Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששנים זנחתי את הטיפול בשיניים בגלל חרדות מרופא השיניים קיבלתי עצה לעבור טיפול בהרדמה מלאה.

הטיפול על פניו לא רציני והמצב דיי בסדר בסך הכל.

מדובר על עקירה של שתי שיני בינה, שתל+כתר, וכמה סתימות.

מחר בצהרי היום מתקיים הטיפול ועכשיו לפני השינה קיבלתי רגליים קרות :|

מה עושים? מישהו כאן עבר טיפול דומה בעבר?

מה קורה אם משהו משתבש בהרדמה? הרי אני במרפאת שיניים זה לא שיש שם איזה ציוד מיוחד למקרי חירום...

בקיצור: הצילו ! ! !

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

זה טבעי שאתה חושש, במיוחד לילה לפני, אני חושב שזה גם טוב שאתה משתף אותנו.

יש פה גם רופאי שיניים, שאולי יספיקו להגיב לך עד שתעבור את הטיפול, ולהרגיע אותך.

אני חושב שאתה צריך לחשוב הגיונית.

שאתה לא המטופל הראשון שמפחד. אתה גם לא המטופל הראשון שרופא השיניים מרדים אותו.

אני בטוח שיש לו ניסיון, ושהוא מיומן ויודע מה לעשות במקרים ומצבים כאלה ואחרים.

אתה פשוט לא צריך לחשוב שזה יקרה לך.

תתרכז בכך שאתה הולך לטפל עכשיו בשיניים שלך, ולאחר מכן אתה הולך לשמור על הטיפול, להקפיד על הגיינת הפה.

אני מקווה שתירגע עד הטיפול, בטוח שהכל יהיה בסדר.

זה קורה תמיד, שלפני משהו מפחיד אנחנו חוששים, ואז צוחקים איך עברנו אותו, כמה פחדנו לפני, ולמען האמת זה לא היה כזה נורא :-P

ירגיע אותך אם אני אגיד לך שעברתי עקירה כירורגית ללא הרדמה? :wink:

בטיפול אחר ביקשתי סתימה ללא הרדמה, פחדתי מהזריקה :oops:

אני מאחל לך בהצלחה!

פורסם

רופא מקומי שמטפל בכל בני המשפחה כבר שנים. בחרתי בו מהמלצות ונסיון של המשפחה.

אומנם כל הנסיון מתבסס על טיפול בהרדמה מקומית בלבד.

פורסם (נערך)

אם אתה עושה טיפול בהרדמה מלאה, אז חייב להיות גם ציוד למקרה חירום (עגלת החייאה) בנוסף כמובן לציוד ההרדמה והרופא המרדים.

ברור שבבי"ח יש אפשרויות טיפול טובות יותר במקרה חירום מאשר במרפאת שיניים. אתה יכול לבצע את הטיפול בבי"ח אם אתה רוצה. בהרבה בתי חולים בארץ יש מחלקת פה ולסת והם מבצעים טיפולים כמו שאתה אמור לעבור (בתשלום כמובן, זה לא חלק משירותי הרפואה הציבורית)

עריכה : אתה בטוח שהרדמה מלאה ולא טשטוש ע"י גז צחוק ?

עריכה אחרונה על ידי tanga
פורסם

איש על - תודה על החיזוק.

העגלת החייאה הזאת חייבת להיות? זה דבר שאני אראה בעיניים? אם לא אראה אותה, אני אמור לשאול למה היא לא שם?

מצד שני זה נראה מגוחך גם להיות פראנואיד מדיי..

פורסם

תחשוב על זה ככה: אם לא תעבור את הטיפול הזה, כאב השיניים שיהיה לך יגרום לאי-הנעימות שאולי תחווה בזמן הטיפול להיראות כמו גן ילדים.

יאללה, לך לישון ותתמודד עם זה כמו גבר!

נ.ב.: פעם פתחתי שרשור על עקירה כירורגית שעברתי. אתה מוזמן לחפש ולקרוא על חוויותי.

בהצלחה ושיעבור לך מהר ובקלות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

צ'מע, בחיים יש לעיתים דברים מאוד לא נעימים שצריך לעבור - אבל אין לנו ברירות.

אתה צריך להגיד תודה שיש לך אלטרנטיבה כזו, כי אם היית נולד בתקופה אחרת - סביר להניח שאולי היא עוד לא היתה קיימת. הודות לרפואה היחסית מאוד מתקדמת שיש בשנים האחרונות (ביחס למה שהיו נהוג לפני...לא הרבה האמת... אפילו 30 שנה אחורה) אנחנו במצב באמת טוב.

