Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הייתי מעיר לך מעל גבי הפורום אם לא היית רושם בפומבי בכזו התלהבות לגבי כיצד צריך לנהוג וכו', יום אחרי שנהגת כפי שנהגת במגרש חניה. היית אמור לקבל פניה בה"פ כמו שמישהו אחר קיבל, מדובר בהערה לביקורת בונה.

נכנסת חנית סוף הסיפור? נו באמת. נכנסת מהר, בלמת חזק שהגלגלים ננעלו הייתי 10 מטר משם זה לא שסיפור שאצרן לי ש...

אני לא אמשיך את הדיון פה לבקשתך (אם כי לא פנית אלי בה"פ) אבל להגיד שכל מה שעשית היה להיכנס ולחנות ולהבהב באורות ליד הרכב של רוני וכל השאר היה תקין לגמרי? זה פשוט לא נכון. אני לא היחידי שראה אותך, הדיון עלה ואני לא רוצה להמשיך בו - לבקשתך, אבל לפחות אל תשקר, אלא אם אתה כן מעוניין להמשיך את הדיון כאן ואז גם נבקש מכמה אנשים נוספים שראו להגיד מה הם ראו, זה היה מיותר תסיק את המסקנות לפעם הבאה וזהו, לא מדובר פה על משהו שיש כל כך מה לדבר ולהתדיין כמו האם זה בסדר או לא בסדר לפנות מהר בפניה ריקה עם 100% ראות, אין ספק שהנעשה היה מיותר, סגור את זה ככה.

גיא

גיא, אני מקבל את זה בתור ביקורת בונה ואני מסכים איתך בהחלט שכניסה כזו לחניון הייתה לא מתאימה ולו רק בגלל נוכחותם של אנשים אחרים ומכוניותהם שם.

אני מגדיל ואומר שהייתי רוצה לדבר איתך ועם כל מי שזה הפריע לו פנים מול פנים במפגש ואני בטוח ששני הצדדים (אם יש כאן צדדים) יהיו מרוצים.

אין כאן הרבה על מה להתדיין כמו שאמרת, נכנסתי בצורה לא אחראית לחניון ואני מבין שלא הרגשת עם זה בנוח, לקחתי לתשומת ליבי.

שוב אני אומר שהייתי רוצה לראות אתכם במפגש הבא, היות שאתם ראיתם אותי ואני לא אתכם (חוץ מכמה מכוניות חונות, קבוצת אנשים וסקסו כסופה לא ראיתי הרבה) אני חושב שמן הראוי זה שמי שיזהה אותי יפנה אליי (או שאם זה לא מכבודכם בתור מנהלי הפורום תוכלו לשלוח לי תמונות שלכם כדי שאני אוריד מכבודי ואבוא אליכם, לי אין בעיה).

וד"א, שלחתי הודעה פרטית לקאספר אם אני לא טועה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אגב הייתה שם גם סקסו לבנה (שלי), לא רק כסופה (והיא אפילו היתה שם יותר זמן), עד 18:30 בערך. (רוני חנה לידי) אין לי שום בעיה של כבוד לפנות לאף אחד, רחוק מכך (אתה לא ממש מכיר אותי כנראה), פשוט העדפתי לפנות בה"פ זה נראה לי עדיף.

אם תהיה במפגש בפעם הבאה שאני אגיע (אין לי מושג מתי זה יהיה אני אנסה להגיע שבוע הבא) אני אפנה אליך בשביל לסגור סופית את הנושא.

ובזה סגרתי (מבחינתי לפחות) את הדיון החצי מיותר הזה. שיהיה לנו שבוע טוב.

גיא.

פורסם

מה שמפליא אותי הכי הרבה , זה שיוסי מאור יהודה , מכיר את רוני מרעננה

והראל מרעננה לא מכיר את רוני מרעננה

:shock:

וואלק אתתתתה

פורסם
לפני מה שאני מבין לאדם הנ"ל יש שכל בקודקודו והוא אינו מתפרע סתם כך ביום-יום...

לכן אם סתם בא הבחור, נכנס לרחבת החניה, והחליט "לעשות גלגלים" טיפה, אני מאמין שלא צריך לעשות מזה ענין....

הרי רוב אנשי המפגש חולי מכוניות וביצועים ודווקא יתעניינו ב"התהבלויות" מסוג זה.

לפי מה אתה מבין את זה ? לפי מה שהוא כותב באינטרנט ? תרשה לי :

208.jpg

פורסם
מה שמפליא אותי הכי הרבה, זה שיוסי מאור יהודה , מכיר את רוני מרעננה

והראל מרעננה לא מכיר את רוני מרעננה

:shock:

אההה.... מה? כולכם ברעננה אמורים להיות משפחה אחת אשכנזית מאושרת? יושבים ומנגבים גפילטע בשבתות ביחד?

אם זה אכן כך, אתה יכול לארגן לי פגישה עם עוזי כהן? :|

ולכל הסקרנים - כן. יש נקודת מפגש סודית של הנהלת הפורום. אנחנו יושבים במערה החשמלית שלנו מתחת למגרש וקובעים את מי לחסום מלהכנס למפגש, מוחקים מכוניות בעייתיות וכו'. זו עבודה מלוכלכת, אבל מישהו חייב לעשות אותה.

תודה.

פורסם
אההה.... מה? כולכם ברעננה אמורים להיות משפחה אחת אשכנזית מאושרת? יושבים ומנגבים גפילטע בשבתות ביחד?

אם זה אכן כך, אתה יכול לארגן לי פגישה עם עוזי כהן? :|

ולכל הסקרנים - כן. יש נקודת מפגש סודית של הנהלת הפורום. אנחנו יושבים במערה החשמלית שלנו מתחת למגרש וקובעים את מי לחסום מלהכנס למפגש, מוחקים מכוניות בעייתיות וכו'. זו עבודה מלוכלכת, אבל מישהו חייב לעשות אותה.

תודה.

ואם הוא יספר לכם הוא יהיה חייב להרוג אתכם :twisted:

וברצינות, לפורום יש חניה קבועה במפגשים בר"ג, לא ממש של הפורום אבל חלק מחברי הפורום (כולל אותי) נוהגים להחנות שם.

למתעניינים היא החניה המרוחקת במפגש, בכניסה לפאב\מסעדה.

והראל מרעננה, הספקת להכיר את יוסי מאור יהודה, אז למה אתה מתלונן :wink:

יוסי.

פורסם
You, Buddy , We kill for free...:twisted:

Just try :twisted:

טוב דיי לחיות באשליות אנו לא אמריקאים.......גם אין לנו מוסטאנג בחניה :?

• תוכן חדש...