Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורך ידית ההילוכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פעם ראשונה יצא לי לנהוג בפיאט פנדה ואין יותר מדי מה להרחיב על הרכב עצמו, אבל מאוד אהבתי את מיקום תיבת ההילוכים, לטעמי הרבה יותר נוח מהרכב שלי(יאריס TS)

אז חשבתי אולי לעשות ברכב שלי תנוחת ישיבה נמוכה יותר. זה עזר חלקית, אבל זה מחייב אותי לנהוג בתנוחה ערסית משהו,שאני בספק עד כמה היא בטוחה מבחינת שדה ראייה ובטיחות כללית.

האופציה האחרת היא "להאריך" את ידית ההילוכים. כבר ראיתי באיביי מעין מוטות הברגה כאלה שאמורים להתחבר לידית ההילוכים ולהאריך אותה. זה לא יקר(סביבות ה-30-40 שקל), השאלה היא האם מישהו ניסה את זה? האם זה יעיל ? האם זה ייתן את אותו אפקט כמו המיקום הגבוה של תיבת ההילוכים בפנדה?

אם יש למישהו רעיונות נוספים , אני שמח לשמוע

תודה לעונים

פורסם

בפיאט פנדה ידית ההילוכים נמצאת בקונסולה המרכזית, ויותר קרובה לגלגל ההגה, האורך שלה ומהלכים שלה די רגילים.

ביאריס הידית במקום הרגיל בין המשבים. אם תאריך אותה, היא תהיה יותר קרובה לגלגל ההגה, אבל גם מהלכים שלה יגדלו. כלומר בכל החלפת הילוך תידרש תנועת יד של נניח 20 סנטימטר וזה מאוד לא נוח.

פורסם

לפני שרכב יוצא מבית החרושת, הרבה מהנדסים "קצת" יותר חכמים מאיתנו חושבים על כל האפשרויות, מידות, ומיקומים ברכב.

הוא תוכנן כך שיתאים לרוב האוכלוסיות. לא הייתי משנה בו דבר.

פורסם

מומלץ לא להאריך את הידית, בניגוד לכלים אחרים פה האורך גורע, מכיוון שהמהלך שתצטרך לעשות עם הידית יהיה ארוך יותר מה שיגרום להעברות ההילוך שלך להיות ארוכות ומסורבלות יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...