Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את הנושא. ב-307 שלי הוחלפה לאחרונה תושבת תחתונה או בוקסה שלה, אני לא זוכר כרגע, אבדוק בקבלה בבית. מאז, ברכב מורגשות ויברציות, אני משער שהתושבת או הבוקסה שהותקנו אצלי גם הם תחליפיים, שכן זכור לי מקרה לפני כ- 5 שנים בו הוחלפה תושבת במוסך כללי ולאחר מכן הרכב רעד. לאחר שהוחלפה לתושבת מקורית במוסך מורשה היבואן נעלמו הרעידות למרות שהתושבת החליפית הייתה בת חודש...

ההמלצה שלי לסיכום - רק מקורי. התושבות המקוריות איכותיות מאד במניעת הויברציות.

פורסם

תודה להבא נקפיד להישתמש בחלפים מקוריים בלבד , בנתיים אין רעידות\ויברציות .

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

ההמלצה שלי לסיכום - רק מקורי. התושבות המקוריות איכותיות מאד במניעת הויברציות.

וגם מחזיקות הרבה שנים, חוסכות ביקורים חורים במוסך, עצבים ועוגמת נפש.

שווה לשלם פעם אחת מחיר פי כמה יותר יקר, להנות מחוסר מוחלט של ויברציות ולא לחזור על התיקון הזה בהמהלך 5-10 שנים ו 100-200 אלף ק"מ.

פורסם
תודה להבא נקפיד להישתמש בחלפים מקוריים בלבד , בנתיים אין רעידות\ויברציות .

אז על סמך מה אתה חושב שהרכיבו לך חלפים לא איכותיים?

בגלל ששני מוסכים אמרו לך?

כמעט ומשמיץ מוסך על סמך מה?

אולי וכדאי שתפרסם את שני המוסכים שהמליצו לך להחליף תושבת.

דרך אגב,לא חייבים לקנות רק תושבות מקוריות,לא חסר חברות איכותיות שמייצרות חלפים איכותיים,יש כמה דרגות של איכות.

הבעיה שהישראלים אומרים אם חוסכים אז זה עד הסוף ושמים חלפים באיכות ירודה ואז בוכים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תקרא שוב את מה שכתבתי , אף מוסך לא אמר לי שהתושבת לא איכותית , אמרו לי שהתושבת לא יושבת ישר ולכן נצטרך להחליפה בקרוב .

על הקבלה לא רשום את דגם התושבת ולכן ובגלל מחירה אני חושב כי התושבת אינה מקורית .

מובן?

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

בהודעה הראשונה שלך רשמת שאתה חושב שהחלפים ששמו לך לא מספיק איכותיים.

התושבת לא יושבת ישר אז מחליפים אותה?

בתור התחלה בודקים אם היא מורכבת כראוי, בנוסף תושבות לא מקוריות לפעמים נוטות להיות בצורה לא זהה ב100% למקוריות.

תושבות מקוריות לא תמיד עולות בהרבה מתושבות חלופיות, לפעמים מדובר בכמה עשרות שקלים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
בהודעה הראשונה שלך רשמת שאתה חושב שהחלפים ששמו לך לא מספיק איכותיים.

התושבת לא יושבת ישר אז מחליפים אותה?

בתור התחלה בודקים אם היא מורכבת כראוי, בנוסף תושבות לא מקוריות לפעמים נוטות להיות בצורה לא זהה ב100% למקוריות.

תושבות מקוריות לא תמיד עולות בהרבה מתושבות חלופיות, לפעמים מדובר בכמה עשרות שקלים.

תושבת שלא יושבת ישר או מורכבת הפוך לא עושה את העבודה שלה, והתופעות יהיה רעידות שירגשו בתוך המנוע.

מסכים איתך ועם מרבית חברי הפורום תושבת מקוריות עושות את העבודה הרבה יותר טוב מתושבות עלומות שם, וכמו שציינת תושבת חליפית איכותית המחיר יכול להגיע קרוב למחי מקורית.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

אינני מכיר את הפרטים של פות"ש. אבל ממקרה שקרה לי, אולי פותח השרשור הלך למוסך מתמחה ברכבו, ושם הומלץ לו להחליף תושבת. הוא נתן הסכמתו להחלפת התושבת ולא שאל אם החלפים שמשתמשים בהם הם מקוריים/OEM/תחליפי או ברמת מקורי או חליפיים שפשוט לא עובדים טוב כמו המקורי.

• תוכן חדש...