Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בטיפול במיצובישי הוחלפו לי שמן פילטר שמן ופלאגים.

אחרי יומיים בדקתי מפלס השמן והיה מאוד גבוה

חזרתי למוסך והוא רוקן בערך חצי קילו עד למפלס שמן תקין , כעת המפלס תקין במדיד.

אני מרגיש שהאוטו סוחב פחות טוב מבעבר וגם מאיץ יותר בכבדות.

מה יכול לגרום לזה? יתכן שמשהו בטיפול גרם ללזה?

פורסם

אם זה קרה באופן מיידי אחרי הטיפול יתכן אולי שימוש במסנן אוויר ו\או מצתים לא מתאימים חוסר, אוויר בגלגלים ועוד.

אם זה רק לאחר שהוציאו שמן מנוע כדי שהכמות תהיה מתאימה: קשה לי לראות קשר פרט לאולי נזק שנגרם.

יתכן שפשוט נסעת שהיה ממש חם בחוץ, שמעתי מחברי שהם שמים לב להבדל בביצועי הרכב שלהם כשהם נוסעים ביום חם מאוד.

כאשר ממש חם בחוץ כמות החמצן שיש באותה יחידת אוויר קטנה יותר וזה משפיע על ההספק המנוע אך בדר"כ זה לא מורגש.

אני הייתי מתחיל לבדוק ע"י בירור מה עשו בטיפול ולבדוק האם החלפים שהשתמשו בהם מתאימים ואיכותיים, יכול להיות שיש גם איזה חיישן מנותק.

שאני לקחתי את הרכב מטיפול היה חיישן מנותק מהבית של המסנן אוויר כנראה שהוציאו שיהיה יותר קל להחליף.

(אני לא מוסכניק ולא מבין גדול)

פורסם

לא קשור לגלגלים, לחץ תקין, הטמפרטורה בחוץ גם לא רלוונטית לדעתי כי זה גם בבקר וגם בערב. רשמת נזק שנגרם, לאיזה נזק אתה מתכוון?

אני תוהה עם כמות מוגזמת של שמן מעל הרצוי יכולה לגרום לזה, הצפת פלאגים או משהו כזה ומה ניתן לעשות??

לגבי החלפים הוא אמר לי בפירוש שהם איכותיים מקוריים, ( שמן, פילטר שמן, פלאגים)

בסופו של דבר הטיפול שבוצע הוא די פשוט ובסיסי.

פורסם
לדעתי ברגע שמחליפים מצתים בטיפול בסיסי וקטן זה גורם חשוד ראשוני.

מה הבעייה עם החלפת מצתים? מה חשוד בזה, לה הבנתי

היו בשימוש 40 אלף קמ והגיע הזמן הממומלץ להחליף אותם.

מאותה סיבה ( מס קמ) הוחלף גם מסנן דלק

פורסם
שוב לא מבין גדול אבל אם הייתה כמות מוגזמת של שמן ונסעת כך זמן רב, ייתכן שנגרם נזק.

אני משער שכשיש יותר מידי שמן הלחץ שמן יהיה גבוהה מידי.

נסעתי בערך 150 קמ בשלושה ימים

פורסם
מה הבעייה עם החלפת מצתים? מה חשוד בזה, לה הבנתי

היו בשימוש 40 אלף קמ והגיע הזמן הממומלץ להחליף אותם.

מאותה סיבה ( מס קמ) הוחלף גם מסנן דלק

אושריקו מתכוון לכך, שההחלפה של המצתים היתה אולי במקומה וצריכה להעשות,

אבל אולי המצתים החדשים ששמו - אינם מתאימים (לא אלה שהיצרן המליץ על התקנתם) ?

כ"כ - אולי נגעו באיזשהו חווט במהלך העבודות ?

מציע לך לסור בחזרה למוסך ולבדוק את הנושא.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...