Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

נדלקתי לאחרונה על הרעיון של trx וחיפשתי לקנות לעצמי גם רצועות. מהחיפוש שעשיתי ברשת עלה או שאני אצטרך לשלם המון כסף על המקוריות או שאני אצטרך להסתפק בזבל סיני.

עוד חיפוש העלה פתרון הרבה יותר נוח שזה לבנות בעצמי את הרצועות. עקרונית הדבר העיקרי שממנו מורכב המכשיר הוא שתי רצועות בעלות אבזם שמאפשר לכוון את האורך.

לאחר שיטוטים בחנויות בניה באיזור שלי, הרצועות היחידות שמצאתי הם עם מנגנון ראצט שלא נוח לפעילות אותה אני רוצה לעשות.

ולכן אני מחפש רצועות בעלות אבזם.

.אז אם מישהו מכיר מוצר כזה ויודע גם איפה משיגים אותו אני אשמח לשמוע.

עוד דבר חשוב, הרצועות והאבזם צריכים להחזיק עומס של 80 קילו כל אחד.

תודה מראש,

,רפאל

פורסם

כרגע ישנו אשכול בידיוק על זה בעמוד זה של הפורום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא ראיתי את הפוסט השני והוא גם לא כל כך עונה לי על השאלה. בפוסט השני הוא רוצה לקנות משהו סיני ולי יש שתי בעיות עם זה: א. איכות ב. זמינות.

כשאני יודע מאיזה חומרים הרצועות מוכנות ואיך עשו את התפירות אני יכול להרגיש בטןח בתרגילים. בנוסף אני לא אצטרך להמתין חודש + רק כדי לקבל את הרצועות

.אני יודע כבר את האיך הבעיה שלי זה העם מה. ראיתי סרטונים ביוטיוב ויש אפילו כמה מדריכים בעברית, אבל אני עדיין מחפש את הרצועות המתאימות.

.היום הייתי באייס ומצאתי רצועות הידוק עם אבזם ולא עם ראצט. חשבתי שזכיתי, אבל לאחר נסיון בלי יותר מדי כוח האבזם לא מצליח להחזיק חצי מאדם נורמלי.

אז אני עדיין מחפש משהו בסגנון.

• תוכן חדש...