Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שמי הרצל, אני חדש בפורום.

יש לי תקלה בעת התנעת הרכב, הסטארטר תקין ב 100 אחוז לאחר שיפוץ, וכן המצבר תקין לחלוטין בודאות. לכן הבעיה לא נובעת מאלו.

הבעיה היא שלא מגיע מתח מספיק חזק לסטארטר ולכן הרכב ''לא מניע כראוי''.

הבנתי שזו בעיה נפוצה ברכבים ישנים ויש להתקין ממסר המשמש כ''מגבר'' לצורך התנעה קלה.

קראתי על הנושא בכל מקום אפשרי והבנתי שהדבר בר ביצוע ואפילו די פשוט.

מה שאני מבקש מכם, זה אם למישהו מכם יש ידע טוב בנושא ויכול לומר לי איך בצורה מדוייקת לחבר את הממסר הנ''ל (איזה ממסר זה, כמה אמפר, כמה יציאות, איפה עדיף למקם את הממסר וכו') - אשמח לקבל דגם. (אשמח לקבל גם תרשים או סרטוט)

הרכב הוא פיג'ו 405 שנת 93.

אם איני כותב בפורום הנכון, אנא העבירו אותי לפורום/קטגוריה המתאימה.

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום !:-D

פורסם

חשמלאי רכב יוכל להתקין לך ממסר תוך זמן קצר מאוד, זה לא מסובך מידי אבל למי שלא מתמצא - עדיף שיתן לבעל מקצוע בתחום לעשות את העבודה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עדיף ליתן לבעל מקצוע לעשות זאת.

בכל אופן, את החוט המקורי שמגיע לסטרטר כפקודה הידוע גם כפקודה מס' 50 יש לחבר לרגל מס 85 בממסר.

רגל מס' 86 בממסר לחבר לגוף.

רגל 30 לחבר למצבר

רגל 87 לחבר לתקע במתנע.

יש לוודא התקנה מקצועית על אף שהדבר אינו מסובך על מנת למנוע אפשרות לקצרים ולכשלים שעלולים להביא לנזק. יש לוודא שאין ממסר מקורי טרם ביצוע התקנה כזו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...