Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שבוע שעבר קניתי בשעה טובה את רכבי הראשון. דייהטסו סיריון 2010. שמתי לב שלרכב אין יציאת aux. חיפשתי באינטרנט ומצאתי מדריך מאוד מתומצת להתקנה של הכבל... אבל אני קצת חושש כי בפורום שם אמרו שהפירוק קל אבל ההרכבה חזרה קשה. בנוסף ראיתי שבעבר שאלו שאלה בנושא בפורום אך לא הייתה תשובה. איזה אביזר אני צריך בשביל להתקין יציאה לaux? האם זה משהו שאפשר לעשות לבד? ואם הולכים למוסך מה מחיר נורמלי של התקנה כזו?

פורסם

לא יודע לגבי היסריון ספציפית אבל לרוב המערכות של יצרני רכב שונים יש ערכות עם כניסת AUX,USB,SD שפשוט מתחברות לכניסה מוכנה בגב המכשיר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מניח שקיים כבל/ערכה כלשהי שתתחבר לגב המכשיר אבל כנראה להעיף את המערכת המקורית ולהחליפה ברדיו דיסק aftermarket יהיה יעיל יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ספר הרכב מתייחס כנראה לאפשרות של גרסה שונה לרדיו-דיסק.

אני מניח שהגעת בחיפושיך לפורום ולשרשור הזה:

http://www.systemshock.co.za/forums/topic/38157-auxiliary-input-installation/

אם תגלול למטה, תראה שיש גרסה אחרת שנבדלת למראית עין ע"י עוד חלקים שצבועים בכסף (וכמובן, קיומה של כניסת AUX).

בהמשך הבחורה שם מספרת שהיא פתחה את העסק כדי לבחון כניסות אפשריות ולא ממש מצאה.

יכול להיות שבכל זאת אחד מהפלגים מאחור יכול לשמש ככניסה כזו, אבל זה לא וודאי.

מחיפוש קל ברשת לא ממש מצאתי מחבר אופציונלי כזה שמוצע למכירה כך שאני די בספק שהאפשרות קיימת.

אם אתה מתעקש על כניסה כזו מבלי לשנות את הממשק יותר מדי, אפשר אולי לחפש באיביי את המערכת עם הכניסה המדוברת.

אני די בטוח שזה יתאים פיזית בקלות (אבל לא מבטיח).

אפשרות נוספת היא להחליף את הרדיו דיסק במוצר אפטרמרקט, מה שידרוש מתאמים ועבודה מקצועית, וסביר שיעלה יותר.

פורסם

הכי קל ואולי גם הכי זול, אולי משדר FM בעל חיבור AUX. אבל רמת האיכות תלויה בספק.

כמו שאמרתי ניתן לבדוק אם מכשיר שלם מקורי בעל כניסה כזו אכן מתאים לרכב. יהיה אולי קצת יותר איכותי אבל כמובן גם יקר יותר. אני מניח שלא נמכרו גרסאות כאלו בארץ ולכן תצטרך לחפש באיביי/אמזון מוצר כזה, וגם לשלם על התקנה מקצועית במידה ואינך מעוניין להיכנס לזה בעצמך.

אפשרות שלישית היא להחליף את הרדיו כולו. ניתן לרכוש מתאם פלסטיק (בד"כ סביב 250 ש"ח נדמה לי ותלוי ברכב הספציפי), ולקנות רדיו דיסק שיכול להכיל את כל הפונקציות שרק תרצה - AUX, USB, BT...העלות תהיה קרובה או יקרה יותר כנראה מהאפשרות השניה, וגם כאן מומלץ ללכת לבעל מקצוע.

הבחירה בידך. :-)

• תוכן חדש...