Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

תרשו לי לגולל בפניכם את סיפורי.

לפני כ-3 שנים רכשתי רכב שעלה אז 184,000 שקלים(פורד מונדאו). כיום הוא עולה אולי 100,000 במקרה הטוב. על זה אני לא כועס ואני מבין שעשיתי טעות. הייתי צריך לתת לפראייר אחר לקנות רכב חדש. הפצעים טרם החלימו...

חברת הביטוח(ביטוח ישיר), חייבה אותי בזמנו להתקין מערכת פויינטר בתירוץ שבכל רכב חדש ויקר חייבים להתקין את ה*** הזה. התקנתי את ה***.

הנזקים שנגרמו מההתקנה של ה*** הזה:

1. פירקו חצי רכב כדי להתקין את ה*** הזה. אשכרה חצי רכב. מהמנוע עד תא המטען. כבלים חשופים עטופים בנייר דבק לבן(אולי פורד עשו את זה במפעל) שאני מגלה לפעמים בכל מיני פינות ודשבורד שעשה קרקררקרקרקרקרקקר מהיום הראשון הן רק חלק מתופעות הלוואי של ההתקנה.

2. שימו לב, בשלוש שנים 47,000 ק"מ החלפתי 4 מצברים. יש לי קבלות. את הראשון שהלך אחרי חצי שנה החליפו לי בחצי מחיר אצל היבואן. עשו טובה. בשיחה עם עובד בקוברה(שהתקינה את הפוינטר) נאמר לי שהפויינטר שלי ואני מצטט "גומר ת'בטריות בצ'יק".

3. התשלום החודשי הקבוע שגם עלה עם השנים(בעשרה שקלים) שבדרך עקיפה מחייבים אותך לשלם.

ביטוח ישיר שאצלהם אני מבוטח מאז שרגלי השמנה ליטפה לראשונה את דוושת הגז של הרכב הראשון שלי מחייבת אותי לשמור על מערכת האיתור.

(יש לי פויינטר). בשיחה עם נציג אולטרא בכיר בביטוח ישיר נאמר לי שאפשר לוותר על האיתור אבל אני חייב להתקין כספת למחשב הרכב שתעלה לי 500 שקלים. בלאט.עוד פעם יפרקו לי את הרכב, התקף לב.

הרכב שלי כבר לא שווה כל כך הרבה והוא לא גניב יותר מכל רכב אחר(כך נאמר לי) אז מאיפה באה הדרישה למערכת האיתור? או לחילופין לכספת?

אני באמת מתקשה להבין את העיניין. אני כן מבין שהם אלה שיצטרכו לשלם לי במקרה והרכב נגנב אז שישלמו לי גם על האיתור ועל הקופסא אם הם כל כך דואגים. למה רק לי זה נשמע לא הגיוני לבוא אלינו כנהגים בדרישות כאלה ולא לשים אפילו שקל לצורך העיניין?

תודה לכל המגיבים!

שיהיה ערב טוב ובטוח בכבישים...

פורסם

פורד מונדאו זה לא רכב שנחשב גניב,לכן חפש לך חברת ביטוח אחרת בלי דרישות מיגון מיוחדות,תבטל את המנוי ותלך לחשמלאי רכב מומלץ שיפרק את המערכת איתור ויחזיר את מערכת החשמל למצב מקורי.

כספת אינה דורשת פירוקים מיוחדים,רק פירוק מחשב הרכב והלבשת כספת אלומיניום מעליו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לנו יש פויינטר ברכב של אבא שלי,אין לי בעיה אחת מכל מה שתיארת.

כנראה הכל תלוי במתקין.

ברכב שלי יש כספת,בולשיט יותר גדול מזה בחיים לא ראיתי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כי אני בטוח שיש אלף ואחד אפשרויות אחרות לגנוב לי את הרכב חוץ מתחבולה במחשב שמוגן ע״י הכספת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

^ אין עוררין על כך שזה בלתי אפשרי למנוע לחלוטין את גנבת הרכב, כל המטרות של מערכות הללו הם לעכב עד כמה שניתן את הגניבה, ובכך להגדיל את הסיכוי לתפוס בשעת מעשה.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם
כי אני בטוח שיש אלף ואחד אפשרויות אחרות לגנוב לי את הרכב חוץ מתחבולה במחשב שמוגן ע״י הכספת.

אז תתפלא, אין יותר מידי שיטות.

בגניבה של מפתח מהבית/שכפול מפתח אין מה לעשות, אבל במקרה של גניבה רגילה, חובה להחליף מחשב רכב לצורך הנעת הרכב, גם אם תביא סוויצ' ומפתח ותחליף עדיין תיהיה חייב להחליף מחשב רכב.

שתבין כמה קל לגנוב רכב, באים מחליפים מחשב( במידה והוא לא מוגן)

דוחפים מפתח לסוויצ' עוקפים קודן שזה שטויות ויוצאים לדרך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אותי מעניין למה חברת הביטוח מחייבת אותי לשלם מנוי חודשי לאיתוראן. האיתוראן משמש לחברת הביטוח, לא לי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני יכול להעיד ששילוב של איתוראן + כספת הצילה את האוקטביה של אבי מגניבה.

השאיר אותה אצלי כשנסע מחו"ל, כאשר אני מקבל שיחת טלפון מאיתוראן באמצע הלילה שמישהו מתעסק עם הרכב.

יוצא החוצה מהבית ורואה שלושה בחורים, אחד מהם עם לום באים להתעסק עם המחשב. הם ברחו.

הדשבורד והסוויץ' היו כבר מפורקים, אבל לא הספיקו להחליף את מחשב הרכב / לפרוץ את הכספת.

פורסם

מנסיון הן עם פויינטר והן עם איתוראן בהרבה רכבים בכל רגע נתון אני אבחר באיתוראן. פויינטר הוא ממש זבל מבחינת זליגת החשמל.

פורסם
אני יכול להעיד ששילוב של איתוראן + כספת הצילה את האוקטביה של אבי מגניבה.

השאיר אותה אצלי כשנסע מחו"ל, כאשר אני מקבל שיחת טלפון מאיתוראן באמצע הלילה שמישהו מתעסק עם הרכב.

יוצא החוצה מהבית ורואה שלושה בחורים, אחד מהם עם לום באים להתעסק עם המחשב. הם ברחו.

הדשבורד והסוויץ' היו כבר מפורקים, אבל לא הספיקו להחליף את מחשב הרכב / לפרוץ את הכספת.

הם גם שלחו מישהו?

פורסם

גם אני כועס באותה מידה על הדבר הזה.

מכריחים בנאדם להוציא אלפי שקלים על מערכות איתור בשביל...לשלם עוד אלפי שקלים לביטוח.

זה פטנט ישראלי. ל שלם כדי לשלם.

אז ברכבים האחרונים שלי, כולם חדשים אגב, היה מותקן איתוראן.

בשניים האחרונים כבר לא הארכתי את הביטוח שלו .

ברכב הנוכחי, ששווה חצי מיליון שח- ויתרתי על מערכת איתור ומכיוון שכך ויתרתי על מקיף.

יש לי צד ג בלבד ואין לי בעיה של פחד.

16 שנה לא גנבו לי רכב, אני מאמין שיהיה בסדר.

פורסם

חצי מיליון ₪ ברחוב, ללא ביטוח, ואתה מתגאה בזה?

כנראה שיש לך סכום כזה עוד כמה פעמים בעו"ש, או שאתה הנכד האבוד של קרלוס סלים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...