Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אחרי הרבה זמן שלא כתבתי החלטתי לשאול שאלת יעוץ קטנה.

יש לי קורולה 2007 שעשתה 181 אלף קילומטר,

היום באמצע נסיעה בכביש מהיר נדלקה לי נורת מנוע.

בנוסף שמתי לב גם שהמד סלד שלי התחיל להתנהג קצת מוזר(אבל לא בטוח),

כשאני ב110 קמש ואני לוחץ על הגז אני על 3,000 סלד,

עזיבה קצרה של הגז הורידה את הסלד ל1,000 במכה(לא קרה קבוע) לחיצה קטנה שוב העלתה אותו מהר חזרה ל3,000,

לא הורגשו רעידות או רעש מיוחד.

האם תקין?

אשמח לעזרה,

המון תודה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

יש להתחבר עם סורק תקלות לשליפת קוד תקלה. לא נשמע לי סביר שבמהירות 110 קמש עזיבה של דוושת הגז תביא לירידת סל"ד ל 1000סל"ד. כאמור, שליפת קוד תקלה היא הבסיס לתשובה ראויה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כן היא דולקת קבוע מאז שנדלקה,

אני מחר גם ככה אלך למוסך ואבדוק את התקלה,

רציתי רק לדעת אם יש כיוון מסויים להכין את עצמי לתקלה =\.

אגב,

אני מטפל בלב גן בירושלים מישהו מכיר איך הם?

פעם ראשונה אני מכניס את האוטו ליותר מטיפול ועד עכשיו הם היו סבבה.

פורסם

זכור שאינך חייב לבצע מייד את מה שאומרים לך אלא אם מדובר בתקלה בטיחותית וגם אז קיימות אופציות.

זכור לוודא ולזכור את קוד התקלה שיציג סורק התקלות שיחובר במוסך , רשום זאת לעצמך באם זכרונך אינו וודאי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ואוו המון תודה מאור,

לצערי אני ירושלמי ואני לא מתלהב לנסוע איתה במצב הקיים(מפחד שאגרום ליותר נזק),

מקווה שהמוסך שאני עשיתי בו טיפול גדול לא מזמן(חודש ככה) יהיה מוכן לבצע לי את הבדיקה ללא תשלום\תשלום סימלי.

פורסם

עדכון,

הלך לי הממיר הקטליטי,

החלפתי בעלות של 2,300 שקל.

המחיר סביר לדעתכם?

אחרי 182 אלף קילומטר בלי תקלות חוץ מתחזוקה שוטפת(בלמים,שמנים,מסננים,פלאגים ורצועת אביזרים אחת) חטפתי מכה רצינית.

חושבים ששווה לחשוב על להשקיע קצת ולהחליף רכב? זה תקלה שלרוב גוררת אחריה תקלות נוספות?

המון תודה!

פורסם

אם כבר החלפת אין מה לכתוב. להבא שאל לפני שאתה מחליף

פורסם

אני מנסה להבין איך ממיר קטליתי אחראי לנפילת סל"ד מ3 ל1 טור?

ממיר קטליתי במידה ושרוף פשוט לא יסנן את הרעלנים שיפלטו החוצה ויהיה כשל ברישוי הרכב בזמן בדיקת זיהום אוויר - האם ביחד עם הממיר הוחלפו גם ארבעת חיישני החמצן? או השניים העליונים לפחות?

אני חושב שמה שבאמת קרה זה שהממיר הוחלף בתחליפי שעולה בסביבות ה700 שקלים וביחד איתו הוחלפו כנראה שני חיישני חמצן עליונים.

הבנק האחורי של חיישני החמצן בדרך כלל נותן קריאה יציבה והסיכוי שיוחלף נמוך יחסית.

מעניין מה באמת קרה שם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אצלי הוחלף ממיר גם כן לאחר שנדלקה מנורת בדוק מנוע ולא היה שום שינוי בהתנהגות של הרכב, שום תזוזה בסל"ד.

פורסם

אתה בטוח שזה ממיר קטליטי ולא ממיר מומנט?מה שאתה מתאר מתאים לתופע של מצמד גישור שנימצא בתוך הממיר מומנט של הגיר שלא מיתחבר וביגלל זה בעזיבת גז הסלד נופל במכה ,ואז המחשב מבין שהמצמד גישור לא משולב .

פורסם

היי,

זה קרה שהייתי בדרך לאיזה תקלה במשרד בסופש ופחות שמתי לב,

בבדיקה חוזרת הסלד יורד לאיזור ה2000 שזה נראה סביר.

תקלה כזאת יכולה לגרור אחריה עוד תקלות? או שלרוב לא משפיעה על שאר הרכב?

שווה למכור או עדיף כבר להחזיק? מפחד מגל תקלות =\

המון תודה!

• תוכן חדש...