Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לפני שנה ביצעתי טיפול במוסך מאוד מומלץ בפורום , ושילמתי לו הרבה מאוד כסף על החלפת תושבת לצערי אני חושב שהחלפים שהורכבו לא איכותיים מספיק, אחרי שנה הלכתי לשני מוסכים שהמליצו להחליף תושבת ,צירפתי תמונות ומבקש את דעתכם. (במידה ומותר אשמח לפרסם את שמו של המוסך)

20140509_075601.jpg20140509_075615.jpg20140509_075557.jpg20140509_075504.jpg20140509_075452.jpg

עריכה אחרונה על ידי gili007

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

זה פיז'ו כלשהי, עם הפטנט הגאוני של ציריה שעוברת דרך התושבת.

ממה שאני מצליח לראות, מצב התושבת תקין. (יש רק תמונה אחת שבה אפשר לראות משהו).

פורסם

על פי התמונות התושבת נראית שלמה (למרות שקשה להחליט ככה דרך המסך). איני רואה סיבה להחליפה .

)על סמך התמונות)

פורסם

על סמך מה אתה חושב שצריך להחליף תושבת?

יש רעידות? מכות? תופעות לוואי אחרות? או כי אמרו לך?

התושבת נראית תקינה לחלוטין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חבר יקר, לפני שאתה רץ להשמיץ את המוסך רצוי לבדוק את העניין לעומק וגם אם יש בעיה בתושבת- לכל הפחות צריך לתת צ׳אנס למוסך שטיפלת בו. אגב, כל זה תקף רק למקרה שהתושבת שהורכבה מקורית או סאסיק. בכל מקרה אחר בהחלט יכול להיות שהיא תתבלה אחרי שנה במיוחד אם נסעת הרבה.

פורסם
חבר יקר, לפני שאתה רץ להשמיץ את המוסך רצוי לבדוק את העניין לעומק וגם אם יש בעיה בתושבת- לכל הפחות צריך לתת צ׳אנס למוסך שטיפלת בו. אגב, כל זה תקף רק למקרה שהתושבת שהורכבה מקורית או סאסיק. בכל מקרה אחר בהחלט יכול להיות שהיא תתבלה אחרי שנה במיוחד אם נסעת הרבה.

אין שום סיבה שתושבת איכותית תתבלה אחרי שנה, רק במקרה ששמו תושבת סינית ירודה.

שי.

פורסם

זה בדיוק מה שכתבתי אם תקרא לעומק. אין להשיג תושבת איכותית בארץ לצרפתיות שאינה מקורית- למעט sasic. כל השאר זה ״טורקי״ ״איטלקי״ ״של אחותי״ ועוד שלל אגדות מעשיות וסיפורים. אשמח אם מישהו יעיד על מקום בו מוכרים למפורדר או פבי לצרפתיות אך מניסיון אישי אין בנמצא.

פורסם

הוא כתב שהוא חושב שהמוסך השתמש בחלקים לא איכותים, לגיטימי לחלוטין!

לפי תמונה מס 1 רואים קצת שהתושבת מתחילה להתפורר, לא יודע מה זה יכול לגרום התפוררת אבל אני מצפה מתושבת מנוע שתחזיק יותר משנה במיוחד שאחרי פותח השירשור שילם את מיטב כספו על חלקים איכותים.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

לגיטימי לחשוב וגם לבדוק אבל לא לגיטימי ללכלך לפני שבאמת בדקת את העניין. שים לב מה רשמתי קודם לגבי טיב התושבות. מה שאני מנסה לומר סה שאם יש לך טענה לגבי בעל המקצוע פנה אליו לפני שאתה רץ ללכלך, במיוחד שלא ברור איזה תושבת הרכיבו, ואפילו לא ברור מה הבעיה בתושבת כי מבחינה ויזואלית היא נראית בסדר גמור. אם פות״ש יואיל בטובו להגיב לשאלות ששאלו אותו אולי יהיה כאן דיון יותר מועיל.

פורסם

לפי תמונה מס 1 רואים קצת שהתושבת מתחילה להתפורר

לדעתי זה שאריות של תבנית יציקה מהייצור ולא התפוררות של התושבת.

פורסם

יתכן ואין בעיה בתושבת המנוע, ויתכן שאחד המוסכים העיר לתשומת ליבו על מצב התושבת, בגלל זה הוא כאן, הוא עוד לא הטיח אשמות בף אחד.

הכל יכול להיות, נחכה לתשובות מפותח השירשור.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

מדוע לחפש אש איפה שאין?

שום מילה מכפישה לא נאמרה על ידי פותח השרשור, לא הוזכר שם המוסך, בסך הכל ביקש חוות דעת על איכות החומר לאחר שנה.

אין צורך לקפוץ ולהתהלם, לא נאמר כאן שום דבר שפוגע במישהו.

פורסם

קרא שוב את הודעת פות״ש, בה הוא כותב שישמח לפרסם את שם המוסך, כמובן בקונוטציה שלילית, אם זה מותר. במידה והיו עונים לו שכן, כבר היה נגרם נזק מסוים לבעל המוסך. שוב, אין לי בעיה עם ביקורת כשצריך, אבל לא לפני שהעניין נבדק.

פורסם (נערך)

חבר יקר 2 לא ברור לי למה אתה כותב את זה לא השמצתי שום מוסך... וכן אני מאוכזב מאוד מהמוסך.. ופניתי לפורום בעקבות שני מוסכים שהמליצו להחליף.. לא רואים בתמונות אבל התושבת זזה קצת הצידה ולא יושבת ישר

עריכה אחרונה על ידי gili007

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

לא השמצת אבל היית קרוב לכך. אם אתה רוצה עזרה מועילה אנא כתוב איזה תושבת הורכבה, לפני כמה ק״מ, ומה הסימפטום בגינו רצוי להחליף אותה. בנוסף- לדעתי פנה למוסך שהרכיב אותה, אם אכן היא לא תקינה.

• תוכן חדש...