Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

צריך חוות דעת לגבי רכישת רכב.

מתלבט בין מספר רכבים:

טויוטה קורולה

יונדאי i30

קיה פורטה

או רנו פלואנס

חשבתי על הרנו

שמעתי שהרכב גדול ומרווח אבל האם צריך לדאוג כי זה צרפתי?

מצד אחד אנשים שיש להם את הרכב אומרים לי שהוא מצוין אמין ונוח ואחרים שדווקא אין להם אומרים שהוא צרפתי ושעדיף לרכוש רכב יפני מזדה למשל.

אני מדבר על גרסת הליסינג של הרכב au , במנוע 1600 בנזין.

בנוסף חשוב לי לדעת האם החלקים/הטיפולים של הרכב יקרים יותר?

ומה מביניהם עדיף מבחינת צריכת דלק

מה דעתכם?

אגב מה שחשוב לי זה משפחתית מרווחת ונוחה הביצועים פחות חשובים לי לא מחפש רכב לנהוג בו מהר.

תודה רבה!

פורסם

אל תחשוב כמו ישראלי,רנו זה כבר לא מה שהיה פעם והפלואנס הוא אחלה רכב. הבעיה היחידה שלו שבגרסת ה1600 בנזין הוא מאוד עצל ומומלץ לקנות 1500 דיזל או 2000 בנזין.

אני לא יודע מה צריכת הדלק של הפלואנס אבל של שאר הרכבים ברשימה היא 1/13 משולב (בערך,אולי פחות).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אל תחשוב כמו ישראלי,רנו זה כבר לא מה שהיה פעם והפלואנס הוא אחלה רכב. הבעיה היחידה שלו שבגרסת ה1600 בנזין הוא מאוד עצל ומומלץ לקנות 1500 דיזל או 2000 בנזין.

אני לא יודע מה צריכת הדלק של הפלואנס אבל של שאר הרכבים ברשימה היא 1/13 משולב (בערך,אולי פחות).

היי

תוגה על התגובה

אני ממש בעד הפלואנס! רק שהסביבה שסובבת אותי התחילה לערער לי את הבטחון.

האם ידוע לך על אחזקת הרכב מבחינת עלויות?

לא אכפת לי שהוא קצת עצל אני לא מחפש רכב מהיר אני מחפש משפחתית בטוחה ונוחה.

מה לגבי לנסר החדשה אגב בגרסת ה 1500 שלה?

פורסם

לצערי יש לי ניסיון רק עם הפלואנס דיזל.אבל אם הרכב זהה לבנזין (חוץ מהמנוע והגיר) אז הוא שווה את הכסף כי לי הוא היה מאוד נוח ולחבר'ה מאחור מאוד מרווח.

תחכה לעוד תגובות של אנשים עם ניסיון בפלואנס בנזין 1600/לנסר 1500.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האם מדובר ברכב חדש? משומש? ומה התקציב? כמו כן אם אתה מעוניין שיענו לך כדאי שתכתוב כותרת עניינית ולא כללית כמו שכתבת.

(למשל משפחתית חדשה/משומשת בתקציב X)

ננעל - פתח שרשור חדש עם כותרת עניינית ונתונים מלאים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...