Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

golf highline לאחר תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות GOLF HIGHLINE 1.4tsi ומצאתי אחד אחרי תאונה ואחרי בדיקה כתבו שיש לו

*תיקון תאונה דופן ימין, הוחלפו חלקי מרכב, פגיעה\החלפה דלתות מימין, תיקון תאונה בחזית, פגיעה\שבר פלסטיק חזית,

פגיעה\כיפוף תומך מגן, תיקוני מרכב ותיקוני צבע, פגיעות פח ופגמים בצבע

כל זה רשום בליקויים בעל משמעות נמוכה,

אשמח אם תתנו את דעתכם, אם זה כדאי לקנות את האוטו, ואם זה משמעותי ( במיוחד הכיפוף תומך מגן )

לפי מה שהמוכר אמר מבחינה חיצונית לא רואים כלום ושאסי ( שילדה ) נקייה

תודה.

פורסם (נערך)
מי ביצע את הבדיקה,אתה או שהבדיקה מוזמנת ?

הבדיקה בוצעה ע"י חברת מכוניות בחברת "מ.מ.מ" אם אתה מכיר,

יש לי את הטופס של הבדיקה פשוט זה לא אני שלחתי את האוטו לבדיקה ואני לא יודע בדיוק מה היה בתאונה

עריכה אחרונה על ידי shayadri24
פורסם

בלי קשר לתאונה/פגיעה,קח לבדיקה מטעמך ולא בדיקה מוזמנת שלא היית נוכח בה.

אני מבין שמדובר בדגם 1.4 160hp?אם כן אמליץ לך לבצע חיפוש לגבי המנוע כפול המגדשים ברכב הנל.

בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

על מ.מ.מ בחיפה יש ביקורות טובות (לא רשמת באיזו עיר). יחד עם זאת, ככל שלא מצאת אלטרנטיביה עדיפה ואתה מעוניין ברכב, ראוי שתיקח אותו לבדיקה מטעמך ורק במכון בדיקה שאתה בחרת. לאחר מכן, השווה בין הבדיקות. בדיקה שלא מטעמך או הצהרה של המוכר, אין בהן די.

בן.

עריכה: יניב הקדים אותי.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
בלי קשר לתאונה/פגיעה,קח לבדיקה מטעמך ולא בדיקה מוזמנת שלא היית נוכח בה.

אני מבין שמדובר בדגם 1.4 160hp?אם כן אמליץ לך לבצע חיפוש לגבי המנוע כפול המגדשים ברכב הנל.

בהצלחה.

כן זה ה golf highline 1.4tsi 160hp עם כל האבזור שיש, אני אקח את האוטו לבדיקה,

וד"א לא הבנתי מה זאת אומרת לבצע חיפוש לגבי המנוע כפול המגדשים? :o

בן הבדיקה בוצעה בירושלים, רציתי פשוט לדעת אם דבר כזה מוריד ערך למכונית ברגע שאני ארצה למכור אותה

פורסם (נערך)

בקש מהבעלים דו"ח שמאי של הנזק, ואולי תוכל לקבל יותר מידע על התאונה שעבר הרכב + אחוז ירידת ערך.

כ"כ - כפי שנאמר - קח לבדיקה מטעמך ובמקום שאתה תקבע. הממצאים בבדיקה כזו יכולים להיות חמורים יותר (במיוחד אם הרכב עומד כרגע באיזו סוכנות / אצל סוחר).

(בינינו - איני מוצא טעם להתחיל ב"פרוצדורה" עם רכב שמראש אתה יודע שעבר תאונה. השוק רווי גם ככה ברכבים משומשים. המחירים הם בקאנטים.

זה משחק לטובת הקונים. דעתי - וותר על הרכב הזה ותמשיך לחפש)

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

אומנם זה לא נכון לפסול ישר את האופציה של רכב שעבר תאונה בעלת משמעות נמוכה + ייצוג במחיר שגורם לעסקה להיות שווה אבל מראש למה להכניס את הראש למיטה חולה? לא הצלחת למצוא אלטרנטיבות בלוחות?

פורסם

היו מבצעים באוטודיל והם שמו את הרכב הזה ב100 אלף במקום 116, בהתחלה לא ידעתי בכלל שהוא עבר תאונה רק ברגע האחרון שבאתי לקנות שמתי לב לזה,

לבינתיים הזמנתי את האוטו מתל אביב לירושלים כי הוא לא היה במגרש בירושלים כך שגם אם רוצים לבטל אז הלך אלף שקל..

מה שאני יעשה פשוט יקח את האוטו לבדיקה יעשה עליו נסיעת מבחן ויסתכל פיזית אם לא רואים איזה נזק מבחוץ

פורסם

מעבר לתאונה שהרכב עבר, המנוע בעייתי, תקשיב למה שכתבו לך לחפש שרשורים קודמים לגביו.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

במילים אחרות- בדוק מתי הוחלף המנוע... רוב הסיכויים שזה אכן קרה.

בלי קשר, נשמע כמו תאונה לא פשוטה אם גם דופן+דלתות+חזית נפגעו.

ולשאלתך, ברור שיש ירידת ערך לתאונה כזו.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

שני נושאים משמעותיים פה:

ראשית - לפי מה שציינת התאונה מאוד משמעותית ( כמעט חצי רכב נפגע ) ועדיין לא ראינו תוצאות בדיקה שלך שכנראה תיהיה יותר חמורה.

יש פה תאונת חזית + תאונה בצד הרכב משמעותית , זה לא סריטה בדלת - החליפו דלתות , כלומר מכה משמעותית .

יש סיכוי גבוה שנפתחו כריות אויר - צריך לבדוק שיש קריות תקינות - זה יקר מאוד !

תחושה שלי - זה גורר הורדה מאוד משמעותית במחיר ( 20-30% זה לא מילה גסה ).

דבר שני - המנוע הזה ידוע בכשלים שהצריכו החלפת מנוע - עסק מאוד יקר אם לא באחריות (30000 ש"ח)

צריך לודא - האם יש אחרוית עדיין ולכמה זמן .

האם הוחלף בעבר המנוע ? ( אם כן אז אין מה לדאוג).

קח בחשבון שיהיה לך מאוד קשה למכור רכב עם תאונה משמעותית .

• תוכן חדש...