Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי אמריקאית עם שרשרת טיימינג רציתי לדעת כל כמה זמן צריך להחליף אותה אם בכלל?

ומה העלות של זה?

תודה

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם
שרשרת לא אמורים להחליף, בכל מקרה צריך לבדוק ולראות שהיא לא רפויה מידי.

בכדי לבדוק בצורה מיטבית את השרשרת חייבים לפרק אותה ואם מפרקים כבר מחליפים אותה וגם את מותחנים.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש רכבים שאפשר לדעת את מצב השרשרת לפי קריאת חיישני קרנק וקם עם סורק או סקופ

גם רעש מכוון איזור השרשרת מסגיר את מצבה

יש עוד טכניקה על ידי סיבוב הקרנק כמה מעלות עם כוון השעון ונגד ומדידה של הזווית סיבוב עד שהקמשפט זז

פורסם (נערך)

שאלה בתחום.

האם הגלגלי שיניים של הרצועה (הקראנק והקאמשפט) נשחקים באופן מורגש? (הכוונה במורגש, שאם קורעים את המנוע לדוגמא, אם השרשרת יכולה לקפוץ שן בטעות)

נניח אם אני יפתח אצלי, מנוע שיש עליו בערך 200Kkm , האם אני יראה שיניים שחוקות? (חלביות ביחס לחדש)

פעם הייתי חזק בתחום האופניים, ושם רואים ומרגישים את השחיקה והבלאי.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

גלגלי השיניים גם נשחקים יחד עם השרשרת אבל מקרים של קפיצת שן עוד לא ראיתי רק שבירה של השרשרת ושל השיניים

פורסם

במידה והשרשת מתארכת בצורה משמעותית, כך שלמותחן כבר אין יכולת למתוח אותה יותר ביעילות, אז מאוד יתכן שהשרשת כן תקפוץ שן.

יצא לי לראות את זה כבר כמה פעמים.

בגדול אם יש לך יכולת להגיע למותחן של השרשת ולראות עד כמה הוא פתוח, זה יכול לתת לך איזה אינדיקציה מאוד כללית על המצב שלה.

אם המותחן פתוח בצורה משמעותית, זה אומר שהשרשת התארכה.

בספרות יצרן של VW לדוגמא, יש הוראות מדויקות לגבי אורך פתיחה מקסימלי של בוכנת המותח.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אתה חייב לפרק את המכסה של השרשרת ולפרק את השרשרת ולבדוק אותה לפי הנחיות הייצרן שמשתנות במעט מייצרן לייצרן.

בכול מקרה בהיקף המכסה יש הרבה ברגים וגם תצטרך להחליף את האטם/סיליקון בזמן ההרכבה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...