Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט 96 דלת ורדיו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לא היה לי ממש זמן להתעסק בזה בגלל שאני בקושי בבית

השארתי את הרכב בבסיס למשך כמה ימים (לדעתי שבוע) , כמובן בחום הזה כשנכנסים לאוטו יוצאים אדי חום מתוכו, בכל אופן - הדלקתי את האוטו, הרדיו לאחר כמה שניות נכבה, הדלקתי אותו מחדש, ושוב לאחר כמה שניות הוא נכבה (באותו פרק זמן , אותו חלק של השיר)

מאז הוא לא נדלק יותר, מה יכול להיות גורם הבעיה? קצר ? זרקו רעיונות, תודה.

שאלה שניה, ידית הדלת האחורית שלי נשברה (רק החיצונית) ועלי להתקין חדשה, יש מישהו שיודע כמה יעלה מפירוק דבר כזה פלוס עבודה?

תודה מראש, תמיד שמח להתייעץ כאן עם אנשים ולהשכיל.

פורסם
רק הרדיו נדלק ונכבה השאר המשיך לעבוד?

ידית דלת חדשה עולה בסביבות ה80 - 100 שקל לרכב משנתון כזה.

רק הרדיו נכבה ומאז הוא לא נדלק

פורסם

יש לבדוק שמגיעים לו מתחים , פלוס, פלוס אחרי סוויץ', ומינוס. או להתחיל בבדיקת נתיכים. אם זהו מכשיר בעל פנל נשלף, נסה ל"שחק" קצת עם הפנל כי יתכן והפנל לא באמת הוחזר למקומו המדוייק.

בנוסף, יתכן והמגעים בין הפנל למכשיר עצמו בעיייתיים --

אם כך, אסור לנקות עם ספריי מגעים אלא לשייף אותם ו/או למתוח אותם מעט ומאוד בעדינות גם בצד של הפנל וגם בצד של המכשיר וזאת כאשר הסוויץ כבוי ולא מגיע מתח למכשיר הרדיו.

לנקות אחד אחד ולהזהר מביצוע קצר. לא עם מכשיר מתכתי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...