אומנם העניין עם ההרדמה קצת מפחיד אותך וזה לגיטימי, אבל תן לרפואה ולרופא שלך קצת קרדיט.

ולהבא, תעשה מאמץ קטן פעם בשנה - ותעבור בדיקה שגרתית לשיניים. אם צריך לעשות משהו, זה לא יותר מכמה שניות של פחד (זריקת הרדמה) ואז אתה לא מרגיש כלום. תאמין לי שיש דברים הרבה יותר גרועים בחיים....

בהצלחה !!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עברתי סדרת טיפולים מאוד מורכבת באחת השיניים שלי (כולל השתלות עצם ללסת שלי ועוד הרבה דברים נחמדים)

הטיפולים עצמם לא נוראיים בכלל (מלבד העובדה שבכל פעם הייתי צריך לשכב עם פה פתוח במשך שעתיים). אני שנאתי שביומיים שבאו אחרי הטיפול האזור היה נפוח.

כל עוד תקפיד לקחת את משככי הכאבים שלך בזמן, לפני שהכאב מתחיל, הכל יהיה בסדר וממש נסבל.

מעט אי נוחות זה הכל

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

emergency-crash-cart.jpg

עגלת ההחייאה בדר"כ לא תהיה גלוייה לעין אלא בחדר צדדי, זמינה להבאה תוך שניות.

אבל לא ענית, אתה בטוח שהרדמה מלאה עם הנשמה מלאכותית ולא גז צחוק ?

פורסם

את הטיפול עצמו לא תרגיש, היומיים אחר כך יהיו לא נעימים.

בסה"כ אנשים נכנסים לניתוחים שבהם פותחים להם את הבטן בזמן הרדמה ועוד דברים הרבה יותר מפחידים שאני רק מאחל שלא נדע ושלא נצטרך לעבור בחיים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תאמין לי שאני לא יודע מה זה גז צחוק עכשיו. דיברנו בפירוש על הרדמה מלאה. הרופא גם הפנה אותי לבדיקות דם מקדימות וא.ק.ג. (שאגב יצאו תקינות ב״ה).

ושוב תודה לשטר המגיבים.

Dji- אתה מדבר מנסיון? עברת טיפול כזה\דומה?

פורסם

אז זה הרדמה מלאה. יהיה רופא מרדים, מכונת הרדמה, מוניטור/דפיברילטור, וכל ציוד ההחייאה הדרוש.

אין הרדמה מלאה בלי כל הנ"ל.

אל תדאג, אם אתה בריא אז הסיכוי שמשהו ישתבש הוא ממש קלוש ולא צריך למנוע ממך לטפל בשיניים.

בהצלחה בטיפול !

:-D

פורסם

אני בהכשרתי סייעת רופא שיניים, רוצה לשמוע משהו מצחיק? אני גוררת איתי טראומת ילדות של פחד נוראי מרופא שיניים, עד היום, אני מתמודדת עם הרבה פחדים כדי להגיע לכיסא של רופא שאני לא מכירה (מעבר מגורים לעיר רחוקה, לא מאפשר לי לחזור למרפאות שבהן עבדתי ולרופאים שאני סומכת עליהם).

בכל אופן, גז צחוק מטשטש אותך, זה מתאים מאוד לאנשים שהם לא רק מפחדים אלא גם קונטרול פריק.

השיני בינה נמצאות בצד אחד של הלסת או שבשני צדדים שונים? איפה נמצא השן הנוספת שדורשת טיפול?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

עקירת שיני בינה בהרדמה מלאה???

לי עקרו את כל הארבע שיניים, הטעויות שאני עשיתי הן שאמרתי לה לעקור כל פעם 2 שיניים, במקום את כל הארבע במכה,

הרופאה היתה חירוגית שבאה למרפאה של קופת חולים פעם בשבוע, ועושה להם את כל העבודה השחורה והמסובכת,

העקירה היתה מהירה מאוד , ומאוד מקצועית, (זוג אחד עקרו לי ע"י קשירת השן בחוט ומשיכה ,

והזוג השני עקרו עם פלאייר (בחיי נשבע שראיתי את הפלאייר נכנס לי לפה והרופאה תולשת לי את השן איתו, הסייעת פשוט תפסה לי את הראש שלא אזוז ) מקסימום 30 דקות של טיפול שמתוכם יותר מחצי מהזמן התייבשתי סתם על הכיסא מחכה שההרדמה תפעל , הרדמה חלקית כמובן, אבל כזו שהרדימה לי חצי ראש)

ההרדמה היתה מקומית עם זריקה שדי כאבה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...