Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תו נכה

לירוי1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם צריך להיות בעלים של רכב בכדי לקבל תו והנחה באגרה של הטסט?

מה קורה שייש רכב צמוד מהעבודה?

במידה ולוקחים את הרשיון על גיר רגיל ,ויש לי גם רשיון משאית אם פוסלים את הרשיון משאית או שנותנים גם שם לינהוג על משאית אוטומטית בלבד?

פורסם

אם מגיע, תו אפשר לקבל על רכב שלך או הנמצא תמיד לשימושך, כולל רכב צמוד. הנחה באגרת רישוי רק על רכב שלך או מקרבה ראשונה.

הסיכון הוא שאם מגיע לך תו נכה, יש סכוי טוב למדי שתצטרך להביא אישור מרופא רישוי שאתה יכול להמשיך לנהוג, בודאי במשאית. זהו תהליך ארוך ויקר, ולגבי משאית הסיכויים לקבל אישור הם נגדך ובצדק.

ראיתי פעם במשרד הרישוי מו״מ בין אדם שקיבל תו נכה, אחרי שבץ אני חושב, לפקידה:

היא נתנה לו 2 ברירות:

-להישאר עם רישיון 02 ולוותר על רישיון משאית ואופנוע שהיו לו

-ללכת לרופא רישוי ושהוא יקבע

הוא בחר באפשרות הראשונה.

פורסם

http://www.health.gov.il/Services/Citizen_Services/medical_institute_for_road_safety/Pages/default.aspx

בלי להיכנס לך לתיק הרפואי, זה תלוי בהחלטה של רופא משרד התחבורה.

אם בריאותך כל כך רופסת עד שאינך יכול להסתובב כמה מטרים ברגל ולחפש חניה, לא כדאי שתנהג גם במשאית.

המכון יכול בהחלט לקבוע שאתה לא רשאי יותר לנהוג ברכב שדורש רשיון 03 ואז לא תוכל לנהוג בסילברדו.

פורסם

לא שאלת, אבל צעד הכרחי ראשון הוא לקבל אישור נכות מביטוח לאומי. האם יש לך אותו?

בנוסף דיווח למשרד התחבורה לא בטוח שיעורר אותם מרבצם - שוב בלי לדעת כמה חמורה הפגיעה בניידותך.

הוצאת תו נכה די בטוח תפסול אותך מלנהוג במשאיות.

פורסם

מאיפה הקביעה הנחרצת של "תפסול אותך מרשיון ג'"?

ומה עושים כל הנכים שמתניידים על סוואנה?

גילוי נאות: יש לי חבר שמתנייד על סוואנה חדשה עם רשיון ג'. אז יש מקרים שכן מאשרים. והוא נכה 200%.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

זה הניסיון של מכרים שלי.

ֿכמו שכתבתי לרופא משרד הרישוי יש אפשרות להחליט אם הוא מאשר להמשיך לנהוג בכלל, וגם באילו דרגות רישיון.

אם יש לו רישיון דרגה 02 עד 4 טון אז הוא יכול לנהוג בסואנה בלי בעיה. הסילברדו יותר גדול וכבד.

האם לחבר שלך יש רישיון 03 ללא הגבלות?

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

יש לו רישיון 03 עד 12 טון (מבחינת ההגדרה- משאית קלה).

הסוואנה שוקלת לפחות 4 טון. מדובר בגרסה הארוכה של הסוואנה.

הנהיגה שלו מתבצעת באמצעות 2 ג'ויסטיקים (במקום הגה ודוושות).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...