Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז כמו שכתוב בכותרת.

מחשב של הבן הגדול. משמש לאופיס-אינטרנט.

כרגע מותקן מעבד חד-ליבתי 3GH.

היה מותקן WIN XP ושדרגתי ל-7 כי המעבד כל הזמן היה על 100% וגם הזכרון היה מפוצץ.

חשבתי שהמחשב עמוס וירוסים, והחלטתי לפרמט (ולהתקין WIN7 באותה הזדמנות).

מצב הזכרון השתפר פלאים. המעבד עדיין מקרטע קשות ותוקע את המחשב.

לשדרג מעבד? או שאני מחפש את המטבע מתחת לפנס?

יש מישהו שיש לו מעבד ל775, דו ליבתי, שלא עבר התעללות והתחממויות ורוצה למכור אותו במחיר הגיוני?

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

האמת כן, בדיוק החלפתי אתמול לאישתי מעבד, אז יש לי עכשיו E2140 יתום, וסטיק זכרון ddr2 1gb פנוי.

הכי חשוב תבדוק אם הלוח שלך תומך במעבד כזה בכלל.

בכל מקרה דבר איתי בפרטי.

פורסם (נערך)

אם הכוונה ל- PENTIUM D - יש אולי 2 יחידות.

לא למכירה. להחלפה בשווה ערך, או בחינם אם אין לך שווה ערך להציע :lol:.

כדאי לבדוק את טמפרטורת המעבד - אולי הבעייה היא חימום יתר (מאוורר חלש, heatsink שלא יושב טוב או משחה תרמית שהתיבשה).

וכמו שנכתב, בדוק במה הלוח תומך. לא כל מעבד 775 יעבוד.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

שני דברים שאתה יכול לעשות:

1- להחליף מאוורר לחדש וחזק יותר. ייתכן שהישן גם מלוכלך ומלא אבק. אפשר לנקות אותו, ולחדש את השמן,

אבל לדעתי לא שווה את כמה עשרות השקלים שעולה מאוורר חדש.

2- להסיר את המאוורר וגוף הקירור, לנקות את המשחה התרמית הישנה, ולשים חדשה. זה משפר פלאים את

עבודת המחשב. לנו היה מקרה במשרד עם מחשב שהמאוורר שלו היה עובד כמו מטוס לפני המראה,

ואחרי ניקוי המשחה והחלפה לחדשה הכל חזר לעבוד כמו שצריך, ובשקט.

פורסם

היי, אכן מעבד חד ליבתי זה ממש בעייתי כיום שכל הרשת מופצץ בסירטוני HD וכו'.

אם תירצה יש לי לוח+מעבד מרובה ליבות Q6600 ו4GB זיכרון שפיסמתי כאן בעבר אם מעניין שלח לי בפרטי-כמובן שאל תיתייחס למחיר שרשום :-):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?479511

זה התמונה עם החלקים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בזמנו היה לי מחשב נייח עם מעבד e4300 (דו-ליבתי 1.8GHZ לסוקט 775).

המחשב הריץ win 7 64 bit עם 3GB זיכרון וכרטיס מסך Nvidia מיושן (לא זוכר את הדגם) והוא עבד סביר.

היה קשה לו עם הצגת סרטי youtube ב-1080p (קרטע תמיד), אבל בשאר המשימות - אופיס ואינטרנט עבד בסדר.

המחשב לא היה הכי מהיר, ונדרשה קצת סבלנות בעבודה איתו מדי פעם (בהפעלת תהליך כבד, או הפעלה של הרבה תהליכים), ולכן צריך להתחשב בזה.

צוואר הבקבוק אצלי היה כנראה הכונן הקשיח - אבל עדיין אני לא בטוח אם זה היה משפר את הביצועים הגרפיים, או את המהירות הכללית.

לכן אני מניח שכנראה לא מדובר בבעיית התחממות, אלא במעבד חלש מדי, וזיכרון מועט מדי.

