Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שראה או לא ראה בעבר תשרשור על הפלסטי דיפ שצבעתי ידיות ולאחר מכן סמלים ואז מראות,החומר הוא חומר מעולה אך קשה ליישום מתקלף וחסר ברק (מאט) זה טוב לנסות את זה לדברים שתרצה לצבוע באמת ולדעת איך יצא או לסמלים ודברים בתוך הרכב , מניסיון לדברים קשים כמו ידיות וכאלה זה מתקלף.

לאחר התלבטות רבה ואין ספור מוסכי פחחות וצבע , מצאתי את סרגיי שעבד בSUNTEK היה הידיים מאחורי הכל ופתח עסק לצביעת רכבים בעיקר ההתמחות שלו זה צבעי מאט , מחירים מצויינים חייב לציין , ועבודה לא פחות ממדהימה.

הגעתי היום לצביעת מראות + ידיות + חצאיות + סמלים אחוריים קדמיים + פס בתחתית הטמבון , כמובן הכול בתנור בצבע רגיל .

ההתלבטות הייתה בין כתום זוהר לאדום בוהק,הכתום אני תמיד אהבתי עם שחור אך בגלל שהGTI מגיעה עם קליפר צבוע אדום מהחברה וריפודים והגה וכולי מיני משחק של אדום הלכתי על האדום בוהק.

הנה קצת תמונות אשמח לדעה , הדבר הבא זה ג'אנט 18 שחור .

צירפתי תמונות של הכתום זוהר ועוד איזה אסקלייד מטורפת שעוברת שם שיפוץ רציני ונצבעת בכתום מאט.

IMG_3485.jpg

IMG_3491.jpg

IMG_3490.jpg

IMG_3492.jpg

IMG_3512.jpg

IMG_3517.jpg

IMG_3520.jpg

IMG_3521.jpg

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אני אהיה הראשון שיגיב ואגיד את זה בבוטות כי זה הכי מתאים.

לקחת פולו גיטיאי יפה ומושלמת כמו שהיא ופשוט הרסת את האוטו טוטאלוסט.

זוועה!

פורסם
אני אהיה הראשון שיגיב ואגיד את זה בבוטות כי זה הכי מתאים.

לקחת פולו גיטיאי יפה ומושלמת כמו שהיא ופשוט הרסת את האוטו טוטאלוסט.

זוועה!

כל עוד אני קם לרכב ואוהב זה מה שחשוב תודה בכל אופן

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

הטעם בעיניי המתבונן.

דווקא נראה נחמד, ומיוחד על הכביש.

העבודה נראית איכותית ואהבתי שהוא צבע במידה ולא חצי פגוש(כך גם בחצאיות).

הכי חשוב שאתה אוהב.

לדעתי האיביזה נראית טוב אגב.

פורסם

פצצה! לפי דעתי יצא אדיר ויפה..

תתחדש :)

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אני אשתדל להיות עדין.

לדעתי כל התוספת הזו גורעת. ממש לא אהבתי.

גם הבקליות האחוריות נראות זולות ופוגמות במראה של הרכב.

ניתן להתנחם בכך שהג'נטים נותרו מקוריים.

מצד שני כל עוד אתה מבסוט, זה מה שחשוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קודם כל לדעתי השחרה הייתה יותר יפה.. אבל מסכים הכל בעייני המתבונן מה שבטוח האוטו מיוחד.

דבר שני האוטו למכירה לא?

פורסם

על טעם וריח אין מה להתווכח, אם פותח השרשור אוהב את מה שיצא, אז שהיה לו לבריאות!

לטעמי, יצא יפה, רק להוריד את האדום מקדימה שעל הפגוש, כי יש שם יותר מדי אדום.

פורסם
אני אשתדל להיות עדין.

לדעתי כל התוספת הזו גורעת. ממש לא אהבתי.

גם הבקליות האחוריות נראות זולות ופוגמות במראה של הרכב.

ניתן להתנחם בכך שהג'נטים נותרו מקוריים.

מצד שני כל עוד אתה מבסוט, זה מה שחשוב.

תבקליות אני גם לא אוהב כך קניתי את הרכב מחפש מקוריות , שונא שינוי של דברים כאלה תודה לכולם

פורסם

היי, יוצא לי לעקוב אחרי הפרויקטים שאתה עושה, לדעתי אתה מגזים עם השינוים שכל פעם אתה עושה לרכב, חבל על הכסף שלך , אני לא בא לשפוט אותך או משהו ואני בא ממקום טוב, ולדעתי לקחת רכב יפה וסולידי ופשוט הרסת אותו, זה נראה מצועצע ולא טוב ואני בטוח שזאת גם לא תיהיה הפעם האחרונה שתבצע שינוי ברכב וחבל, גם לי היה את השיגעון הזה כמו שיש לך וחוץ מביזבוז של זמן וכסף לא יצא מזה שום דבר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם (נערך)

שתהיה בריא.

הלאון לעומת זאת מדליקה, ראיתי אותה כמה פעמים במציאות ואהבתי.

כמה זמן לקח לבצע את הפרוייקט על הרכב כולל הייבוש בתנור?

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

תתחדש!

אני באופן אישי חושב שהפולו שלך היתה מדהימה עוד לפני זה ועכשיו דווקא נראית קצת יותר מצועצעת.

הכי חשוב שאתה אוהב את מה שאתה רואה ושיש לך פולו מיוחדת לא כמו של כולם.

פורסם

רק אני חושב שזה נראה אש? גיף להתעורר בבוקר לאוטו מיוחד ושאין עוד כזה על הכביש! תתחדש.

ואם תוכל לכתוב לי בפרטי מחירים ומספר טלפון אני אשמח!

פורסם (נערך)

אני חושב שאם היית מוותר צביעת הידיות, הסמלים והפס ניקל שמתחת לגריל זה היה נראה פשוט מושלם.

כרגע זה קצת too much...

בכל מקרה, שאפו על הנועזות, אני תמיד שמח לראות פרוייקטים כאלה.

סתם זורק רעיון, אולי תבצע את גם החלק הזה ?

1004_0-700xauto.jpg

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...