Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראוטר מעל הראש-קרינה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חוץ מהתשובות המתחכמות שכל דבר פולט קרינה והתשובה הראשונה של wil שהסביר לי שאת הטלפון כדאי להזיז עדיין אני לא יודע האם את הראוטר מומלץ להזיז מכיוון שהוא פולט קרינה גבוהה יחסית ?

תודה

Miata ND2

פורסם

כמו שאמרו זה עומד בתקן גם אם תניח אותו על הראש.

מה לעשות זה תלוי בך ובכמה אתה פרנואיד.

אני אכן הייתי מזיז אותו משם, אני לא אוהב להריח רכבי אלקטרוניקה מתחממים, מאווררים ועוד שלל דברים מזיקים, אבל אם ההבדל הוא בשני מטר, לא הייתי טורח, אין באמת הבדל.

לגבי מה שהזכירו עם סיר, באופן תיאורותי אם תאטוף אותו בנייר אלומניום, הקרינה לא תצא החוצה, סתם נקודה למחשבה.

פורסם

זה לא פתרון

ואם לא היה ברור אז זו לא בעיה בכלל, אין צורך לחפש פתרונות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
נראה לי שבאמת אעטוף אותו באיזה 2 שכבות אלומיניום זה יראה קצת מוזר אבל נגמור עם הסיפור שלו.

עזוב, אם כבר שים מסננת ספגטי (אבל ממתכת) על הראש וגמור סיפור! :shock:

fsm_strahlenhaube_custom-5671726205d4bc7186efd6a1486c61ce63468d49-s6-c30.jpg

* לא הבנתי, אם זה כל כך מטריד אותך למה לא לנתק את החשמל וזהו?

פורסם
טוב חוץ מהתשובות המתחכמות שכל דבר פולט קרינה והתשובה הראשונה של wil שהסביר לי שאת הטלפון כדאי להזיז עדיין אני לא יודע האם את הראוטר מומלץ להזיז מכיוון שהוא פולט קרינה גבוהה יחסית ?

תודה

1. התשובות שכל עצם בטמפ' מעל האפס המוחלט מקרין אינן מתחכמות. זו האמת.

צריך להבדיל בין סוגים שונים של קרינה.

ההבדל העיקרי שצריך להבין הוא בין קרינה מייננת לקרינה בלתי-מייננת.

קרינה מייננת נפלטת מכורים גרעיניים, ממכשירי רנטגן, CT, מהשמש (ספציפית קרינה אולטרה סגולה) ומהיקום בכללותו (קרינה קוסמית - מי שטס הרבה שעות בשנה חשוף באופן מוגבר), מבננות ומעוד דברים.

קרינה מייננת היא מסרטן מוכח וידוע.

כל קרינה אלקטרומגנטית שהיא מעל התחום הנראה (כלומר פוטונים יותר אנרגטיים מאור סגול) היא מייננת.

הסכנה מקרינה מייננת היא שהיא מסוגלת לעקור אלקטרונים מחומר בו היא פוגעת וליינן אותו. כלומר לשבור קשרים מולקולריים ולשנות את המבנה הכימי של החומר.

קרינה בלתי מייננת היא אור נראה וכל הספקטרום שמתחת לאור נראה (כולל אינפרא אדום וכל סוגי גלי הרדיו שמשמשים לתקשורת).

כשהיא פוגעת בחומר היא מסוגלת לחמם אותו אבל לא לשנות את ההרכב הכימי שלו.

2. לא אמרתי שכדאי או צריך להזיז משהו. רק הצגתי חישוב של עוצמת השדה. זה הכל. לא טענתי שיש משמעות בריאותית כלשהי. לדעתי אין.

3. כתבו לך פה שמדידות מקצועיות הראו שהקרינה מהטלפונים (כנראה בשיחות פעילות) מקומה אחרת היתה יותר משמעותית מאשר עשרות ראוטרים

כמו שאמרו זה עומד בתקן גם אם תניח אותו על הראש.

מה לעשות זה תלוי בך ובכמה אתה פרנואיד.

אני אכן הייתי מזיז אותו משם, אני לא אוהב להריח רכבי אלקטרוניקה מתחממים, מאווררים ועוד שלל דברים מזיקים, אבל אם ההבדל הוא בשני מטר, לא הייתי טורח, אין באמת הבדל.

לגבי מה שהזכירו עם סיר, באופן תיאורותי אם תאטוף אותו בנייר אלומניום, הקרינה לא תצא החוצה, סתם נקודה למחשבה.

לעטוף בסיר/נייר אלומיניום?

ברצינות?

זה אומר שהקרינה לא תצא החוצה.

לא עדיף כבר לנתק את המכשיר וזהו? בזבוז חשמל להשאיר אותו פועל אבל למנוע ממנו לבצע את הפעולה לה הוא נועד...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אז למה להשתמש בראוטר? לא עדיף מפזר חום קטן?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...