האם מותקן על המחשב כרטיס מסך ענתיקה? או משהו קצת יותר רציני? (לטובת youtube - אין מה לעשות - זה חלק נכבד מהשימוש באינטרנט היום)

אם אתה מחפש ביצועים סבירים, אז שדרוג שכזה יכול להועיל.

פורסם
האמת כן, בדיוק החלפתי אתמול לאישתי מעבד, אז יש לי עכשיו E2140 יתום, וסטיק זכרון ddr2 1gb פנוי.

הכי חשוב תבדוק אם הלוח שלך תומך במעבד כזה בכלל.

בכל מקרה דבר איתי בפרטי.

לא תומך. המעבד שלך הוא לתושבת חדש הרבה יותר. תודה בכל מקרה.

אם הכוונה ל- PENTIUM D - יש אולי 2 יחידות.

לא למכירה. להחלפה בשווה ערך, או בחינם אם אין לך שווה ערך להציע :lol:.

כדאי לבדוק את טמפרטורת המעבד - אולי הבעייה היא חימום יתר (מאוורר חלש, heatsink שלא יושב טוב או משחה תרמית שהתיבשה).

וכמו שנכתב, בדוק במה הלוח תומך. לא כל מעבד 775 יעבוד.

הלוח של פוקסקון, לא משהו ליגה (לא היה כזה גם כשקניתי אותו. עבד יפה 3 שנים עד עכשיו). תומך בפנטיום D מכל הסוגים, כולל הדו-ליבתיים 775 המקבילים לדגמים הראשונים של ה1150.

אין לי כ"כ מה להציע לך בעסקת חליפין, למעט את הסלרון D שמותקן כרגע (ושווה לת*ת) אבל אם יש לך משהו דו- ליבתי, אשמח לקבל הצעה לתמורה עבורו.

שני דברים שאתה יכול לעשות:

1- להחליף מאוורר לחדש וחזק יותר. ייתכן שהישן גם מלוכלך ומלא אבק. אפשר לנקות אותו, ולחדש את השמן,

אבל לדעתי לא שווה את כמה עשרות השקלים שעולה מאוורר חדש.

2- להסיר את המאוורר וגוף הקירור, לנקות את המשחה התרמית הישנה, ולשים חדשה. זה משפר פלאים את

עבודת המחשב. לנו היה מקרה במשרד עם מחשב שהמאוורר שלו היה עובד כמו מטוס לפני המראה,

ואחרי ניקוי המשחה והחלפה לחדשה הכל חזר לעבוד כמו שצריך, ובשקט.

יש SPEEDFAN רץ במחשב. הבעיה לא נראית לי התחממות, אבל עכשיו, כשאתם מעלים את זה, אני נזכר שהתקמצנתי, והשתמשתי בזמנו במאוורר נמוך פרופיל שמיועד לדגמים ה"חסכני אנרגיה". אולי נמאס לו ממני. אני אבדוק זאת שוב.

לא מזמן קניתי משחה טרמית מעולה של ארטיק (למחשב אחר והרבה יותר חזק). אין לי הרבה מה להפסיד. אני אנסה לפרק השבוע ,לנקות הכל יפה,ולמרוח מחדש. אולי לפחות אחסוך פירמוט חדש אחרי החלפת מעבד.

פורסם

אם הלוח שלך לא תומך בדור של ה 2140, אז תכלס אין לך ממש לאן לשדרג (בדקתי את זה לא מזמן) בpentium d.

תקח את ההצעה של hwgeek מהר לפני שאני מתחיל לחשוב על זה :)

פורסם

כרטיס מסך משולב בלוח.

אבל אני לא חושב שזו בעיה של תצוגה.

מסמך אופיס פתוח (ללא תהליכים נוספים, אני מזכיר שכרגע לא מותקן אפילו AV) כבר תוקע את כל המערכת.

היי, אכן מעבד חד ליבתי זה ממש בעייתי כיום שכל הרשת מופצץ בסירטוני HD וכו'.

