Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מצורף סיכום חוות דעת מה אתם אומרים??

image.jpg

הרכב מהשכרה ומחירו אטרקטיבי שווה למרות הליקויים או שלעזוב???

פורסם

ראשית אנחש שהבדיקה לא בוצעה על ידך אלא ע"י החברה ממנה אתה רוצה לקנות.

אחרת אין סיכוי שלא יהיה שום סעיף בעניין המנוע או הגיר, ויותר מכך- החלפת קורת רוחב קדמי וריתוכים ייחשבו כמשמעות נמוכה.

לדעתי חפש רכב אחר, זה לא דגם נדיר שלא תוכל למצוא. הרכב עבר תאונה רצינית, ק"מ גבוה, בעלות השכרה- לא יודע באיזה מחיר הציעו לך אבל הוא שווה עשרות אחוזים פחות מהמחירון הרשמי. דלג והמשך הלאה

פורסם

אתה כנראה לא טועה. אבל זו הקטנה שבבעיות.

לא הייתי נוגע ברכב כזה גם עם מקל מנויילן.

סכנה בטיחותית שאיני יודע כיצד נוסעת על כביש ציבורי.

קורת האורך עקומה וקורת הרוחב הוחלפה. הכל ממולא חומר.

איך השלדה הזו מכויילת- רק השד יודע.

איך הכל ב"משמעות נמוכה" אני ממש לא יכול להסביר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

חפש רכב אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנוסף להכל לרכב צבעו את הגג.

חברות השכרה יעשו הכל רק לא לצבוע גג כיוון שזה מוריד ערך,מניסיון.

תחשוב באיזה מצב מטורף היה הגג עם חברת ההשכרה נשברה והחליטה לצבוע אותו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

איך הכל ב"משמעות נמוכה" אני ממש לא יכול להסביר.

אתה באמת לא יודע???

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הבדיקה מבושלת ללא ספק. סעיף מנוע תקין (ללא כסתח רגיל אפיל) אותו דבר לגבי סעיף המתייחס לגיר. מה שאמור להיות במשמעות גבוהה הפך לנמוכה, מה שנמוכה הפך שולית. רע מאוד.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האמת שהבדיקה הזו כל כך מבושלת שאני לא בטוח שאתה צריך הלאה, כלומר אתה צריך בהחלט להמשיך הלאה אבל את תוצאת בדיקת הרכב הזו הייתי מפקסס לאחת מתוכניות התחקיר שילכו להכין שיעורי בית וישנו על זה איזה לילה או חודש.

לך יש מזל שאתה חבר בפורום ויש פה מספיק מביני עניין שאומרים לך לברוח מהרכב, לצערנו בסופו של דבר חברת ההשכרה תפגוש רוכש שמבין פחות ו\או שאינו חבר בפורום רכב והוא ירכוש את ה"מציאה" הזאת שבהמשך תפגוש אתכם על הכביש.

זה מריח מסריח והייתי שוקל ברצינות להעביר את זה לאחת מתוכניות התחקירים, זה בדיוק החומר ממנו הן מתקיימות ועל הדרך זה עושה שירות מצויין לציבור, לתת סטירה לחברת\ות ההשכרה ולמכון\י הבדיקה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מבחינת מכון בדיקת הרכב הכל תחת "משמעות נמוכה" - הם רוצים שתקנה את הרכב..

"סימני פגיעה קורת אורך ימין" נראה לי כמו הורדה מהכביש בטסט...

פורסם
אתה באמת לא יודע???

:lol::lol:

אני (תמיד) מנסה להתנסח בצורה שלא תגרור תביעת לשון הרע.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

דרך אגב, הבדיקה בוצעה בקומפיוטסט פתח תקווה ואני שלמתי עלייה.

לגביי "הבישול" אני לא יודע כי מי שליווה אותי היה אחד מ"נערי החצר" שבמגרש ועד שנכנסנו לרכב לא היה לא מושג שאנחנו הולכים לעשות את הבדיקה בקומפיוטסט-זה רחוב שבו כמה מכוני בדיקה... (הוא ניסה לשכנע אותי ללכת למקום אחר -זול יותר לדבריו) כך או כך המכון מכסת"ח את עצמו ואני נשאר עם ה....ביד.

(בנוגע למנוע לדברי הבוחן- מפיק 80 כ"ס מתוך 95 ולכן תקין ב100%)

דרך אגב, יש מקום שמומלץ לעשות בו בדיקה שכזו בפתח תקווה??

שוב תודה רבה על הייעוץ והתשובות

פורסם

יענו הבדיקה בושלה בנוכחותך...

תבשיל גרוע.

אותי מעניין אילו הרים וגבעות הבטיחו לך לפני הבדיקה (אולי יש לך

מצב למזער נזק כספי הבדיקה).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...