Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת רוורס לרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהוא פה התנסה עם הרכבה של מצלמת רוורס, או יש לו ניסיון עם מערכות כאלה:

http://www.ebay.com/itm/4-3-Car-TFT-LCD-Monitor-Mirror-Wireless-Reverse-Car-Rear-View-Backup-Camera-Kit-/291143057587?pt=US_Rear_View_Monitors_Cams_Kits&hash=item43c97a80b3

אני מתלבט אם להתקין מצלמת רוורס או חיישני רוורס, אפשר לקנות חיישני רוורס ב54 ש"ח אבל זה כולל קדיחה של 4 חורים ברכב, והם גם ממש בולטים ולא נעימים לעין.

לעומת זאת המצלמת רוורס נסתרת ודורשת פחות חורים, אבל מחייבת אותי להוסיף מסך לרכב, כנראה בצורת מראה שמתלבשת על המראה המקורית.

אני מאמין שההתקנה תעלה באזור ה100-150 ש"ח, עדיף להשקיע במצלמת רוורס או להתקין חיישני רוורס, איך האמינות של המצלמות רוורס האלה?

פורסם

אני התקנתי ליונדאי גטס שלי מצלמת רוורס שמולבשת על מסגרת של המספר.

המצלמה עצמה עלתה לי 100 שקל מאייבי, מסך על המראה וDVD היה לי מהבעלים הקודמים.

סה"כ אני דיי מרוצה רואים בה יחסית טוב בלילה, קצת מציק שזה במסך כי לא תמיד רואים חלק כשיש שמש.

התקנה התבצעה בחיבור מתח למצלמה דרך האור רוורס, וברגע שאני מכניס הילוך המסך מקפיץ לי את המצלמה.

אם יש לך שאלה לגבי ההתקנה וכ'ו אשמח לעזור.

20140414_IMG_0024.jpg20140414_IMG_0027.jpg20140414_IMG_0026.jpg

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

זה שווה את הכסף.

התקנה תעלה לך סביבות 250, בסוף אתה מתרגל ולא יכול בלי.

אצלי יש מערכת מולטימדיה מהבעלים הקודמים, מצלמה עלתה לי 80 שקל (תלוי ברכב ובזווית) והתקנה 250

Polo 2012

פורסם
אני התקנתי ליונדאי גטס שלי מצלמת רוורס שמולבשת על מסגרת של המספר.

המצלמה עצמה עלתה לי 100 שקל מאייבי, מסך על המראה וDVD היה לי מהבעלים הקודמים.

סה"כ אני דיי מרוצה רואים בה יחסית טוב בלילה, קצת מציק שזה במסך כי לא תמיד רואים חלק כשיש שמש.

התקנה התבצעה בחיבור מתח למצלמה דרך האור רוורס, וברגע שאני מכניס הילוך המסך מקפיץ לי את המצלמה.

אם יש לך שאלה לגבי ההתקנה וכ'ו אשמח לעזור.

[ATTACH=CONFIG]383073[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383074[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383075[/ATTACH]

כל הכבוד על העבודה, התקנת לבד?

לי זה נראה מסובך מידי ואני מעדיף לשלם 100 שקל ולתת לחשמלאי להתקין לי את זה.

קדחת חורים? ומה קורה שיש אובך וגשם, צריך לנקות את העדשה לפעמים?

זה שווה את הכסף.

התקנה תעלה לך סביבות 250, בסוף אתה מתרגל ולא יכול בלי.

אצלי יש מערכת מולטימדיה מהבעלים הקודמים, מצלמה עלתה לי 80 שקל (תלוי ברכב ובזווית) והתקנה 250

יש לי מוסך שעושה לי כל התקנות והדברים האלה ב100 ש"ח, אולי בגלל שזה קצת מסובך אז הוא ירצה 150 ש"ח.

אז אתה אומר שעדיף מצלמת רוורס? מה קורה שיש אובך וגשם, צריך לנקות את העדשה לפעמים?

פורסם

לא, אני שילמתי 150 על ההתקנה יחד עם עוד דברים שהוספתי.

החור שעשינו זה מאחורי המספר , אבל יחד עם החור הוא שם לי גומייה ששמים על אנטנה בגלל כדי שלא יכנס מים.

בגדול המצלמה נגד מים , אני לא ניקיתי את העדשה אבל גם לא יצא לנסוע איתה בגשם.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...