Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת כמה החלקים הבאים עולים..

MEGUIN 5W30 SM/CF ACEA:C3 - שמן

מסנן שמן יונדאי מקורי

4 פלגים יונדאי מקורים

מגבים קדמיים יונדאי.

החלפת 3 נורות

הציעו לי במוסך מסוים(לא מורשה) מחיר מסוים, אשמח לדעת את עלותם לדעת האם המחיר הגון

פורסם (נערך)

הצעת המחיר במוסך כוללת גם את העבודה (את כל מה שרשמת אני אישית מבצע בעצמי, דבר שמחייב הרבה אחריות וניסיון קודם!)

השמן שהזכרת הוא מתוצרת גרמניה, אבל לא יקר כל כך. אני מעריך את מחירו בלא יותר מ-150 ש"ח.

מסנן שמן מקורי לרכבים אחרים נע בין 40-50, אני רושם את מחירי השוק, כמובן שתתקל במקומות שדורשים הרבה יותר.

פלאגים: אין אף לא יצרן רכב אחד שמייצר פלאגים בעצמו. לסיטרואן למשל יש פלאגים אופייניים להם (EQUIM) אבל כל פלאג מכל חברה עם אותם נתונים יעשה את העבודה (לי אישית אין פלאגים ברכב אבל אני אוהב את DENSO, יש גם NGK) בכל אופן פלאג פשוט עולה עשרה שקלים.

מגבים קדמיים: לרוב עד 100 ש"ח מקוריים, יש גם תחליפיים בפחות, אני לא יודע מה הולך בדיוק בדגם, יש דגמים עם חלקים יקרים יותר (כמו מגב אחורי למאזדה 3 5 דל').

החלפת 3 נורות: תתעקש על נורות מיצרן נורות מוכר (OSRAM או PHILIPS למשל) יש רכבים שזה ממש עניין של שניות להחליף, יש כאלה עם פחות גישה. מחיר נורה מיצרן מוכר הוא 10 ש"ח ויותר. לגבי העבודה, אם זה אותו מוסך שמחייב אותך על הטיפול, ומחיר הטיפול לא זול, הוא יכול לצ'פר אותך בנורות על חשבון הבית, ועד 100 ש"ח ויותר להחלפה.

אם אתה לא נוגע בנורת הלוגן עם היד (שמשאירה שומן על הנורה) ולא אכפת לך לקבל שריטות קלות ביד במקרה הכי גרוע, אין סיבה שלא תחליף נורות בעצמך.

עריכה אחרונה על ידי Eily
  • ספונסר פורום
פורסם

אתה יכול להתקשר לליואר מ-יונדאי שופ בתל אביב ולבדוק אצלו מה המחירים. הוא יבואן מקביל של חלקי חילוף מקוריים ליונדאי, והמחירים שלו זולים יחסית.

• תוכן חדש...