Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לצבוע את הפנל גיר(זה שידית ההילוכים יושבת בתוכו) ולצורך כך אני צריך לפרק את הידית הילוכים עצמה כדי שאוכל לשלוף אותו ולבצע את הצביעה בחוץ ולא בתוך האוטו.

השאלה היא איך לעזעזל מפרקים את הידית הילוכים מפיזו 206 אוטומאטית?? עברתי על עשרות שרשורים פה וגם בחול ופשוט באף מקום אין הסבר החלטי וסגור על עצמו לגבי איך מפרקים את הידית בצורה הנכונה שלא תשבור כלום חלק אומרים לסובב ימינה/שמאלה למשוך ללחוץ וללטף בעדינות, אז אם מישהו פה יודע ופירק בעצמו את הידית הזו יותר מאשמח לשמוע איך בדיוק זה נעשה.

תודה מראש!

פורסם

תודה על התשובה, האם יצא לך בעצמך לפרק את הידית הזו בגיר האוטומאטי של הדגם הזה?אני שואל שוב רק כדי להיות בטוח ב-100%שזו השיטה כי ממש לא בא לי לשבור את הידית במקרה הטוב או משהו אחר שם במקרה הרע של הפעלת כוח מוגזם בצורה לא נכונה.

פורסם
תודה על התשובה, האם יצא לך בעצמך לפרק את הידית הזו בגיר האוטומאטי של הדגם הזה?אני שואל שוב רק כדי להיות בטוח ב-100%שזו השיטה כי ממש לא בא לי לשבור את הידית במקרה הטוב או משהו אחר שם במקרה הרע של הפעלת כוח מוגזם בצורה לא נכונה.

ככה פירקתי אצלי, גם כן על סמך תשובות שניתנו כאן בעבר בפורום.

×
×
  • תוכן חדש...