקנה" בוצעה כאשר לא הייתי בבית,בקיצור הראוטר נמצא במרחק של לא יותר ממטר מהראש שלי בזמן שאני ישן.

גם שאני במחשב הוא במרחק של כמטר.

הראוטר מחובר בצורה חוטית למחשב, אבל אני לא מצליח לסגור את אפשרות שידור ה WIFI שלו ע"י הכפתורים שעליו.

השאלה היא כזאת- קראתי קצת וראיתי שראוטר משדר קרינה דיי חזקה,האם נכון הדבר?

העניין הוא שהמחשב צמוד למיטה וגם אם אני אזיז את הראוטר הוא לא יהיה רחוק יותר ממני, האם כדאי לשנות את מיקום המחשב בעקבות כך?

בנוסף לאחרונה שיניתי את מיקום הנייד שלי בלילה כשהוא בטעינה, במרחק דומה של כמטר מהראש בלילה כדי להתעורר מהשעון מעורר, עד כמה ההבדל גדול בין זה לבין 3.5 מטר נניח?

אני יודע שאני נשמע קצת פרנואיד בעניין הקרינה אבל לא מעוניין באיזו מחלה לא עלינו.

תודה.

Miata ND2

פורסם

השאלה היחידה שאפשר בכלל לענות עליה היא לגבי ההבדל בין 1 מטר לבין 3.5 מטר.

מאחר ועוצמת שדה אלקטרומגנטי יורדת ביחס ישר למרחק בריבוע, הרי שעוצמת השדה תרד פי 12 בערך.

לגבי מחלות - אף אחד לא מעוניין במחלות.

אין שום קשר מוכח בין קרינה א"מ בלתי מייננת למחלות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ובכל מקרה את שידור ה-WiFi ניתן לרוב לכבות מתוך הגדרות הראוטר.

על גב המכשיר מצוינת בדר"כ כתובת IP אליה נכנסים מהדפדפן.

(השם משתמש/סיסמה הג'נריים אם לא מצויינים על גב המכשיר, ולא שונו הם admin/admin).

אופציה נוספת היא פשוט לנתק אותו מהחשמל/לכבות אותו אם אף אחד אחר לא זקוק לו כשאתה הולך לישון.

פורסם

אתה לא פרנואיד. בקשר לטלפון אני כל לילה מעביר אותו למצב טיסה בין 24 ל 7:00 בבוקר. כבר מס' שנים כך.

כנ"ל לגבי מחשב וראוטר, אני מנתק את כל המערכת מחשמל, ובכלל יש לי הרגל לנתק כל המכשירים החשמלים שבחדר השינה לפני שאני הולך לישון.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אולי גם תוריד את השאלטר בארון החשמל?

ולעניין הכותרת, "ראוטר מעל הראש-קרינה?"

כן.

גם אור שחודר מבעד לתריסים ומעיר אותך בבוקר זה קרינה.

פורסם

גם לי יש את הראוטר הזה (הוטבוקס), בתור מודם הוא אחלה, בתור ראוטר WiFi הוא זבל שלא ברא השטן.

אצלי אין חיבור לאורך 5-6 דקות בלי ניתוק של ה-WiFi.

חיברתי אליו Linksys E900 שיהיה ראוטר WiFi וההוטבוקס ישמש רק כמודם, הכפתור הדלקה/כיבוי WiFi שעליו לא מכבה את השידור, וככה גם דרך ההגדרות.

ככה יצא לי מצב מוזר שיש לי שתי רשתות WiFi בבית, ושני הראוטרים יושבים במרחק של אולי 5 ס"מ אחד מהשני

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפרנואידים...

לא לא, תקראו את זה פרנואידים:

בעברי עבדתי בפיתוח WIFI.

בכל משרד 10מר~ 3 אנשי בדיקות, כל עמדת בדיקה נמצאת על מדף מעל ראשו של הבודק שכמו בכל חברת הייטק מבלה שם הרבה יותר ממה שהוא ישן בבית

בכל עמדת בדיקה ישנם 4 ראוטרים, כלומר 12 ראוטרים בחדר

כל משרד חופף עם 2 משרדים צמודים (מחיצת גבס) כך שבשטח של 30 מר נמצאים 36 ראוטרים שכל הזמן נמצאים בבדיקה תחת 100% עומס

יש לציין שאלו אינם ראוטרים שעברו תקינה כלשהיא (כי הם בשלב הפיתוח) ולכן רמות השידור חורגות הרבה מעל התקן של מוצר מדף.

בתור חברה שמחזיקה ציוד פיתוח היא מחוייבת לעבור בדיקות תקופתיות ע'י נציגי מעבדות חיצוניות שונות מטעם משרד הבריאות/תקשורת שמא רמות הקרינה הנימצאות במשרדים לא יסכנו את העובדים.

לעולם לא עלו בבדיקות רמות קרינה חורגות או או מסוכנות או מתקרבות לכך

הבדיקות תמיד העלו שהקרינה המסוכנת מגיעה מהמיקרוגל הישן שנמצא במטבחון שבקצה המסדרון

לצורך הבדיקות כל הקומה היתה ריקה מאנשים (כדי שלא יהיו הפרעות מהסלולארים) והקרינה שהיתה מגיעה מהסלולארים מהאנשים בקומה מטה היתה יותר חזקה בהרבה מזו שנגרמה ע'י עמדות הבדיקה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המדידה הנ"ל בוצעה כאשר ביצעתם תעבורה ברשתות ה WiFi הנבדקות?

פורסם

בפירוש לא נכון. התקן ה-wifi מכבה את המשדר כאשר אין לו פריים לשדר.

כמובן שהוא כן משדר פריים של beacon מדי פעם אבל זה אחוז זניח מהזמן.

אם המשדר היה דלוק ברציפות אז לא היה ניתן להפעיל 2 רשתות באותו ערוץ בסמיכות זו לזו.

יותר מזה - רק תחנה אחת היתה יכולה לשדר, מה שהופך את זה לתקשורת חד כיוונית שלא מתאימה בכלל ל-IP

פורסם

אם מדברים על שידור או אין שידור (אפס או אחד) אז מערכות הפעלה XP וויסטה או 7 משדרות כל הזמן כחלק מהדומיין.

נפח השידור הוא יחסית קטן אבל השידור/קליטה תמיד קיים.

פורסם

שים סיר על הראטור ושן בנחת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)
המדידה הנ"ל בוצעה כאשר ביצעתם תעבורה ברשתות ה WiFi הנבדקות?

ודאי, זה גם האינטרס של העובדים שכל הבדיקה תתבצע בזמן עבודה

כמו כן מלבד בדיקת הקרינה של ה wifi נכלל במדידת הקרינה כל ציוד המעבדה לרבות מסכי מחשב, שנאים, מטענים וסביבת כל מוצר חשמלי פעיל.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מערכות הפעלה (ויתר המכשירים) לא משדרים "כל הזמן" במובן של משדר דלוק ברציפות.

מדובר בכמה פריימים בודדים בשניה.

פריים "פטפטת" ממוצע של 100 בתים שמשודר בקצב של 150Mbps משודר במשך כ-5 מיקרו-שניות.

גם אם משודרים 10 כאלו בשניה זה אומר שהמשדר דלוק 0.005% מהזמן.

• תוכן חדש...