Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ז

ירגיע אותך אם אני אגיד לך שעברתי עקירה כירורגית ללא הרדמה? :wink:

אני מאחל לך בהצלחה!

אתה רציני ? כאשר יש לי פגישה עם רופא השיניים אני לוקח 2 כדורי לוריבן עוד לפני שאני פותח את הפה. ברגע שהסייעת מכניסה לי את המוצץ לפה אני מתחיל להירגע.

איזה כייף לי :)

פורסם

החדשות הטובות הן שבגיל 8 ימים חתכו לך את הקטן ועדיין שרדת כדי לספר כך שקטן עלייך כמה שיניים.

לגבי ההרדמה החששות שלך לגיטימיים אבל בהנחה ומדובר ברופא מרדים מקצועי הסבירות לתקלות לא גבוהה במיוחד.

במאמר מוסגר אומר שיש לי עייפות מצטברת רצינית כך שנכון לעכשיו הייתי מוכן לשקול בכיף הרדמה מלאה לאיזה יומיים, עם או בלי טיפול שיניים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אותי יותר מפחידה ההרדמה המלאה מכלל הטיפול

לגבי עקירות, אני מודה וגם כל רופ׳ש יודה שזה הטיפול הכי קל ומהיר

הלוואי וכל ביקור אצל רופ׳ש יכל להסתיים בעקירה בלבד

עקרתי 5 שיני בינה, כן 5! צמחה לי שן תשיעית.

ב2 פעמים בזוגות.

זה עבר הכי נטול כאב שיכול להיות ואני אחד כזה שזריקת הרדמה אחת לא מספיקה להרדמה אלא נזקק ל2 ב2 נקודות שונות

לדעתי אם לא מאוחר מידי תאזור את אשכיך וגש להתחיל בסתימה פשוטה, מאמין שלאחרמכן תשתחרר לך החרדה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב זהו אני אחרי. האמת הרגשה קצת מוזרה ההרדמה הזאת. מצד אחד לא מרגישים כלום והעניים עצומות. מצד שני עשיתי מן הדיקה והצלחתי תוך כדי הטיפול להריץ כל מיני מחשבות כאילו אני בהכרה מלאה. מוזר. שעתיים של טיפול ובסוף הרופא החליט לעשות עוד כמה דברים על הדרך כמו שני טיפולי שורש ועוד וגשר נוסף לשתל והכתר שהיה בתוכנית המקורית.

אז זהו, עבר בשלום ב״ה. עד הפעם הבאה. ותודה לכל המחזקים, ניגשתי לטיפול בראש קל יותר בזכותכם.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

זו לא הייתה הרדמה מלאה אם כך אלא סדציה/טשטוש. עברתי ניתוח בו החזירו את אפי לצורה נורמלית תחת טשטוש והיה די משעשע.

בכל אופן, שמח לשמוע שאתה בחיים ועם שיניים במצב טוב יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ולהבא אל תחכה שכל הפה יהיה מקולקל. לך לביקורות תקופתיות, ניקוי תקופתי וטפל בכל בבעיה שתתגלה כבר בשלב מוקדם. יותר פשוט, יותר זול, מחזיק מעמד יותר שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, תשמע אוברול כזה זה בהחלט לא בא ברגל. בטיפולים רגילים אנחנו מדברים על מינימום 15 מפגשים שהתקזזו לשעתיים בודדות. תודה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
אותי יותר מפחידה ההרדמה המלאה מכלל הטיפול

לגבי עקירות, אני מודה וגם כל רופ׳ש יודה שזה הטיפול הכי קל ומהיר

הלוואי וכל ביקור אצל רופ׳ש יכל להסתיים בעקירה בלבד

עקרתי 5 שיני בינה, כן 5! צמחה לי שן תשיעית.

ב2 פעמים בזוגות.

לא כל עקירה היא עקירה פשוטה, אם השן ישרה ושלמה אז כן, אם השן כלואה\חצי כלואה\שבורה או רקובה לגמרי, המצב שונה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אצלי אחת מכל זוג היתה רקובה

השן התשיעית היתה כלואה בתוך החניכיים ונשלפה עם תפסן מיוחד

זה היה קל, לפעמים נזקקים לכירוגיה אבל הכתוב מתייחס לעקירה רגילה פלוס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כל הכבוד על ההתמודדות!

גם אני כילד פחדתי מחד מוות מרופאי שיניים, ואז כשהתבגרתי הבנתי שהפחד הזה עולה לי הרבה מאוד כסף כיום ואין מנוס מלעשות מה שצריך.

כבר הספקתי לעשות עקירות, סתימות, טיפולי שורש, ואפילו שתל.

ספיקינג אוף שתל, אחרי שקלטתי את הרופא מכניס מפתח טורק לתוך הפה שלי כמו רובוקופ, הפחד נעלם סופית.

פורסם (נערך)

אם לא למענכם - הרי למען הדור הבא - קחו את ילדיכם לטיפול שיניים מגיל צעיר, אני חושב ששנתיים גיל מתאים אבל אולי אני טועה במשהו. וכמובן - קחו אותם לרופא שיודע להתיחס נכון לילדים ולתת להם טיפול מתאים. הילדים יגדלו בלי פחד מרופא השיניים, ימשיכו לתת לשיניהם טיפול מונע ויהנו מיותר שנים עם שיניים טבעיות ללא כאב.

אני מדבר מניסיון - שלושת בני זכו לטיפול של רופא שיניים שידע להתיחס אליהם נכון, מגיל צעיר מאד הם הלכו אליו בשמחה לבקורת מדי חצי שנה, ואפיל אם נזקקו לטיפול מעבר לפלואור ואיטום - הם קיבלו אותו בשמחה, בלי התנגדות ואפילו בלי ניטרוס (גז צחוק).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...