Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הייתי היום במוסך כדי למלא גז במדחס של המזגן. בתום המילוי המכונאי במוסך אמר שאחד המאווררים של מערכת הקירור של המנוע לא עובד טוב, ניגשתי למנוע והרגשתי שמהמאוורר הימני יוצא זרם אוויר חזק מאוד ומהשמאלי יש זרם אוויר חלש מאוד. לאחר מכן היה קטע קצת מוזר שהמכונאי אמר: "בוא תסתכל, אני נותן מכה למאוורר והוא מתחיל לעבוד טוב", נתן מכה, לא קרה כלום, נתן עוד כמה - עדיין לא קרה כלום :?

כששאלתי במוסך האם ניתן לתקן את המאוורר הם אמרו שהם לא מתקנים תקלות כאלו, אלא מחליפים את כל המערכת (שני המאווררים בו-זמנית) וזה יעלה 900 ש"ח.

אני רוצה לציין שזה לא מוסך שאני מכיר ואין לי מושג לגבי האמינות שלהם, אם כי מדובר במוסך ותיק ומוכר.

דבר נוסף שנראה לי חשוב - המחוג של התרמוסטט תמיד נמצא באמצע הסקלה. מאז שהרכב אצלי (חצי שנה) חום המנוע לא עלה מעבר לאמצע, זאת אומרת שכנראה שחום המנוע תקין.

אני לא מבין הרבה בעניינים האלו, אז אני אשמח לייעוץ:

1. האם מדובר בתקלה או שהמאווררים אמורים לעבוד במהירויות שונות?

2. אם זו תקלה, האם מדובר במשהו רציני שדחוף לטפל בו, בהתחשב בכך שחום המנוע תקין?

3. אם כן - האם באמת חייבים להחליף את שני המאווררים?

4. ולבסוף - כמה תיקון כזה אמור לעלות (בערך)?

תודה!

פורסם

גם לי הרכב מעולם לא התחממם, אבל כשנדלקה נורת אזהרה הגעתי למוסך ושם בישרו לי שאחד המאווררים מושבת והשני יומו קרב. . שני המאווררים אכן באים ביחידה אחת קומפלט.

במקרה שלי זה היה ממזמן, אבל המחיר נשמע לי הגיוני.

המכונאי שטיפל ברכב שלי הוא בחור מאוד אמין והגון (אם אתה רוצה המלצה במוסך בפ"ת במקרה).

אתה יכול לנסות לחפש מפירוק אם נשמע לך יקר מידי.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

תודה.

עד כמה קריטי לטפל בזה מהר? מסוג הדברים שחייבים לטוס למוסך במיידי או שמטפלים בזה רק אם רואים שהמנוע מתחמם?

(אחד המאווררים פועל חזק, השני חלש והמנוע מעולם לא התחמם)

• תוכן חדש...