Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

לאחרונה נפלתי קורבן לסוג של עוקץ ואני זקוק לייעוץ קטן.

רכשתי מוצר מסויים, שילמתי עליו במזומן, קיבלתי קבלה.

מפה לשם - המוצר לא סופק. בעל החברה הבטיח שיחזיר את הכסף ("יהיה מחר", "יהיה שבוע הבא") - בקיצור סיפורים.

התייעצתי עם עו"ד - הוא המליץ לי עקב הסכום הנמוך יחסית לפנות למסלול המהיר של הוצאה לפועל.

בבדיקה הח.פ. יוצא שהחברה לא שילמה את המיסים שלה - אך איו כנגדה עיקולים או שיעבודים.

יש למישהו ניסיון עם המסלול? איך זה עובד? האם ברוב המקרים רואים את הכסף?

העורך דין יישלח לו מכתב התראה לפני. למכתב הזה יש עלות. גם לפתיחת התיק בהוצאה לפועל. האם את ההוצאות האלו אני גם מבקש חזרה מהוצל"פ? או רק את סכום העוקץ?

תודה

פורסם

אומר מראש, הניסיון הוא של אישתי וגם לא במסלול המהיר.

את כל ההוצאות אתה מעמיס לבקשה מהוצל"פ. גם את שכר הטרחה של העו"ד, גם פתיחת התיק ואם יש עוד הוצאות, גם אותן. כמובן, בגבולות ההיגיון.

פורסם

נסה לבקש הוצאות עו"ד, במסלול המהיר לא בטוח שתקבל אותם היות והרשם הוא הגורם הפעיל שאמור לעשות את ה"ריצות" עבורך.

סה"כ, תוכל לחזור למסלול רגיל בכל שלב לבקשתך.

רק, אל תגיע למצב שהתיק יירדם ואף אחד לא יטפל בו.

M-TECH E46

• תוכן חדש...