Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת דלק חשמלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

משאבת דלק חשמלית מפסיקה את פעולתה כאשר המצוף בקרבורטור סוגר?

מדובר במשאבת דלק של סובארו טנדר שתותקן במיני מיינור.

אשמח לשמוע מנסיונכם.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן כן. היא פועלת בדיוק כמו המשאבה המיכנית -מספקת לחץ קבוע, אך לא "מתעקשת" על הספיקה.

כאשר המצוף סוגר את הכניסה למאייד, הזרימה נפסקת.

ועצה קטנה, מנסיון - אם אתה מתקין את המשאבה בתא המנוע, מצא לה מקום "קריר". בחום היא עלולה לגמגם.

עודד

פורסם

לא תהיה לך בעיה

אני התקנתי משאבת דלק כזו במרצדס. עובדת מצויין.

כאשר הלחץ עולה (מצוף בקרבורטור סגר את הזרימה) היא מפסקה לעבוד.

פורסם
שלום חברים.

משאבת דלק חשמלית מפסיקה את פעולתה כאשר המצוף בקרבורטור סוגר?

מדובר במשאבת דלק של סובארו טנדר שתותקן במיני מיינור.

אשמח לשמוע מנסיונכם.

ברבר לא ממליץ !

במיני מינור הקרבורטור יושב מעל סעפת הפליטה וצנרת האגזוז, במקרה של הצפה חס ושלום, כל עוד מתג ההצתה ישאר פתוח הדלק יגלוש מתצא המצוף, ועודפי הדלק ינזלו ישירות לסעפת הפליטה החמה, ואתה מסתכן בסכנת שריפה.

לא כך הדבר במרצדס , גדי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם (נערך)

תודה חבריים

עודד משאבת הדלק נמצאת מתחת למיכל הדלק באחורי הרכב.

צביקה את יציאת העודפים אפשר להאריך עד לתחתית התא ובא לציון גואל .

אפשר ורצוי לחבר את המשאבה דרך יוניט השמן עם ממסר ואז כשהמנוע כבה כך גם המשאבה.

מישהו יכול לשלוח לי תרשים חיבורים כזה?:oops:

אבי

עריכה אחרונה על ידי ברברון
פורסם

במכוניות צרפתיות של שנות ה 90 היה מפסיק זרימה שפעל בעת תאונה. ניתן למצוא כאלה עוד בפרוקיות. מומלץ להתקנה ביחד עם משאבה חשמלית. הרעיון לחבר דרך משאבת השמן יפה אבל מאבד את היתרון של מילוי דלק לקרבורטור אחרי שהרכב עמד זמן רב.

שלמה דן גדרון

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים.

מישהו יודע איך מחברים משאבת דלק חשמלית למיני? (הכוונה חיבורים חשמלים)

באופן כללי אני יודע .אבל לא ספציפית למיני שהמשאבה שלה יושבת מתחת למיכל רחוק (יחסית ) ממערכת החשמל.

האים בצמה מאחור יש חיבור מתאים?

פורסם

ברבר שלום רב !

אפשר לדעת מדוע אתה לא משצש במשאבה מכנית, מדוע אתה מתעקש על חשמלית, האם המיני מותנעת לעתים רחוקות?

ואם אתה מתעקש על חשמלית, למה שלא תמקם אותה בתא המנוע, הרחק ממקור חום, ותחווט את את צמת החוטים של המשאבה לסליל ההצתה.

בברכה

צביקה

פורסם (נערך)

ואם אתה מתעקש על חשמלית, למה שלא תמקם אותה בתא המנוע, הרחק ממקור חום, ותחווט את את צמת החוטים של המשאבה לסליל ההצתה.

בברכה

צביקה

חבל שלא קראת את סדרת הרשימות שלי על משאבת דלק חשמלית. קרא כאן

http://lulisml.wordpress.com/2013/04/20/%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%AA-%D7%94%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%94%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%A8-p2-%D7%95%D7%91%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%97/

ותתוודע ליתרונות משאבה חשמלית ומדוע עדיף להרכיבה סמוך למיכל הדלק ולא בתא המנוע.

ולברברון: יש אלפי תרשימים חשמליים של מיני ברשת, ועשרות סוגי מיני שונים. ציין במלואם את הפרטים של הרכב שבידיך כדי שאפשר יהיה לעזור לך.

http://www.aecdas.com/

עריכה אחרונה על ידי lulisa

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

lulisa שלום רב !

תרשה לי להפתיע ולהחמיא לך, אני עוקב אחרייך ואחר מאמרייך "ברזלים מעופפים, ורובר חוזר מהמתים", כבר זמן רב, וקורא בשקיקה את כתבותיך בנושא בעיון רב ובספוק רב, ונהנה מאד, קראתי כבר בעבר את כתבותיך בנושא משבות הדלק, ונהנתי כמובן לקרוא שוב בעיון גם עכשו.

אלא מה, למעשה לא חידשת לי דבר, אני מודע לבעיות המשאבות החשמליות הדוחפות והמוצצות, לבעיית ההמלצה להרכיב את המשאבה , סמוך מאד לטנק הדלק, ולבעיות סתימות האדים, ולבעיית התחממות המשאבה החשמלית, וההמלצה להרחיק אותה מתא המנוע, או מאזור החם בתא המנוע.

אני מודע גם לבעיות ההצפה בקרבורטור, והתרעתי על כך בתגובה קודמת.

לכן אני חוזר וממליץ להתמקד בהרכבת משאבה מכנית ולא חשמלית, למרות הבעעיה של התאדות הדלק, מתא המצוף, ברכבי אספנות, כמו המיני במקרה הזה, מה שמחייב סיבוב מתנע ארוך, לאחר חוסר התנעת המנוע לאחר כשבוע ומעלה.

בברכה

צביקה

פורסם
ברבר שלום רב !

אפשר לדעת מדוע אתה לא משצש במשאבה מכנית, מדוע אתה מתעקש על חשמלית, האם המיני מותנעת לעתים רחוקות?

בברכה

צביקה

בך עשיתי גם אני במיני פעל היטב.

קח בחשבון שצנרת הגומי שנמכרת היום אינה איכותית דיה ויש להקפיד לבדוק לפחות פעם בחודש אם לא נוצרו סדקים בצנרת. אל תשתמש בצנרת שעליה שזור שרוול בד מכיוון שאין אפשרות לראות מה מצב הצינור.

שלמה דן גדרון

פורסם

שלמה דן גדרון, הצנרת דלק המומלצת היא עשויה מגומי, ללא בד שזור, והיא מתוצרת גייטס, היא אמינה ואורך חייה כמעט בלתי מוגבל, והשקט הנפשי שהיא נונת שווה כל אגורה.

המלצתי לגבי משאבת דלק בתא המנוע, הרחק ממקור חום, היא רק בגלל החייוט החשמלי, שנוח לחבר אותו לסליל ההצתה, במקום למשוך חוטי חשמל לאורך הקורה.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...