Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בפג'ו שנת 2000 שלי החלו להבהב נורות השלג וה-S כל פעם שאני נוסע,

אציין כי ההבהוב אינו משפיע על טיב הנסיעה או על ההרגשה הכללית (גיר, העברת הילוכים וכדומה).

בנוסף אציין כי הרכב עבר החלפת מדחס לאחרונה (אם זה בכלל קשור).

אשמח לעזרה, תודה.

פורסם

גש למוסך. קרה לי בקסנטיה בעבר הוחלף חלק פלסטיק עם רכיבים אלקטרונים שנמצא מעל לגיר . בתחילה פתחו ומצעו מים בתוכו יבשו והתקלה עברה אבל חזרה ואז הוחלף החלק . מאין מוח.

גיר ידוע של פגו סיטרואן.. מקווה שעזרתי מעט.

פורסם

נכתב לא פעם: היצרן מצהיר על גיר ללא טיפול. אצלך יתכן שהיה כשל ב-120 אלף ק"מ, גירים אחרים נסעו כפול מזה ויותר ללא טיפול. אגב, יתכן גם כשל אחרי 60 אלף ק"מ.

פורסם

בגיר AL4 יש מונה בלאי שמן.

המונה הזה מתקדם כפונקציה של שעות מנוע + טפרטורת שמן גיר. בטמפרטורה גבוהה יותר מתקדם מהר יותר.

כשהמונה מגיע לערך מסויים, מחשב גיר מדליק נורות של ספורט ושלג או נורת תקלה של הגיר (בדגמים שיש להם נורה כזאת).

ואז צריך להחליף שמן ולאפס את המונה עם מחשב אבחון.

הנקודה היא שערך מטרה הוא גבוה מאוד ולכן נדיר לראות מכוניות בהן נדלקו נורות ספורט ושלג עקב הסיבה הזו.

פורסם
גש למוסך. קרה לי בקסנטיה בעבר הוחלף חלק פלסטיק עם רכיבים אלקטרונים שנמצא מעל לגיר . בתחילה פתחו ומצעו מים בתוכו יבשו והתקלה עברה אבל חזרה ואז הוחלף החלק . מאין מוח.

גיר ידוע של פגו סיטרואן.. מקווה שעזרתי מעט.

יש לך מושג כמה עולה התיקון הזה? כי לדעתי באמת יש מים באזור כי נשפך שם כוס שתייה לפני איזה חודשיים...

הרכב ללא קשר עבר 165,000 ק"מ כך שטיפול 120K אני מאמין שהוא עבר בטיפול הגדול האחרון שעשיתי,

אם מישהו באיזור ב"ש עם סורק ממוחשב או מכיר מוסך בבאר-שבע שלא לוקח תשלום על סריקה אשמח אם תיידעו אותי, תודה!

פורסם

אם נשפכו לך שם מים לפני חודשיים, הבעיה אולי הייתה צריכה להופיע לפני חודשיים. לא היום. אם אתה לא מרגיש שום שינוי בתפקוד הרכב, נראה שמדובר בשמן גיר/המונה. תקרא ברשת על הנושא של החלפת שמן גיר בתיבה מסוג AL4 שיש לך כדי שתדע יותר בנושא.

• תוכן חדש...