Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 308, 2010 מלובינסקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בעיר המכוניות בגלילות (הרגשתי כמו ילד בחנות צעצועים)

כולם מציעים מזדה, פוקוס, קיה וכאלה...

לובינסקי טרייד הציע גם פיזו.

פיגו 308, ליסינג (נהג יחיד), 2010, 55,000 ש"ח, 85,000 ק"מ

הם מספקים שנה אחריות או 20,000 ק"מ

מה אתם חושבים על האוטו ועל המחיר?

פורסם

מחיר של מכונית פרטית אבל מליסינג... נו שויין.

ועוד נהג יחיד אלק : האם הם יכולים לתת לך את זה בכתב ? - אני מנחש שלא (זה מאד חשוב לצרכי ביטוח)

תשמע: אם הנוחות של מגרש ידוע והאחריות משחקים אצלך תפקיד אז לך על זה (אחרי שתעביר את הרכב בדיקה במוסך מטעמך).

בסה"כ אחלה אוטו בשביל מחירו.

פורסם

מחיר מאט יקר,ביד2 יש רכבים עם ק"מ נמוך יותר פחות מ50 אלף,אני מניח שאם תראה רצינות הם יוריד לך לאזור ה50.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ליסינג נהג יחיד זו פיקציה.

למה? כי אין לך שום מושג מי נהג ברכב. גם ברכב יד ראשונה פרטית אין לך מושג מי נהג ברכב - אז על אחת כמה וכמה רכב ששירת חברה.

מי אמר לך שבמהלך 4 השנים שהרכב שירת בחברה, הוא לא עבר שנה של השכרה ארוכת טווח - כל פעם לחודש? או השכרה יומית במשך כמה חודשים?

בקיצור - מורידים 20% מהמחירון הרגיל על רכב כזה, וזה מינימלי.

פורסם

גם חבר שלי ואמא שלו נוהגים על רכב הליסינג "נהג יחיד" של האבא :lol:

תסיק לבד מסקנות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...