אם תירצה יש לי לוח+מעבד מרובה ליבות Q6600 ו4GB זיכרון שפיסמתי כאן בעבר אם מעניין שלח לי בפרטי-כמובן שאל תיתייחס למחיר שרשום :-):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?479511

זה התמונה עם החלקים.

נשמע מענין מאד, ובטח יהיה שדרוג ענק בשביל הקופיף הקטן, אבל אני מעדיף לא להשקיע כרגע בלוח וזכרונות. יש לי עוד סטיק של DDR2 1GB אם אני ארגיש שזה צוואר הבקבוק. בינתיים הוא חי במחשב של האח של הקופיף, וחבל לי להוציא אותו משם.

פורסם
הלוח של פוקסקון, לא משהו ליגה (לא היה כזה גם כשקניתי אותו. עבד יפה 3 שנים עד עכשיו). תומך בפנטיום D מכל הסוגים, כולל הדו-ליבתיים 775 המקבילים לדגמים הראשונים של ה1150.

c3d0981ae770f926eedf4eda7505b006.jpeg

הדבר היחיד ש'מקביל' בין 775 ל1150 זה העובדה ששניהם מיוצרים ע"י אינטל, ושניהם מרובעים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

כל ה- D הם Dו ליבתיים :-) לעומת זאת, הסלרון D הוא Dווקא לא.

אין לי כ"כ מה להציע לך בעסקת חליפין, למעט את הסלרון D שמותקן כרגע (ושווה לת*ת) אבל אם יש לך משהו דו- ליבתי, אשמח לקבל הצעה לתמורה עבורו.

תהייה יצירתי... לא חייב להיות חומרה. בכל אופן כבר גיליתי לך את המחיר האחרון שלי (אפס). בערב אני אבדוק אילו פנטיום D יש לי.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

לפני שאתה קופץ לענייני חומרה,בדקת תוכנה?

האם כשאתה מפעיל את המחשב ומגיע לשולחן העבודה,הוא כבר ב100% במנהל המשימות?

אולי יש לך איזה וירוס\רוגלע\חרא אחר שטוחן לך משאבים? (תתחיל עם MSCONFIG ותעבור בפינצטה על כל מה שרץ בהתחלה)

בלי שום קשר 1GB זכרון זה ממש מעט ומקשה על כל מחשב,מומלץ בחום (של המעבד) לשדרג ל2גיגה או 4,תאמין לי שהמחשב יודה לך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

+1 לבדיקת תהליך ברקע- בXP היה לי בעיה עם svchost.exe שכל הדלקת מחשב הוא היה על 100% קבוע עד לשליחתו לגרדום.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

1. לגבי SVCHOST ב-XP - בעיה תוכנתית מוכרת עם מנגנון העדכונים שם, היו פאצ'ים של מיקרוסופט שאמורים היו לפתור את זה חלקית או לא יודע מה.

בכל מקרה הבעיה הזו ייחודית ל-XP ולא קיימת בחלונות 7.

2. בדוק שוב אם הבעיה היא התחממות. למשל אם הבעיה מופיעה רק אחרי כמה דקות עבודה (כשמתחילים ממחשב "קר") זה סימן.

בנוסף בדוק ב-BIOS מה הטמפ' של המעבד (אחרי שהמחשב עבד רבע שעה לפחות והטמפ' הגיעה לאיפה שהיא מגיעה)

3. האם הקבלים בלוח האם שלך לא נפוחים/מפוצצים? בדוק ויזואלית.

4. ברשותי מעבדים שיכולים להתאים (לא מכיר את הלוח שלך):

א. Pentium D 805 (או שזה היה 820? לך תזכור) - מוכן למסור בחינם או תמורת החלפה במה שבראש שלך.

ב. Core2Duo E7200 - תציע מחיר הגיוני או החלפה במשהו שיהיה לי מעניין.

שוב - קשה לי להאמין שאכן הבעיה היא המעבד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...