Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו, 306 ושאר הקטנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני צריך את עזרתכם במציאת רכב קטן ידני וחסכוני לנסיעות משולבות עם דגש על עירוניות.

התקציב שלי הוא 10,000 ש"ח מבלי אפשרות למתוח את התקציב, ורציתי לשמוע המלצותיכם בעניין.

ראיתי ביד 2 פיאט פונטו סביב השנים 2003-2004 שנכנסות בתקציב והבנתי שהצריכת דלק שלהן יחסית לשנה לא רעה בכלל.

אין לי בעיה לוותר קצת על החיסכון בדלק לטובת ביצועים טובים במקצת כי הרכב אמור לעלות לירושלים מדי פעם ולא בא לי שיסע על 60.

אז מה דעתכם?

פורסם

קח בחשבון שרכב זול עולה בוקר.

אין כמעט סיכוי לקנות רכב בפחות מ10 שלא עבר הזנחה ולא צריך איזה יישור קו.

בכל מקרה לא לממליץ להתעסק עם גירים אוטמטים שמתחילים את תקופת ההיתפגרות שלהם.

פורסם

נכון - עדיף בכל מקרה רכב ידני (אם זה מתאפשר כמובן).

בכל מקרה העדף רכב עם הסטוריית טיפולים ושמור כמה שרק אפשר.

לכן לא רצוי להנעל על סוג רכב מסויים (ולחפש את הכי שמור).

alfa 156 2.5.

פורסם

שמע אם אתה מתכנן באמת לעלות איתו לירושלים בתדירות גבוהה, אתה תגלה לדעתי שהכי יקר לקנות משהו זול..

לא רוצה לבאס, אבל זה לא פשוט בשביל רכבים ישנים לעשות את הדרך הזאת הרבה ויש מצב שבמוסך שלך ישמחו

פורסם

עוד פעם מתחילים עם ההפחדות.

שנים עליתי לירושליים כמה פעמים בחודש עם רכב ששווה פחות מ 10.000 ש"ח, ולפני כן עם רכב ששווה אולי 5000, ללא בעיות מיוחדות.

אפשר לחשוב שמדובר במסלול פורמולה 1...

סה"כ צריך מערכת קירור תקינה, ורדיאטור נקי. זה לא משהו שבילתי אפשרי לקיים גם ברכב ישן.

פורסם
שמע אם אתה מתכנן באמת לעלות איתו לירושלים בתדירות גבוהה, אתה תגלה לדעתי שהכי יקר לקנות משהו זול..

לא רוצה לבאס, אבל זה לא פשוט בשביל רכבים ישנים לעשות את הדרך הזאת הרבה ויש מצב שבמוסך שלך ישמחו

קשקוש..

עד לפני שנה וחצי (לא קרה לה כלום, פשוט נמכרה) פונטו ספייס 2001 עם גיר רציף הייתה מתניידת בחיפה ועולה כל יום לאוניברסיטה, הייתה מבקרת בירושלים לפחות פעם בחודש וביקרה גם פעמיים בשנה באילת. הרכב היה תקין ומטופל כמו שצריך ומחוג חום המנוע לא זז ממקום שהוא צריך להיות בו.

אומנם לא היינו עולים על 130 קמ"ש על היא הייתה עושה את זה בנחת במהירות המותרת.

פונטו ספייס זאת אופציה מעולה, הבעיה שמאוד קשה למצוא אחת שמורה ומטופלת כראוי, לכן אני חושבת שכדאי שתרחיב את החיפוש גם ל206 ידנית, אולי גם סוזוקי סוויפט, דייהטסו שרייד. תתמקד במציאת רכב תקין ומטופל ולא בדגם ספציפי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...