Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שסתום EGR, יש בקורולה 99 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש, אם אני זוכר נכון הוא צריך ליהיות קרוב לחומת אש.

נראה כמו סביבון כזה, מלמעלה יש צינור שמתחבר והולך לסעפת יניקה, תראה תמונות בגוגל.

למה לפרק ולנקות?

הוא עושה בעיה כלשהי? (בדרך כלל הוא צריך להדליק צ'ק אנגין אם יש איתו בעיה, ולרשום קוד תקלה)

אצלי ניקוי לא עזר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר לקנות חלקים מקוריים במחסן של היבואן, זה אפשרי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חלקים אפשר לרכוש גם במוסכים אבל אני מציע להתקשר קודם ולברר

שסתום איגיאר נוגעים בו אם יש זיוף עשן או עבודת סרק לא טובה

פורסם
אפשר לקנות חלקים מקוריים במחסן של היבואן, זה אפשרי.

אי אפשר לקנות במחסן של המוסך מורשה? עכשיו אני לא יכול להשיג חלקים מקוריים לקורולה ישנה מבלי לעשות טיפול במוסך שלה ? לא הגיוני, ואם כן, המצב קשה מאוד. כל הזמן סיניים מוכרים ברכבים ישנים, נשבר לי כבר מזה. תשלם עוד קצת ותקבל חלקים יפניים או תחליפיים עם שם ולא דר*ק סיני.

והשתסום EGR סתם חשבתי עליו, הרי יש המון דברים ברכב בן 15 שכבר מלוכלכים שבא לי פה ושם לנקות אותו קצת.

פורסם (נערך)

אל תיגע, זה כיף אבל חבל שיתקלקל.

תמשיך להחזיק את הרכב, התקלות יבואו.. (אני לא מאחל כלום, פשוט ככה זה רכב).

אתה יכול לקנות במוסך היבואן, בדרך כלל אתה נותן להם מספר לוחית וזה פותח להם במחשב את הרכב ואת כל החלקים עם מקטים.

(למה אתה אומר שאי אפשר? אני עם השברולט, מעל 15 שנה היא לא נכנסה למוסך יבואן ופעם אחרונה כמעט רכשתי מהם חלק)

לרכב ישן ונפוץ כזה תזמין מחו"ל לפי מקט.

הבעיה שלי לפחות עם חו"ל שתמיד אני חייב רכב מתפקד ועדיף לי לשלם פי 2 למוסך בארץ שיסתדר את הבעיה, מאשר לחכות לחלק שיגיע מחו"ל.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
האם כדאי לנקות אותו ולפרק אותו ?

ועוד שאלה, האם אפשרי ללכת למוסך מורשה ולקנות חלקים מקוריים מבלי שהם ירכיבו ?

אין שסתום EGR בקורולה 99

• תוכן חדש...